Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסעת היום על קיה סטוניק ועם תום מועד האחריות חשבתי להתחדש שוב ברכב. אני נוהגת להחליף כל שלוש שנים
מתלבטת אם להישאר עם הסטוניק אבל עם דגם 2025 או לעבור לקאמיק 2025. או שאולי רעיון אחר?  תודה

פורסם

מה חסר לך בסטוניק?

מבחינה כלכלית החלפת רכב חדש בתדירות גבוהה היא מרשם להפסד כספי גדול. אז עדיף להחזיק רכב תקופה יותר ארוכה כל עוד הוא מבצע את תפקידו. הסבירות שעלות התיקונים בשנים הקרובות תעלה על ירידת הערך קטנה, אלא אם מדובר בדגם בעייתי בציוחד או בלימון.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני אוהבת רכב חדש.. לא סובלת להגיע למכון רישוי ואוהבת את האחריות שיש לי.. 
השיקול הכלכלי הוא שלי.. שאלתי לגבי שני הדגמים המוזכרים או במילים אחרות 
האם להמשיך עם סטוניק או לעבור לקאמיק.. תודה

פורסם

התלבטוח מעניינת, על פניו מדובר בשני גיפונים בעלי נפח מנוע זהה וגיר רובוטי דו מצמדי, אישית אין לי ניסיון עם הסטוניק אבל יש לי ניסיון אישית עם יונדאי אי10 שחולקת עם מסטוניק מנוע ותיבת הילוכים.

לפני חצי שנה החלפתי לאשתי מיונדאי כזו לסקודה קאמיק מנוע 1000 טורבו לפחות בכל הקשור למנוע ולגיר ההבדלים הם שמים וארץ.

כן לקחנו לנסיעה ארוכה סטוניק של שכן שלי, רמת הגימור אמנם היתה הנמוכה בגלל שאצלו זה רכב ליסינג אבל כן התרשמנו מנוחות הנסיעה, מהמתלים, מרעשי הכביש והמרווח הפנימי.

הסקודה היתה טובה בפער מהסטוניק כמעט בכל הפרמטרים שעניינו אותנו, הגיר של הקאמיק טוב בהרבה מזה של הקיה/יונדאי, הקאמיק יושבת נפלא על הכביש ושקטה מאוד בנסיעה שאפילו אשתי שמה לב לזה ולפחות אשתי הרגישה נוח יותר על הכסא, אני פחות שמתי לב לזה ומדובר במשהו מאוד אנדיבידואלי.

ממליץ לך לעשות מסיעת מבחן בסקודה, יכול להיות שלא תתחברי אליה והסטוניק תרגיש לך מוכרת ונעימה יותר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

תודה. על אף שבסקירה של "אוטו" או אחרת, קראתי שהסקודה מעבירה רעשי כביש ורוח..  הסטוניק שלי גיר רגיל ולא רובוטי. בכל מקרה, תודה על ההמלצה לעשות נסיעת מבחן . השאלה אם בנסיעת המבחן אפשר גם לצאת מהעיר ולנסוע על כביש פתוח, כמו איילון למשל 

פורסם

חיובי - "בנסיעת המבחן אפשר גם לצאת מהעיר ולנסוע על כביש פתוח, כמו איילון למשל".
מומלץ להקפיד שהירידה לאיילון תהיה בשעות פחות עמוסות. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, sapirush כתב:

הסטוניק שלי גיר רגיל ולא רובוטי

במקרה הזה את צריכה לקחת גם את הסטוניק לנסיעת מבחן אם את חושבת על הדגם עם מנוע טורבו וגיר רובוטי ששונה לחלוטין מהמנוע 1.4 ללא טורבו ועם גיר אוטומטי "רגיל"

• רעיון טוב! 2

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

קצת מגוחך לקרוא לאיילון כביש פתוח, יותר מתאים לבדיקת נסיעה בזחילה מקוטעת. בכל מקרה נסיעת מבחן תלמד מהר מאוד על ההבדלים בין שתי המכוניות ויש לא מעט כאלו.

פורסם
לפני 9 שעות, Roycohen1979 כתב:

יונדאי אי10 שחולקת עם מסטוניק מנוע ותיבת הילוכים

למיטב ידיעתי אין אף דגם של i10ובטוניק החולקיםאותה יחידת הנעה.

ה- i10 מוצעת בדור השלישי עם מנוע 1.2 וגיר ידני או רובוטי חד מצמדי.

הדור הקודם מוצע עם מנועי 1.0/1.2 ליטר ותיבת 4 הילוכים פלנטרית.

הסטוניק מוצע עם מנוע 1.0 טורבו ותיבה כפולת מצמדים או עם מנוע 1.4 אטמוספרי ותיבת 6 הילוכים פלנטרית

פורסם
לפני 11 שעות, mottis כתב:

למיטב ידיעתי אין אף דגם של i10ובטוניק החולקיםאותה יחידת הנעה.

ה- i10 מוצעת בדור השלישי עם מנוע 1.2 וגיר ידני או רובוטי חד מצמדי.

הדור הקודם מוצע עם מנועי 1.0/1.2 ליטר ותיבת 4 הילוכים פלנטרית.

הסטוניק מוצע עם מנוע 1.0 טורבו ותיבה כפולת מצמדים או עם מנוע 1.4 אטמוספרי ותיבת 6 הילוכים פלנטרית

אתה צודק, האיי20 מגיעה עם מנוע 1.0 ליטר טורבו ומשודך לתיבה רובוטית דו מצמדית,  לאשתי היתה איי20, משום מה כתבתי שם איי10.

פורסם
לפני 35 דקות, Roycohen1979 כתב:

אתה צודק, האיי20 מגיעה עם מנוע 1.0 ליטר טורבו ומשודך לתיבה רובוטית דו מצמדית,  לאשתי היתה איי20, משום מה כתבתי שם איי10.

הרבה יותר הגיוני, ואכן ה- i20 טורבו חוקת יחידת הנעה עם סטוניק טורבו

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...