Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגולף החדשה בארץ

פוסטים מומלצים

• תגובות 183
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

והמוצר הרבה הרבה יותר טוב.

המוצר נשאר זהה ואולי אפילו ירד ביחס למתחרות.

זה לא נכון להשוות עלות של אותו רכב של אז והיום. חלק ממחיר הרכב הוא עלות המו"פ שלו. אם היו ממשיכים למכור את אותה מזדה 3 מודל 2004 ופורסים את ההחזר על המו"פ על פני 20 שנה - המחיר שלה היה נמוך משמעותית.

ולכן מחיר הרכב של אז אמור לשקף מוצר מקביל בן ימינו, כלומר רכב חדש עם מו"פ עדכני.

מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי.

פורסם
לפני 22 שעות, fusion-x כתב:

אבא שלי רכש הבוקר את דגם הביניים, 150 כ"ס ללא גג נפתח וכו'.

181 אלף ש"ח כולל איתוראן, יש מצב שנסיר בהמשך אם לא תהיה דרישה של חברת הביטוח.

מצרף תמונות של הדגם הבכיר עם הגג הנפתח, משום מה אין באולם התצוגה הראשי את דגם הביניים.

20240816_094431.jpg

20240816_094454.jpg

20240816_094438.jpg

20240816_094505.jpg

תתחדשו והכל אבל וואו כמה שהמסך הזה מכוער ולא נראה קשור לעיצוב של הקבינה. פשוט נוראית המגמה הזאת של מסכים גדולים ומכוערים שנראים כאילו קודם כל סיימו לעצב את הפנים ורק אז הדביקו עליו מסך במקום לעצב אותו כחלק הרמוני מהדאש בורד. 

חיצונית הרכב נאה כמו כל גולף ביחס לתקופה. מבחינת תמחור לא מעניין אותי המדד, הוא שערורייתי אבל זה השוק שלנו היום.

פורסם

הבנאדם קנה רכב ושילם עליו - מה אתם מבאסים אותו🙃?

תתחדש וספר לנו איך הוא.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
בתאריך 15.8.2024 בשעה 18:06, zvit כתב:

גולף שנת 2001 מנוע 1.6 אוטומטית רמת גימור BASIC שהאבזור שלה הסתכם ב4 חלונות חשמל ונעילה מרכזית. עלתה ב-4/2000 104922 ש"ח.

אני מצרף טופס הזמנה שלי, מיום 23/8/2000. הרכב הוזמן בגימור קומפורטליין, נפח מנוע 2.0 ליטר, 115 כ"ס.

שימו לב לרמת האיבזור, הרבה מעבר ל-4 חלונות חשמל 😉. אפילו 2 משענות ראש אחוריות.

מחיר, כולל תוספת לצבע מטאלי - 116,818.

אחרי חודש, בגלל ירידת שער המארק הגרמני, הפחיתו לי 4k מהמחיר.

מחירה של מאזדה 323, שנרכשה כחודש לפני כן, עמד על כ-112k.

20240818_094429.thumb.jpg.d2e5993f222dd40cd0e7b96746d38317.jpg

פורסם

הסיפור על הקצאות מצומצמות לישראל נראות שלא קשורות למציאות.

הגולף אינה הנמכרת באירופה והיא רחוקה מהמספרים של פעם מבחינת המכירות החודשיות , היבואן שידוע במחירים מנותקי מציאות הנפיץ מחיר שישאר את הגולף כרכב אקזוטי בישראל כמנהגו ב 30 השנים האחרונות.

חבל , יכל להוציא מחיר טוב לגירסאת בסיס מכוונת ליסינג , לאור השיממון היום בתחום יכל לגזור אחלה קופון.

פורסם (נערך)

איזה גרסה מוכוונת ליסינג?

שוק הקומפקטיות האצ'בק הולך והיה דליל יותר ויותר, ולאחרונה גם ייבור הפוקוס האצ'בק פסק לחלוטין וכרגע בפורד מוכרים רק את הסטיישן.

היחידות שנשארו בסגמנט הזה כרגע זה מאזדה 3, הונדה סיויק (עם תג מחיר גבוה לחלוטין), קופרה לאון ואופל אסטרה.

ואם נוסיף חשמליות אז גם MG4 ו-BYD דולפין.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני שעה, pasat04 כתב:

אני מצרף טופס הזמנה שלי, מיום 23/8/2000.

אז עוד היה אפשר להזמין גיר ידני.. וואו. הסטוריה

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

ידני? ממש לא, אוטומט. תעיין שוב בטופס ההזמנה.

בתאריך 16.8.2024 בשעה 14:37, amosbmw כתב:

אני לקוח של גולפים.

הייתה לי דור רביעי, דור חמישי והיום יש לי דור 7.5.

גם אני.

הייתה לי דור רביעי, דור חמישי, דור שישי, והיום יש לי דור 7.5.

הראשונה והאחרונה היו בנפח 2.0 ליטר.

הראשונה עם 115 כ"ס, הנוכחית עם 245 כ"ס. יחי ההבדל הקטן.

לא חושב עדיין על החלפה, ובטח לא חותם על גולף נוספת.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 3 שעות, itsik170 כתב:

איזה גרסה מוכוונת ליסינג?

שוק הקומפקטיות האצ'בק הולך והיה דליל יותר ויותר, ולאחרונה גם ייבור הפוקוס האצ'בק פסק לחלוטין וכרגע בפורד מוכרים רק את הסטיישן.

היחידות שנשארו בסגמנט הזה כרגע זה מאזדה 3, הונדה סיויק (עם תג מחיר גבוה לחלוטין), קופרה לאון ואופל אסטרה.

ואם נוסיף חשמליות אז גם MG4 ו-BYD דולפין.

ודווקא כיוון שההיצע דליל להציע רכב עם ערך מוסף אמיתי במחיר סביר יכל להיות הצלחה לא קטנה עבור צמפיון .

אפשר לוותר על חימום מושבים קדמים, ניתן להסתפק בתאורת לד בלבד ולא מטריקס לד , בקיצור ניתן לייצר גירסא במחיר כניסה הרבה יותר נוח אם היו רוצים להציע אלטרנטיבה כזו, צמפיון כמו מאיר מתבלבלים לחשוב שהם בסגמנט היוקרתי של השוק , לכן הרכבים שלהם נמכרים באותם סדרי גודל של פורשה \ פרארי .

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 7 דקות, Adam70 כתב:

ודווקא כיוון שההיצע דליל להציע רכב עם ערך מוסף אמיתי במחיר סביר יכל להיות הצלחה לא קטנה עבור צמפיון .

נכון מאוד. 

לטעמי לא צריך את כל הגימיקים (שמשום מה כתבי הרכב מאוד מתלהבים מהם... תאורת אווירה וכל הדברים האלה..). 

תביאו רכב עם גיר ידני, עם צריכת דלק טובה.. חסכוני ואמין. 

• רעיון טוב! 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

עכשיו תיכנסו לאולם התצוגה, תסתכלו לצד ימין ותראו את הטאיגו, פולו על עקבים בעיצוב קופה במחיר של 158-175 אלף שקל. לא מבין מי המשוגע שיבחר בדגם הזה במקום בארונה שזולה יותר בעשרות אלפי שקלים. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...