Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הייטק זון - שווה משהו?

פוסטים מומלצים

פורסם

ההטבה המשתלמת העיקרית שהיתה להם זו כניסה לטרקלין דן בנתב״ג, היא בוטלה לרוב הלקוחות, אבל לא לכולם.

הטבה נוספת היא עמלת המרה. יש מועדונים שנותנים שער יותר טוב, תבדוק מול המועדונים שיש לך.

חוץ מזה זה רעש וצלצולים.

• רעיון טוב! 2

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 14 דקות, sperial כתב:

@פינדר ההתרשמות שלי שונה - בסופר רואה את החלשים כלכלית קונים את המוצרים היקרים ואז מחלקים את התשלום לשני כרטיסי אשראי ושלושה צ׳קים.

אנחנו מדברים על חרדים. זה ציבור שונה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מוצרי חשמל: מספר פעמים רכשתי דרכם מוצרים מ bsh והיו זולים במעט מהמחיר הכי זול בזאפ (ליבואן רשמי), אבל מגוון דגמים מצומצם.

מכיוון שזה הכרטיס העיקרי שלי, אני זוכה בתואר המפוקפק. Pro שמקנה לי קשבק (אמיתי) על הקניות.

תוי קנייה רמי לוי בהנחה של 7%.

:turn-l:
פורסם

היה לי הייטקזון וקניתי כמה דברים, אבל מאז שעברו לשיטה החדשה ולא קניתי מספיק כסף, אז אני לא זכאי להנחות. ואז בהזדמנות הראשונה שקיבלתי הודעה שבוצע חיוב בחול שאין לי מושג מאיפה השיגו את המספר, כי בקושי קניתי עם הכרטיס. אז ביטלתי אותו ואמרתי להם לא לשלוח חדש.

אז עשיתי כרטיס ביחד בשבילך במקומו ושם יש הנחות יותר טובות.

גם שייכתי די מזמן את הכרטיס של הבנק למועדון הוט ושם אפשר לקנות שוברים של רמי לוי גם בהנחה.

כל הכרטיסים ללא דמי ניהול.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

כל הכרטיסים  כיום ללא דמי ניהול ואלה שכן תמיד אפשר לבקש לבטל וזה עובד תמיד.

אאלט HZ מציע המרה לדולר ללא עמלה בכלל -  אני עם 1% כרגע וCASHBACK .

פורסם

למיטב הבנתי הייטקזון של חברה א מכיל הנחות שונות לעומת הייטקזון של חברה ב. 

לא מבוסס אבל נשמע הגיוני. 

ההנחות האמיתיות שם, לדעתי, הן למי שנמצא בקטגוריה של ״פרו״ שזה אומר 3 חודשים של הוצאות של 3000 שח בחודש בממוצע. 

אני אישית קניתי 2-3 הטבות שמצאתי רק דרכם (ריבר או קפה ומאפה ברולדין), שאר האשראיים שלי לא מביאים לי יותר מדי הטבות, יש לי ישראכרט ״טופ״ שיש אחלה הנחות שרובם בלי הגבלת בזבוז חודשי מסוים והוא כמובן חינמי. 

מדי פעם הם שולחים לי הטבות זמניות של ״תוציא X כסף תוך 3 חודשים ותקבל מתנה״ או ״תעביר אלינו הוראות קבע ותקבל קאשבק״  ואז אני כבר מאבד את הזכות לסטטוס פרו בהייטקזון. 

אה נזכרתי - יש להם אחת לחודש הייטקזון דיי ל 12 שעות שם מדי פעם יש דברים נחמדים כמו סט מגבות או מצעים או סירים/מחבתות, אבל לא משהו מפיל מהכיסא, ושוב - צריך סטטוס פרו לזה. 

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם
לפני 8 דקות, iEminem כתב:

ההנחות האמיתיות שם, לדעתי, הן למי שנמצא בקטגוריה של ״פרו״ שזה אומר 3 חודשים של הוצאות של 3000 שח בחודש בממוצע. 

לא סכום חריג אם אתה משתמש לסופר,  חשמל, מים, דלק וארנונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש קשבק מינורי ואין עמלות.

אני בעיקר משתמש בהם לרכישת אטרקציות הצגות וכאלה בשביל בילויים משפחתיים.

