Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הייטק זון - שווה משהו?

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 24.1.2025 בשעה 10:28, lolshimi11 כתב:

בנוסף, יש אני חבר במועדון הלקוחות הוט ואשתי במועדון ביחד בשבילך.

על פניו, אם יש לך הוט - אין לך צורך בהייטקזון, הנחות די דומות.

לפני שעתיים, sperial כתב:

בשביל ליהנות מהנחות בסופר צריך כרטיס של אותה רשת. כרטיס שופרסל נתן נקודות שהיו שוות 3%, בהחלט הנחה נאה כשאתה מדבר על הוצאה של אלפי שקלים בחודש. חבל שהבעלים החדשים של הרשת חיסל את ההנחה, וכעת ההטבות בעיקר על מוצרים שהרשת מקדמת. כך גם ברמי לוי. ועדיין, לדעת אישתי, שזוכרת מחירים היטב, הם כדאיים. כך גם הלייפסטייל (שנותן גם הנחה קטנה לליטר בפז), במיוחד כאשר באיזור המגורים שלי אין לסופרפארם תחרות אמיתית.

מועדון הוט נותן לך הנחות הרבה יותר גדולות מ-3% ע"י שימוש בכרטיס הנטען. לדוגמה: 6.5% ברמי לוי, 8% בקרפור ומחסני השוק ו-15% בטיב טעם.

פורסם

תלוי איזה רשתות רלוונטיות לך. הרשתות היחידות שרלוונטיות לי הן שופרסל ורמי לוי, הזמן והדלק שאני צריך להשקיע כדי להגיע לרשתות אחרות מקזזים את כל ההנחות (לפחות 30 דקות נהיגה בכל כיוון). דומה לסיפור של רשתות הפארם שכבר הזכרתי. והכרטיסים שקשורים למקומות העבודה וארגוני העובדים שלי ושל אשתי לא רלוונטיים להן. 

לתחזק כרטיסים? כל התחזוקה זה להזיז את הכרטיס באפליקציה בשעון או בטלפון ובחלקם (לא כולם) שיחת טלפון שנתית לביטול דמי הכרטיס.

אגב, @hans, מסיבות טכניות כדאי מאוד להחזיק לפחות שני כרטיסים - אחד ויזה ואחד מאסטרקארד (לא חשוב מי המנפיק, לא חייבים להשתמש בשניהם באופן שוטף). גיבוי הן למקרה תקלה במערכת הסליקה והן למקרה של אובדן או גניבה. ויש גם העניין של מסגרת אשראי שלפעמים נתפסת בגלל איזו הוצאה גדולה או דרישה של ספק שירות (למשל מלונות והשכרת רכב).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לקחתי את אשתי ליום ספא, כל ספא שהתקשרתי אליו עלות 900-1200 שח

רכשתי שובר זוגי בהייטקזון , בעלות של 450 ש"ח (עם כ"א שלהם היה עולה 395).

חצי מחיר. לא הצלחתי למצוא בשום מקום אחר מחיר כזה.

פעם ראשונה שקניתי מהם, אז לא יודע לחוות דעה חוץ מזה.

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, sperial כתב:

... כרטיס שופרסל נתן נקודות שהיו שוות 3%, בהחלט הנחה נאה כשאתה מדבר על הוצאה של אלפי שקלים בחודש...

קשה להחליף סופר שאתה קונה בו קבוע, אבל במקרה של שופרסל, לדעתי, זה חובה.

חסכון של הרבה יותר מה3% האלו מובטח לך בכל קנייה.

אני מבין שמי שקונה בשופרסל זה כנראה לא קהל היעד של רמי לוי, אבל יש סופרים לא פחות טובים עם שירות עצמי, לטעמי, די נוח - יוחננוף לדוגמא.

כנראה גם אחרים.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם

במקרה שלנו חלוקה ברורה:

רמי לוי: מוצרי יסוד: החנות הספציפית לא נעימה, אבל קרובה וזולה.

שופרסל (דיל אקסטרא): למוצרים שאין לרמי לוי.

שופרסל אקספרס: איסוף חבילות מעליאקספרס. פעם בשנתיים קרטון חלב או כיכר לחם.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

שנקל שלי נגד היי-טק - לא רק שאין שם שום דבר משתלם, כשצריך שירות הוא לא קיים, וכל מי שאי פעם הזמין משהו מ 10-ביס ולא הגיע לו ונקלע למצב ש10-ביס אומרים לך - "לך תחפש זה מולך לבין המסעדה", ואז המסעדה אומרת לך "מה אתה רוצה, הזמנת דרך תן ביס דבר איתם" (קרה לי לפני פחות משבוע, #$^%^&*%^&#$@#, העיקר רוצים להתחרות בוולט, חיים בסרט) - אז כזה, אבל על מוצר ששילמתי עליו המון המון כסף ולא פיצה.

