Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש את המלצתכם - אם זה מנסיון אישי, עוד יותר טוב. לאשתי יש מכשיר סמסונג גלקסי A71 שלא היה בשימוש המון זמן. עקב תקלה במכשיר הנוכחי ברצונה לחזור ולהשתמש במכשיר. הצרה היא שהיא שכחה את ה- PIN קוד שנדרש לכניסה. לאחר המון נסיונות סרק, עשיתי למכשיר ריסט להגדרות יצרן. להפתעתי, לאחר שהתחלתי להגדיר אותו שוב, מבקש את ה- PIN קוד. אם אתם מכירים ממליצים מעבדה באזור המרכז או באשדוד שיודעת לטפל בזה - אשמח לשמוע.

פורסם

ה-A71 עתיק, סביב גיל 6, ללא עדכונים וסביר שהסוללה תחזיק שעתיים. לא עדיף לקנות מכשיר בסיסי מודרני ב-300 ש"ח? כנראה לא הרבה יותר ממחיר התיקון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא שווה את הדלק/כרטיס אוטובוס ובטח לא את המינימום של בדיקה במעבדה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 25 דקות, sperial כתב:

לא עדיף לקנות מכשיר בסיסי מודרני ב-300 ש"ח? 

אודה להצעה/המלצה.

פורסם

כמכשיר ביניים - כל דגם בסיסי. כמכשיר לטווח ארוך - לא יודע. את הקטגוריה הזו עזבתי בימי האריקסון ב-5x36 ש"ח שקניתי לילד בן 8.

עקרונית בשנים האחרונות אני עם סמסונגים, אבל אין לי ניסיון עם סדרת הבסיס A0x וסדרת הביניים הנמוכה A3x,. ניסיון חיובי עם A53/A54/A55.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תנסה את זה:

אם לא יעזור, חבל על הזמן והאנרגיה שאתה משקיע, עד 1500 ש"ח אתה יכול לרכוש מכשיר מעולה לכמה שנים קדימה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

תעשה למכשיר ריסט דרך הרקוברי 

זה מוחק את כל הנתונים אא"כ יש היה לך אפליקציית סינון כמו רימון שאז זה עלול לגרום לבעיות עם הfrp ואם יש mdm אז זה גם לא יעבוד

• תוכן חדש...