ההנחה בדומה להנחות שמתקבלות במועדוני חברים אחרים חבר, ארגון המורים, חברת חשמל כאל וכו'.

רכשתי גם מוצרי חשמל באתר שלהם, וכמו בכל מקום, לפעמים זול יותר מאחרים לפעמים יקר יותר.

הם רק מתווך - הרכישה עצמה דרך ספק צד שלישי.

שירות לקוחות שלהם מנסיוני היה סביר מינוס.

ממה שזכור לי החברות שם היא לא חינמית והמעסיק משלם כדי שהעובדים יהיו זכאים ליוזר שם.

לא הייתי נרשם במיוחד אם לא הייתי "מקבל" את זה.

מה גם שלא בדקתי יותר מדי אבל לא רואה עדיפות שלהם על מועדון חברים אחר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 32 דקות, stum כתב:

ממה שזכור לי החברות שם היא לא חינמית והמעסיק משלם כדי שהעובדים יהיו זכאים ליוזר שם.

אתה בטוח? עבדתי בחברה שהייתה בהסכם, עברתי לחברה אחרת שלא. כמובן שכבר לא היה לי את המייל הקודם שהלך כשעזבתי את החברה. צלצלתי אליהם, אמרתי להם שאין לי מייל, אמרו זה מה שיש.

אמרתי שעשיתי את הכרטיס אשראי, אמרו למה לא אמרת קודם- והחליפו לי למייל הפרטי.

פורסם (נערך)

קניתי דרכם מקרר ושואב רובוטי, היתה אפשרות באתר ל"צור קשר לקבלת מחיר" - אז הם נותנים לך מחיר "מיוחד" רק בטלפון
המקרר היה זול ב 700 ש"ח מ KSP - יבואן רשמי והשואב היה במחיר אילת
אני שומר את הכרטיס במגירה, כם ככה הוא בחינם ותמיד כדאי לבדוק אצלם אולי יש להם מחיר משתלם

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש לי הייטקזון שנתיים, אולי פעם או פעמיים השתמשתי.

מועדון ממש ממש חלש.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אם כבר מדברים על שלל הכרטיסים, מישהו ניסה את השירות של אפליקציית easy? שבה אפשר להכניס את המועדונים ולבדוק איפה ניתן לקבל את ההנחה הכי טובה שיש?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בנוגע לסטטוס פרו - צירפתי למועדון גם את אשתי, מה שמעניק לנו על הנייר אחוז הנחה קרוב למקסימום. אבל כשסל הקניות שלך מורכב בעיקר מקניות בסופר, אין לי שימוש מעשי בהנחה הזאת רוב השנה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בסופו של דבר מישהו צריך להרוויח, אז לא צריך לצפות לגדולות ונצורות.

@hans בשביל ליהנות מהנחות בסופר צריך כרטיס של אותה רשת. כרטיס שופרסל נתן נקודות שהיו שוות 3%, בהחלט הנחה נאה כשאתה מדבר על הוצאה של אלפי שקלים בחודש. חבל שהבעלים החדשים של הרשת חיסל את ההנחה, וכעת ההטבות בעיקר על מוצרים שהרשת מקדמת. כך גם ברמי לוי. ועדיין, לדעת אישתי, שזוכרת מחירים היטב, הם כדאיים. כך גם הלייפסטייל (שנותן גם הנחה קטנה לליטר בפז), במיוחד כאשר באיזור המגורים שלי אין לסופרפארם תחרות אמיתית.

כרטיסים לא רשתיים יותר בעייתיים כי קשה לעקוב אחר ההנחות. יש לי כרטיס ״יוניק״ של בוגרי הטכניון, שאליו מצורף כרטיס נטען שתיאורטית נותן הנחה כלשהי בטעינה. מעשית אני תקוע עם כמה מאות ש״ח שטענתי בו, כי ברשתות המכבדות אותו יש הנחות יותר טובות אם אינך משתמש בו. וזו גם בעיה של כרטיסי המתנות לחגים שמצטברים בארנק (הדיגיטליים עוד יותר בעייתיים, כי הם נעלמים בין ערימות ה-sms שמגיעים כל יום).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל יקירי,

יש לי תחביבים יותר מועילים ומהנים מאשר תחזוק אוסף כרטיסי מועדון ברמות המופרעות שאתה מתאר... עד לאחרונה התנהלנו בכלל עם כרטיס יחיד למשפחה.

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...