Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בעבר היה לי פוקוס 2011 וגם לו היה פיצוצים מהאגזוז בסוף התברר שנכנס שמן לפלאגים הוחלף אטם מכסה שסתומים  והפיצוצים הפסיקו 

עריכה אחרונה על ידי מ.צ
  • תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני 1 דקה, מ.צ כתב:

בעבר היה לי פוקוס 2011 וגם לו היה פיצוצים מהאגזוז בסוף התברר שנכנס שמן לפלאגים הוחלף אטם מכסה שסתומים  והפיצוצים הפסיקו 

א הפיצוצים שלי הן לא לאגזוז אלא הם חזרה לפילטר אויר מה שאומר כנראה שהססתום יניקה לפעמים נשאר פתוח והלחץ יוצא לכיוון המצערת ולא לכיוון האגזוז

ב לא נכנס שום שמן לפלאגים [בדקתי את הפלאגים]

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם
לפני 50 דקות, פשטות כתב:

טוב אז ככה, כנראה שהפלאגים לא בדיוק התאימו כמו שאמרו מעלי ולכן זה ייצר פיח [כמו שראיתי עליהם פיח, ופיח לא קשור למערכת גז] והפיח הגיע לשסתומים ותפסו אותם וכולי,

ולכן יעצו לי א לשים תוסף בדלק

ב כיון שהחלק התחתון של השסתום הוא בתוך המנוע [ולא מגיע עליו דלק] אז לשים תוסף בשמן 

עכשיו מישהו קנה לי ובאמשך היום אני יעשה את זה, והעדכן בערב

אני מאחל לך שזה יעבוד אבל לא אופטימי. לא חושב שכשמגיע למצב כזה שמפרק לך את בית הפילטר הבעיה היא פיח כתוצאה מפלגים ברמה שתוסף כלשהו יעזור. שווה לנסות כמובן כי אין מה להפסיד, בטוח ביחס לחלופה שזה ראש מנוע או החלפתו. אנסה לחשוב על פיתרון עבורך אם התוספים לא יצליחו.

פורסם
לפני שעה, נירו72 כתב:

לא גורם נזק מלבד לכיס.

מעניין. האם גם לניקוי ממיר היית ממליץ? שמתי תוסף על רבע מיכל ואח’’כ הנורה חזרה

האם לשים שוב תוסף?

משתדל לעזור

פורסם
לפני 58 דקות, PASHUT כתב:

מעניין. האם גם לניקוי ממיר היית ממליץ? שמתי תוסף על רבע מיכל ואח’’כ הנורה חזרה

האם לשים שוב תוסף?

לניקוי ממיר יש חומרים יעודיים. אבל הם עושים עבודה עד רמה מוימת, זה לא קסם. אם זה קצת שמן ופיח שנדבק על החורים של הכוורת זה ינקה חלק, אם זה ממש סתום ומוצק זה כבר לא יעזור. מה שכן במקום החלפת ממיר אני הייתי מנסה קודם לנקות אותו בתוך אמבטיית חומר לניקוי ממירים אם הכוורת לא התפרקה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

ולדעתך שווה לשים תוסף נוסף? כי האוטו סוחב טוב לא נראה לי סתום לגמרי

כנראה מהנזילת שמן שתיקנתי כבר

לפני 1 דקה, נירו72 כתב:

לניקוי ממיר יש חומרים יעודיים. אבל הם עושים עבודה עד רמה מוימת, זה לא קסם. אם זה קצת שמן ופיח שנדבק על החורים של הכוורת זה ינקה חלק, אם זה ממש סתום ומוצק זה כבר לא יעזור. מה שכן במקום החלפת ממיר אני הייתי מנסה קודם לנקות אותו בתוך אמבטיית חומר לניקוי ממירים אם הכוורת לא התפרקה. 

משתדל לעזור

פורסם
לפני 6 דקות, PASHUT כתב:

ולדעתך שווה לשים תוסף נוסף? כי האוטו סוחב טוב לא נראה לי סתום לגמרי

כנראה מהנזילת שמן שתיקנתי כבר

קודם צריך לאתר מה הבעיה, אחרי זה מה הפתרון. נורת  ממיר יכולה להגרם גם מחיישן חמצן. 

להפסיד אין לך מה להפסיד, זה מתוכנן ברמה שלא יעשה נזק למנוע, אבל אם אחרי אחד היא מיד חזרה הסיכוי שעוד אחד יעזור די נמוך. מצד שני אין לך מה להפסיד מלבד סכום שבימינו שווה למנה שווארמה.

פורסם

היה נורה המוסך אמר חיישן חמצן שם לי מקורי נקי מפירוק היה שקט חודש ואז חזרה הנורה אמר לי ממיר סתום איפס שמתי תוסף חזרה אחרי 3 ימים..

נכון להיום דולקת...