לא יראו ממני שקל, הכרטיס עדין אצלי כי הוא פשוט לא עולה אבל אני לא משתמש בו, נגיד שהוא לגיבוי.

גם בנושא הפרו הם מתחמנים מאוד, הם צוברים זכאות לפרו רק על רכישות שהן לא תשלומים, אם קונים משהו ב 24000 ש"ח ומחלקים ל 12 תשלומים בציפיה שזה יתרום 2000 שקל כל חודש לפרו - לאאאאאאאא, כלום, לא נחשב.

לא פגשתי את זה בכרטיסים אחרים שלי.

עריכה אחרונה על ידי DrorZi
  • מעניין 1

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
בתאריך 26.1.2025 בשעה 06:15, sperial כתב:

(הדיגיטליים עוד יותר בעייתיים, כי הם נעלמים בין ערימות ה-sms שמגיעים כל יום).

מדפיסים אותם

בתאריך 26.1.2025 בשעה 15:07, stum כתב:

אני מבין שמי שקונה בשופרסל זה כנראה לא קהל היעד של רמי לוי, אבל יש סופרים לא פחות טובים עם שירות עצמי, לטעמי, די נוח - יוחננוף לדוגמא.

שופרסל יקרים, כאמור היה משתלם אם לא היו מוציאים את פינת המציאות שלהם (מוצרים שהפסיקו למכור ונשאר להם סטוק קטן או מוצרים באריזה פגומה). 

בתאריך 26.1.2025 בשעה 15:07, stum כתב:

יוחננוף

יוחננוף גם לא משהו. יקרנים סתם

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

להדפיס את השוברים הדיגיטליים? זה אומר להסתובב עם ערימת דפים בארנק. לא נוח והדפים מתקווצ׳צ׳ים ויש בעיה בקריאת הבארקוד. אני עושה משהו אחר - מעתיק ל- keep. אבל גם בו הם יורדים למעמקי הרשימה ואז נזכרים בהם רק בערב שבת או חג, כשאין להם שימוש.

לגבי שופרסל - אכן יקרים, והמצב החמיר מאז שהחליפו בעלות. אבל כשיש מבצעים אין להם מתחרים. דוגמה - השבוע מצאתי במחסן איזה 10 חבילות נייר טואלט. מסתבר שמכרו בשופרסל חבילה של 32 גלילים ב-10 ש״ח, שזה זול מאוד. אז עכשיו יש לי סטוק קורונה.

כמי שהחליף הרבה מאוד כרטיסי אשראי ב-40 השנים האחרונות, וגם החליף לא מעט מועדונים, הניסיון שלי הוא שהטבות משמעותיות מנוצלות רק כאשר מדובר בכאלה ששימושיות בהוצאות השוטפות. הטבות חד פעמיות בדרך כלל לא מסתנכרנות עם הצרכים, וניצולן מצריך הרבה משאבי זיכרון.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

יש את האפליקציה של esay שיש בה אופציה להכניס מועדונים וכרטיסי אשראי ולראות את העיסקה הכי משתלמת.

לא ניסיתי אבל נשמע אחלה לרעיון למי שיש  לו הרבה כרטיסי אשראי ומועדונים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אפשר גם ב Google wallet להוסיף צילום מסך של התו. הוא ישמור גם את הברקוד בצורה נוחה, ביחד עם צילום מסך למקרה שיצטרכו.

פשוט להכנס להוסיף כרטיס, לבחור everything else. גם חלק מהגיפטקארדים, למשל שופרסל, אפשר לשמור באופן מובנה ויותר מסודר.

פורסם

אני כבר כמה שנים ב- HTZ, בשנים האלה יצא לי לקנות סט צלחות שהיה ממש זול, מכשיר טלפון שהיה במחיר קצת יותר זו מאשר בקומות אחרים אבל היה לי סיפור ארוך עם שרות הלקוחות שלהם ולאחרונה ביטוח נסיעות לחו"ל שהיה זול יותר מאשר במקומות אחרים.

