Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הייטק זון - שווה משהו?

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

לאחרונה עדכנו אותנו בחברה שניתן להצטרף למועדון הלקוחות הנ"ל.

כיום יש ברשותי אשראי עם המון הטבות, כולל תשלום במטבע חוץ ללא עמלות ושער חליפין מוזל (0.3-0.2 אחוז יותר מהיציג).

בנוסף, יש אני חבר במועדון הלקוחות הוט ואשתי במועדון ביחד בשבילך.

האם יש טעם להצטרף גם להייטקזון?

מה ההטבות העיקריות?

פורסם
לפני 33 דקות, davemustaine87 כתב:

בשנתיים שיש לי הייטק זון, לא קניתי דרכם מעולם. 

ההנחות שם מזעריות אם קיימות בכלל.

וואלה?

אז מה פשר הבאז וה"אקסלוסיביות"?

אני שואל כי קהל היעד שלהם אמור(לכאורה) להיות מעל הממוצע בכל הנוגע למודעות צרכנית

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חבר הזון הזה כבר שנים.  בודק אותם מדי פעם כשצריך לרכוש משהו משמעותי.  מעולם לא השתמשתי בשירותיהם בפועל.

פורסם

קניתי דרכם כמה פעמים מוצרי חשמל לבית, ופעם אחת חופשה קצרה באילת. בממוצע המחירים לא שונים מחנויות רגילות שמוכרות את אותה הסחורה של אותם היבואנים. לפעמים, כמו בכל חנות, יש הנחות יותר גדולות. וזהו. אולי יש ערך כלשהו לכרטיסי האשראי שהם מציעים, אבל בזה לא התעמקתי בשנים האחרונות. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, lolshimi11 כתב:

כלום.  המועדיון הזה נוח ל HR של חברות למיניהן כי הנה, "נתנו הטבה לעובדים"!.  בולשיט.

(ולאחרונה מקום העבודה שלי מאפשר גם להיכנס ל"חבר".  אותו קקה כמעט).

בכל מקרה צריך להבין שמועדון שבו בערך מדינה שלמה חברה, לא יכול להיות "אקסקלוסיבי" ולא יכול באמת להיות בעל ערך מוסף (כי אף ספק לא באמת יתן הנחה משמעותית לכל המדינה).

עריכה אחרונה על ידי dani666
  • אהבתי 1
פורסם

"חבר" של הבן שלי נתן לי פעם הנחה של איזה 8,000 ש"ח ברכישת רכב.

"תמורה" של אשתי נותן לה פעם בשנה הנחה של כמה מאות ש"ח במנוי לחדר הכושר ולפעמים כרטיסים מוזלים לאיזו הופעה או מוזיאון.

"פלייקארד" נותן לי הנחה או כרטיסי בונוס לטיסה בערך פעם בשנתיים.

"רמי לוי" נותן הנחות ב...."רמי לוי". כנ"ל כרטיס שופרסל בשופרסל, אבל הם ביטלו את הנקודות שמעשית היו הטבה של 3%.

"יוניק" נותן לי הנחה בעמלת המרה (1.2% לעומת סביב 3% בכרטיסים סטנדרטיים). אגב, עמלות מט"ח בוטלו כבר לפני הרבה שנים והעמלה היחיד המותרת כיום היא אותם אחוזים מעל השער היציג, בין 1-3% בגיהוץ ועד 3.5% במשיכת מזומן בחו"ל. אם יש לך כרטיס עם הנחה - וכרטיסים כאלה נגישים היום לכל אחד - זה פחות מאשר שימוש במזומן (ויותר בטוח). נדמה לי שזה אחד היתרונות של ההייטק זון עמלת המרה 1% בגיהוץ ו-2.35% בכספומט בחו"ל (בכספומט יש גם עמלה של מפעיל המכשיר, לא קשורה למנפיק הכרטיס). כהערת צד - לא משנה באיזה כרטיס אתה משתמש, תמיד לבקש לחייב אותך במטבע המקומי. ולהשתמש באפל\גוגל פיי ולהשאיר את הכרטיסים חבויים.

