Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגולף החדשה בארץ

Adam70

פוסטים מומלצים

https://www.cartube.co.il/חדשות-רכב/פולקסווגן-גולף-החדשה-2024-בישראל-מחיר-169900-שקל

שקלתי לרכוש את הרכב , אבל נראה לי שמחיר של 170K לגולף בסיסית ועד 190K למפוארת זה מעט יותר מדי .

אומנם הרכב מצויד מאוד גם בגירסאת הבסיס , אבל ניתן היה לוותר על חימום מושבים למשל ולהציג גירסאת כניסה ב 150-155 ולמכור קצת גם לאילו אשר מחפשים תעבורה במחיר סביר.

נראה שאולמות התצוגה של צמפיון לא יקרסו מעומס מבקרים...

• מצחיק 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 181
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

התצורות המוצעות ע"י היצרן הן לא "תוכנית כבקשתך" בטח לא בכמויות שיבואן מוכר את הגולף. אפשרויות הבחירה של היבואן מוגבלות (וכנראה גם ההקצאה שיקבל)

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש תצורות אחרות המוצעות בשווקים אחרים, בחירת היבואן להחליט את רמות הגימור אשר הוא מביא ארצה.

אבל כאשר אתה מנותק מהמציאות ומנסה לייצר לגולף תדמית של רכב יוקרה אתה תמשיך למכור את הכלום והשום דבר שמכרת עד היום, די מזכיר את יבואן הונדה ואת ההצלחה הכבירה שלו בהעלמת המותג בארץ.

• אהבתי 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יקר בצורה מזעזעת, אני יודע שיש פה חובבי ואגיות ומה שאני הולך להגיד ממש יעצבן אותם, אבל יצא לי לנהוג במנוע ה1000 סמק 3 צילינדרים של הקונצרן, והוא פשוט הרגיש לי חסר מחץ, נתן עבודה נחמדה בעיר אבל כשהיה צורך להאיץ קצת מעבר ולקבל נהיגה נמרצת יותר הוא פשוט היה חסר אוויר, בטח על האוקטביה שנהגתי עליה.

אני מאמין שמדובר בגרסה זהה או כמעט זהה למנוע הזה גם בגולף הנוכחית בגרסת הכניסה שלה, ולדעתי מביך למכור רכב כזה עם מנוע כזה במחיר כלכך גבוה, עם כל הכבוד לניסיון למצב את הגולף כמותג פרימיום מפנק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל מי שאני מכיר שאיכשהו שקל לקנות גולף חדשה ב-3 שנים האחרונות סיים עם טסלה מודל 3 בחניה.

אני בטוח שהגולף רכב לא רע אבל כשמשכללים עלויות דלק, טיפולים ואגרת רישוי הוא די מיותר ביחס לחשמליות.

תמיד יהיו את הכמה מאות אנשים שירכשו בכל מחיר, כמו מבוגרים בני 80 שמחליפים גולף בגולף, והיבואן יודע את זה. לכן בינתיים מפציץ במחיר עד שכל אלו יקנו ואז יתחיל עם הנחות ויותר יתגמש, כמו כל היבואנים בעצם. היבואן מפיק את מירב התמורה מההקצאה שניתנה לו ע"י היצרן. סה"כ מטרתו להרוויח כמה שיותר וזכותינו לצחוק עליו ולקנות טסלה.

• אהבתי 1
  • מעניין 2

"If you can't explain it to a six year old, you don't understand it yourself."

- Albert Einstein

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 דקות, Roycohen1979 כתב:

יקר בצורה מזעזעת, אני יודע שיש פה חובבי ואגיות ומה שאני הולך להגיד ממש יעצבן אותם, אבל יצא לי לנהוג במנוע ה1000 סמק 3 צילינדרים של הקונצרן, והוא פשוט הרגיש לי חסר מחץ, נתן עבודה נחמדה בעיר אבל כשהיה צורך להאיץ קצת מעבר ולקבל נהיגה נמרצת יותר הוא פשוט היה חסר אוויר, בטח על האוקטביה שנהגתי עליה.