מציין שיצא קצת עשן אפור מהאזור מידיי פעם במהלך התקופה

כעת לא יוצא כלום אחרי התוסף אבל יש מנורה

משתדל לעזור

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, PASHUT כתב:

המוסך אמר חיישן חמצן שם לי מקורי נקי מפירוק היה שקט חודש ואז חזרה הנורה

חשבת אולי לשים חיישן חמצן מקורי חדש מהקופסא ולא משומש מפירוק שככל הנראה גם סיים את תפקידו/חייו?

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, Camaro 92 כתב:

חשבת אולי לשים חיישן חמצן מקורי חדש מהקופסא ולא משומש מפירוק שככל הנראה גם סיים את תפקידו/חייו?

בול. הקדמת אותי.

הורג אותי למה אנשים לא לומדים שלעשות קומבינות ברמה של לקנות חיישנים ישנים ולנסוך לחסוך כמעט תמיד יוצא ביוקר. במיוחד שכבר כמה עולה חיישן חמצן של בוש דנסו ושות' להביא מחו"ל, 250 ש"ח?

כלל זהב:

לא קונים חיישנים מפירוק של רכב שמעל 3 שנים ואני לארג'. 

אתה קנית של רכב ש-10 שנים על הכביש, מה חשבת ייצא, קולה? 🙂

עריכה אחרונה על ידי נירו72
פורסם (נערך)

טוב אז ככה, שמתי תוסף בשמן ועוד תוסף בדלק, די מהר הרכב נהיה די מצוין נסעתי כ15 קלומטר ומנוע דולק הרבה על נוטרל [על דלק]

כיביתי את המנוע ואחרי שעתיים התנעתי ושוב נסעתי  נהיה דירדור יחסית ואחרי כמה קלומטר הישתפר ומשתפר, נקווה באמת שהשיפור ימשיך וימשיך

מסקנות, א בלילה הראשון שניקיתי הפלאגים והבית מצערת ושפחתי קצת ספריי לבית מצהרת אז חל שינוי לטובה לקצת זמן

ב בצהריים השני כששפחתי ספריי בצילינדר אז חל שינוי די משמעותי לטובה 

ג אתמול בלילה ששפחתי הרבה ספריי לבית מצהרת אז חל שינוי משמעותי לטובה

דשמתי תוספים ומתחיל שינוי לטובה ונקווה שזה ימשיך [עוד מוקדם לדעת]

מה שמוביל אותי למסקנה ברורה שזה ליכלוך, וחומריי ניקוי עשוים לפתור את הבעיה 

נ.ב אם למישהו יש עוד רעיונות השמח לשמוע ולהתחכם

עריכה אחרונה על ידי פשטות

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם
לפני 4 שעות, Camaro 92 כתב:

מנין לך

אולי זה מרכב שנסע 100 אלף ועבר תאונה ויש לו עד 200 אלף בשקט

אבל החכמת אותי עם כיוון חשיבה חדש, ועל כך נתונה תודתי.

משתדל לעזור

פורסם (נערך)

אולי? אבל כשההפרש מחיר לא כזה גדול אז שווה לקנות חדש

מתי לא? במשפחה יש לנו פורד גלאקסי שקנינו במחיר פירוק [חלק מהסיבה היה בשביל ללמוד מכניקה עליו, אבל זה נושא בפני עצמו] ויש לנו מחסן חלקים שלם מרכב נוסף 

וכל פעם שיש בעיה אז אנחנו מבאים מהמחסן חלק ומרכיבים לבד ואנחנו יודעים שזה עבד קודם [אנחנו פירקנו] כמו כן לא עולה לנו מחיר מוסך כיון שאנחנו עושים לבד וגם זה סוג של כיף להחזיק רכב אם מינימום הוצאות וחוץ מזה זה מצחיק...

[וגם צריך לפנות את המחסן😄]

נ.ב אם מישהו רוצה לקנות חלקים, גאנטים וכולי לפורד גלאקסי 2.3 אשמח למכור[מתאים גם לאס מקס ומונדאו 2.3]

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם (נערך)

לפני כ5 שנים סטיישן אם וו גרירה על גז שהלך בגלל נהגת ישנונית שראתה ירוק ישר ונסע שמאלה באדום 

עכשיו לגבי רכבי המסכן

נסעתי איתו לראשונה מחוץ לעיר [50 ק"מ לכיוון] היבב המנורה ונסע לא כל כך טוב ואז נדלק הנורה ונסע גרוע, איפסתי הנורה הרכב חזר ליסוע בערך טוב ובחזור שוב אותו דבר, עכשיו פיצוצים לא קורים מחוץ לעיר 

עכשיו השאלה מה לעשות? האם לנסוע בכדי שהטוסף אולי ינקה השסתום?האם לחזור על הפעולה של הספריי לתוך המצערת? האם לפתוך את המכסה שסתומים ולנקות את החלק  של השסתום שהדלק לא מגיע עליו אלא השמן [אני שונה את זה] האם חלילה לפתוח את הראש?

אם ממילא אני הצטרך לפתוח את הראש אז בנתיין לנסוע בו אני יכול להרוס משהו נוסף?האם אני עלול להתקע[אני לא מדבר על לנסוע לאט]?

תודה לעונים

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...