אישתי ואני מחזיקים הרבה כרטיסי אשראי שלכל אחד יתרון ספציפי, אבל לרדוף אחרי הטבות שאינן בליבה של אותו כרטיס הופך לטרחה שבסופו של דבר גורמת לא להנות מהן. אני מניח שזה די הבסיס של אותם כרטיסים.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הוא לא נותן כמעט כלום אבל זה חינם אז מה אכפת לך?

לעתים נדירות יש אטרקציות שאין עבורם הטבה במועדונים אחרים ודווקא שם יש, אבל זה באמת סופר נדיר וגם כשזה קורה מדובר בהנחות מצחיקות (למשל האקווריום בירושלים שמשום מה לא עובד עם בהצדעה אבל כן עם הייטקזון, ונותן משהו כמו 5 ש"ח הנחה לכרטיס).

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני משתמש בהיי טק זון בד"כ בבלאק פריידיי, יש להם מבצעים לא רעים ובד"כ בבלאק פריידיי הם מציעים מוצרים דרך יבואן רשמי במחיר של יבוא מקבילי.

בשאר הזמן לא יצא לי להשתמש אבל זה כי אני עצלן, אני די בטוח שאפשר למצוא שם דברים משתלמים.

פורסם
לפני שעה, lolshimi11 כתב:

וואלה?

אני שואל כי קהל היעד שלהם אמור(לכאורה) להיות מעל הממוצע בכל הנוגע למודעות צרכנית

הפוך גוטה... 

שהפרוטה מצויה בכיס אז המודעות הצרכנית נמוכה יותר.

רוצה לראות מה זה מודעות צרכנית. לך לחרדים. הם שמים לב אם העלו להם את הגבינה ב10 אג'

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

כנראה שבעניין הזה אתה טועה. מי שלומד להכניס יותר ולהגן על כספו הוא המודע. 

החרדים זה סיפור אחר - מדובר בקהילות מאורגנות היטב, לטוב ולרע. יש בקהילות מי שדואג לנהל את הקרבות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 24 דקות, sperial כתב:

כנראה שבעניין הזה אתה טועה.

אתה זה שטועה.

כשעבדתי בחנות צילום בבני ברק לפני שנים, זה היה לגמרי מקובל שכל מי שרוצה לפתח פילם, הולך קודם כל לכל אורכו של רחוב רבי עקיבא (רחוב לא קצר שכולל עלייה ארוכה), בודק את המחיר בכל חנות צילום ואז חוזר לחנות הכי זולה, גם אם זה אומר לחזור את כל הרחוב.

מי שהיה צריך לפתח שני סרטי צילום ומעלה, כבר לא היה מסתפק בלשאול על המחיר, אלא גם מנהל מו"מ בכל חנות.

זה היה לפני 25-30 שנה, אבל לא נראה לי שהאופי של הציבור הזה השתנה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כשהייטקזון רק יצאו המחיר היה אטרקטיבי מאוד. גם היתה להם הטבה של כניסה לאחד הטרקלינים בנתב"ג שניצלנו לא מעט. 

מאז הם פחות או יותר כמו האחרים. כשקניתי טלויזיה לאחרונה השוויתי בין חבר להייטקזון ולבסוף ksp היו הכי זולים ונתנו יותר הטבות. 

פורסם

@פינדר ההתרשמות שלי שונה - בסופר רואה את החלשים כלכלית קונים את המוצרים היקרים ואז מחלקים את התשלום לשני כרטיסי אשראי ושלושה צ׳קים.

פורסם

הכרטיס של הייטקזון כדאי מאוד, הוא אחד מהבודדים ללא דמי כרטיס, ואתה נשאר איתו גם אחרי מעבר לחברה אחרת או אחרי ביטול של ה-HR.

מבצעי המועדון עצמו זהים לאלה הקיימים במועדונים של כרטיסי אשראי - בהבדל של שקל פה שקל שם, יחד עם cashback. כשאני מזמין כרטיסים למוזיאונים וכו' זה נכנס לסבב הבדיקות (אין לי 784 מועדונים כמו ספריאל) ודווקא יצא לי להשתמש בהם לא מעט בקטגוריה הזאת.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...