אני מאמין שמדובר בגרסה זהה או כמעט זהה למנוע הזה גם בגולף הנוכחית בגרסת הכניסה שלה, ולדעתי מביך למכור רכב כזה עם מנוע כזה במחיר כלכך גבוה, עם כל הכבוד לניסיון למצב את הגולף כמותג פרימיום מפנק.

הרכב מגיע עם מנוע 1.5 ליטר בלבד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 31 דקות, Adam70 כתב:

הרכב מגיע עם מנוע 1.5 ליטר בלבד.

תקרא טוב, גרסת הבסיס תגיע עם מנוע  116 כ"ס. זה מביך למנוע 1.5 טורבו.

לדעתי זה עניין של אינפורמציה מוטעת כיוו שיש לקונצרן מנוע 1000 משולש צילנגרים עם 110 כ"ס שנמכר עם רכבים אחרים של הקונצרן

עריכה אחרונה על ידי Roycohen1979
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 53 דקות, Shmelov כתב:

כל מי שאני מכיר שאיכשהו שקל לקנות גולף חדשה ב-3 שנים האחרונות סיים עם טסלה מודל 3 בחניה

רכב חשמלי לא מתאים לכל אחד.

לא כולם צריכים או רוצים רכב ארוך במבנה סדאן לא שימושי...

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 19 דקות, Roycohen1979 כתב:

תקרא טוב, גרסת הבסיס תגיע עם מנוע  116 כ"ס. זה מביך למנוע 1.5 טורבו.

לדעתי זה עניין של אינפורמציה מוטעת כיוו שיש לקונצרן מנוע 1000 משולש צילנגרים עם 110 כ"ס שנמכר עם רכבים אחרים של הקונצרן

מנוע 1.5 מכויל לחיסכון ולכן ההספק הורד ל 116 כ"ס.

למי שיהיה מעונין לא תהיה בעיה להחליף ציפ ולהעלות את ההספק ל 150 כ"ס , כמובן שזה מסיר את אחריות היבואן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 20 דקות, Roycohen1979 כתב:

יש לקונצרן מנוע 1000 משולש צילנגרים עם 110 כ"ס שנמכר עם רכבים אחרים של הקונצרן

קונצרן vag נוטש את מנוע ה- 1.0  לטובת מנוע 1.5 בגרסה בסיסית עם 116 כ"ס.

מנוע כזה יהיה גם באוקטביה הבסיסית.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 49 דקות, itaimoto כתב:

170000 ש"ח הוא מחיר הזוי להאצ'בק עממית עם 116 כ"ס.

ו 175K לאנלטרה מעפה ומחיר דומה לקונה ?

174K לקורולה קרוס ?

197K ל CHR ??

כל עוד יש קונים במחירים המופרכים הללו  יהיה יבואן אשר ימכור.

Just now, mottis כתב:

קונצרן vag נוטש את מנוע ה- 1.0  לטובת מנוע 1.5 בגרסה בסיסית עם 116 כ"ס.

מנוע כזה יהיה גם באוקטביה הבסיסית.

לפני החלפה בליסינג , מוצעת לי האוקטביה עם מנוע 1.5 ליטר 150 כ"ס , נזדרז להזמין...

• אהבתי 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחיר של הגולף גבוה, אבל בשנים האחרונות דווקא גרסת ה-1.0 במחיר של משפחתית סטנדרטית בגרסה הבסיסית.

לצערנו, משפחתית בסיסית עולה כ-170k שח, כך שהגולף מוצעת במחיר "סביר".

האוקטביה היא אחת המשפחתיות הזולות (ולדעתי גם המשפחתית הטובה ביותר), מאמין שבמתיחת הפנים שתגיע לארץ - היא גם תתייקר.

לפני 3 דקות, Adam70 כתב:

לפני החלפה בליסינג , מוצעת לי האוקטביה עם מנוע 1.5 ליטר 150 כ"ס , נזדרז להזמין

בהחלט כדאי למהר, האוקטביה מציעה שעלוב של מרווח מצויין, אבזור ויחידת הנעה משובחת.

באתר wheel פורסמה ידיעה על סיאט לאון עם מנוע 1.0 במחיר "מציאה" של 150k שח לרכש חדש או 141k שח לרכב 0 קמ...

נראה לי שזו מציאה אמיתית..

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...