Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בדרך כלל אני שם עדשות,

כשאני לא - יש לי משקפיי ראייה של ZENNTOIC מעליאקספרס. Rimless, מעולות, עלו לפני שנתיים כ 35$ (מספר יחסית נמוך, צילינדר נמוך, עדשות 1.61, בלי סינון כחול) ממליץ עליהם בקיצור.

למה אני מציין מספר נמוך? כי נניח והמספר של מישהו סביב מינוס 4, אולי עדיף לו לקנות עדשות 1.67. וזה מייקר ב 12$ בערך. לא רציני, אבל חשוב לדעת לבחור את זה, מומלץ.

חשוב לציין שגם המספר, גם הצילינדר וגם ה PD שציינתי בהזמנה מהחנות ב-AE, הכל מדויק. 

יש סיבה להעדיף משהו בארץ? יש משהו שמתקרב למחיר של 35$ ושווה משהו?

ה ZENNOTIC שיש לי עדיפים על משקפיי ראייה Rimless שיש לי מסופר פארם ועלו כ 400 ש"ח (יש שם משהו לא נוח עם האפונים) , איך קרולינה למקה?

חסרון: ירידת צבע במתכת בין העדשות, אחרי שנתיים, ככה שזה לא דיל מושלם, אבל שווה מאד. רוצה להזמין זוג חדש.

יש פה עוד מישהו שהזמין משקפיים מ-AE ומרוצה? מאיזה חנות?

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

לא נסיתי מאליאקספרס אבל הזמנתי כמה זוגות מ Zenni Optical, במחיר בערך 20 דולר לזוג. תלוי כמובן בעדשות, בציפוי ובמסגרת.

בגדול הם בסדר גמור. 

יכול להיות שהציפוי מהעדשות ירד יותר מהר לעומת משקפיים שקניתי בארץ אבל הם החזיקו כמה שנים. 

בשביל  הקטע בדקתי במיילים, ההזמנה הראשונה הייתה ב 2013.

יש להם באתר אפשרות לעלות תמונה ולעשות Fit On - איך המסגרת שבחרת תיראה עליך.

פורסם (נערך)

הזמנתי מ Zenni שתי זוגות והיה מעולה (לפני 8 שנים ולפני 4 שנים בערך)

אז המשלוח עלה 10$.

אני מעדיף את הזוג משם בעקרון. יותר יפה בקצת.

המשלוח עולה 20$ ולכן אעדיף את ZENNOTIC כי אני גם אוהב את הזוג משם.

דרך AE המשלוח חינם. מבחינת איכות עדשות, אותו דבר לדעתי.

פורסם
בתאריך 12.6.2026 בשעה 22:13, Buki כתב:

הזמנתי כמה זוגות מ Zenni Optical,

בשביל  הקטע בדקתי במיילים, ההזמנה הראשונה הייתה ב 2013.

חבר פורום לשעבר שאני מכיר אישית גם הזמין משם משקפיים, יותר מפעם אחת, וגם באזור השנה הזו. הוא לפחות היה מאד מרוצה והמליץ גם לי, אני לא ניסיתי אותם עדיין. 

המספר שלי משוגע קצת. 

עד היום עשיתי ב[צונזר על מנת לא לעשות פרסומת] כי הם נחשבים זולים, אבל ציפורן כף רגלי האמצעית לא תדרוך שם שוב אחרי השירות דוב שעשו לי שם. תקציר מנהלים, נאלצתי להשתמש במשקפי ספייר, אבל המסגרת שלהם החליקה ממני רק כל הזמן; באתי לראות מה אפשר לעשות, המוכר שבר לי את הזרועות והתחיל להתווכח איתי. 

כשהבין שאני לא מתכוון לקנות שום דבר "עשה טובה" והחליף לי עם זוג זרועות אחרות שהוריד מאקזמפלר אחר בחנות. 

כבר הספקתי לשכוח מהאפשרות לרכוש מהאינטרנט, ומזני בכלל. 

מישהו פה היה צריך שירות כלשהו אחרי הרכישה? יודע לספר מה הפרוצידורה אם קיימת בכלל? 

התחלתי לשקול את זה ברצינות, השירשור בא לי בזמן :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני בזוג משקפיים הנוכחי עברת למולטיפוקאל, לא בטוח עדיין אם זה טוב או לא טוב למרות שעברו כבר איזה שנתיים. 

לפני כן כמה זוגות ברצף היו מ Zenni (מספרים סטנדרטיים יחסית וצילינדר) אבל מולטיפוקאל לא נסיתי להזמין מהם עדיין. ולא יצא לי להשתמש בשרות שלהם אחרי הרכישה. 

פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, ברווז כתב:

המספר שלי משוגע קצת. 

זה לא משנה, כנראה שיש להם אפשרות להציע גם מספרים משוגעים וקיצוניים, פשוט אם תרצה עדשות דקות יותר תצטרך לבחור 1.67 או יותר.

לפני 39 דקות, ברווז כתב:

מישהו פה היה צריך שירות כלשהו אחרי הרכישה? יודע לספר מה הפרוצידורה אם קיימת בכלל? 

בשנת 2014 טעיתי בהזנת המרשם, כתבתי להם והם החזירו לי Store credit ורכשתי אחרי שנתיים זוג בקרדיט הזה, וגם ב-2018 עם מה שנשאר מהקרדיט.

התפלאתי שחזר אלי כמעט כל הסכום, יפה מצדם.

אני רואה לפי הפרופיל שלי שהזמנתי ב 2016, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023.

קודם כתבתי 2 זוגות כי זה מה שזכרתי, עכשיו נכנסתי לפרופיל. נראה שנכנעתי לדילים המטורפים של ה BF באותם שנים :) כל ההזמנות מאיזור ה Black Friday.

פעם אחת הם נשברו כי נפלו או כי דרכתי עליהם, פעם אחרת כי רציתי מסגרת אחרת והיה דיל מטורף, ואני חושב שהייתה פעם שנפל לי האפון או משהו כזה או שהייתי צריך משקפיים לגיבוי.

סה"כ 220$ ל-6 זוגות. מספר מינוס 2, צילינדר מינוס 0.25.

ב-2024 נבדקתי והבנתי שהשתנה לי קצת המספר והזמנתי מ ZENNOTIC מעליאקספרס הפעם.

• מעניין 1
פורסם

מזמין מדי פעם לבנות שלי וגם למשפחה הקרובה www.zennioptical.com

ממליץ מאוד. כשהייתה בעיה בגודל (בגלל טעות שלי) קבלתי זיכוי והמשקפיים נשארו אצלי. ברור לי שזה גם מגיע ומיוצר בסין אבל בגלל שהחברה מתעסקת רק במשקפיים לעומת עלי אקספרס, מרגיש לי מקצועי יותר.

• רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

תקרא קצת על ZENNOTIC בעליאקספרס, תקרא ביקורות, אתה תופתע, כנראה תזמין.

אבל, כנראה שבשביל שנינו 20$ משלוח מ Zenni זה לא סכום משמעותי בשביל משקפיים שרוכשים פעם בשנתיים+. ככה שאם מישהי/ו מהמשפחה מעדיף את Zenni בגלל המבחר העצום של המסגרות, זה לגמרי שווה את זה.

חוץ מהמשלוח המחירים די דומים אני חושב. 

• תוכן חדש...