בשאר המקרים שבדקתי אצלם המחירים לא היו זולים.
לאחרונה עשיתי אצלם כרטיס אשראי בגלל שעמלת ההמרה שלהם זולה יותר מבכרטיסים אחרים שברשותי. התלבטתי אבל החלטתי שאין לי מה להפסיד כי הכרטיס חינם "לכל החיים" 

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
בתאריך 30.1.2025 בשעה 10:49, DrorZi כתב:

שנקל שלי נגד היי-טק - לא רק שאין שם שום דבר משתלם, כשצריך שירות הוא לא קיים, וכל מי שאי פעם הזמין משהו מ 10-ביס ולא הגיע לו ונקלע למצב ש10-ביס אומרים לך - "לך תחפש זה מולך לבין המסעדה", ואז המסעדה אומרת לך "מה אתה רוצה, הזמנת דרך תן ביס דבר איתם" (קרה לי לפני פחות משבוע, #$^%^&*%^&#$@#, העיקר רוצים להתחרות בוולט, חיים בסרט) - אז כזה, אבל על מוצר ששילמתי עליו המון המון כסף ולא פיצה.

לא יראו ממני שקל, הכרטיס עדין אצלי כי הוא פשוט לא עולה אבל אני לא משתמש בו, נגיד שהוא לגיבוי.

גם בנושא הפרו הם מתחמנים מאוד, הם צוברים זכאות לפרו רק על רכישות שהן לא תשלומים, אם קונים משהו ב 24000 ש"ח ומחלקים ל 12 תשלומים בציפיה שזה יתרום 2000 שקל כל חודש לפרו - לאאאאאאאא, כלום, לא נחשב.

לא פגשתי את זה בכרטיסים אחרים שלי.

תןביס ביטלו לי כמה וכמה פעמים.

נשמע מוזר מה שאתה מתאר פה.

פורסם

אני "חבר מועדון" היטק-זון כבר המון שנים,
קניתי דרכם 3-4 פעמים (פעם האחרונה היה לפני שבועיים (-:  ),

בגדול מועדון חלש מאוד, פעם ב מבצע אמיתי אבל למוצר בודד, כרטיסי ה"שי לחג" שלהם ממש חלשים (אני תקוע עם אחד כבר 4 שנים ולא מוצא משהו נורמאלי לקנות עם הכרטיס, ההזיה שבאתר שלהם הם לא מכבדים את גיפט קארד שלהם),

בעיניי אפשר לעשות ולזרוק למגרה.

פורסם (נערך)
בתאריך 2.2.2025 בשעה 08:49, Lior_Django כתב:

תןביס ביטלו לי כמה וכמה פעמים.

נשמע מוזר מה שאתה מתאר פה.

אני יכול להגיד הפוך - נשמע מוזר שאתה ל-א נתקלת בזה 😄
כמות הפעמים שאכלתי קש (pun intended!) מתן-ביס הוא לצערי גדול.

אני עובד בחברות עם הכרטיס הזה מספר דו ספרתי של שנים, אין אחד שאני מכיר שלא מקלל אותם כשמשהו משתבש, רק בגלל מעסיקים שנעולים על הכרטיס הזה הם כנראה עדין בחיים, אם זה תלוי בעובדים כבר במספר חברות נתקלתי בהצלחה לעבור לסיבוס כי שם פשוט קונים ואוצ'רים של וולט ומזמינים מוולט, לא שהם מושלמים, אבל בהשוואה לתן ביס זה ממש חסידי אומות עולם.

ובהקשר להייטק:

בתאריך 1.2.2025 בשעה 18:13, motior כתב:

אבל היה לי סיפור ארוך עם שרות הלקוחות שלהם

...

עמלת ההמרה שלהם זולה יותר מבכרטיסים אחרים שברשותי

נחמד לדעת שלא רק אני נפלתי על ה(אין)שירות לקוחות שלהם.

יש לי כרטיס עם עמלות טובות יותר, אפילו בזה הם לא מציאה (מבחינתי)

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם (נערך)
בתאריך 30.1.2025 בשעה 10:49, DrorZi כתב:

זה כן נחשב, אבל נחשב במועד הביצוע.  בכל מקרה ממצעים 3 חודשים. אני לא רואה את זה כתחמון - זה יכול להיות לטובתך בדיוק כמו שלרעתך. קנייה ב 12 תשלומים יכולה "להקפיץ" אותך לפרו ברבעון מסויים. 

image.thumb.png.a5297df7d8681e700882aed4a1ca1f0e.png

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
  • תוכן חדש...