Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ל MG ZS

גיליס

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני בדרך לקנות רכב חשמלי שיחליף את הסובארו פורסטר שלי במטרה לחסוך בדלק..

אנחנו זוג ושלושה ילדים קטנים

אני נוסע באיזור ה30k בשנה 

תקציב 150k

לפי הבדיקות שלי ראיתי שה MG ZS הכי אטרקטיבי

יש למישהו מידע חשוב על האוטו לחלוק איתי?

או רעיון לרכב אחר

פורסם (נערך)

אטרקטיבי מאיזה בחינה?

זה דגם יחסית מיושן מ2018, על פלטפורמה שלא מיועדת לחשמל בלבד לכן תא הנוסעים מעט קטן וצפוף לדעתי. 

תוסיף לזה מנוע חשמלי די חלש ביחס למתחרים טווח נסיעה ריאלי של 350 קמ בקושי והכי בעייתי זאת טעינה מהירה שהיא די איטית רק 93ק"ו.

בתקציב של 150K ובנסועה כזאת הייתי מנסה למתוח עוד קצת את התקציב אחתר אתה תיתקע הרבה בעמדות מהירות תנסה להתקרב בתקציב לגילי 485 או לMG4 XRANGE אומנם אינו גיפון אבל יש לו טווח נסיעה ריאלי מעולה של 450+.

עריכה אחרונה על ידי TZR84

פורסם

מתי לאחרונה עית סקר ובחינה מדוקדקת של החשמליות "העממיות" (שאלה אמיתית)?
לאחרונה רכשתי רכב חשמלי (עדיין מחכה למסירה) ולאחר סקר די עמוק וביקור ונהיגה בהרבה מאוד דגמים
לדעתי מבחינת מחיר, מרווח פנים, ותא מטען הMG סה"כ נותנת תמור טובה מאוד במחיר (146K על הכביש לחדשה 0 ק"מ מהיבואן), תא מטען גדול באופן יחסי עם גלגל רזרבי וסה"כ נוסעת בסדר גמור!
טווח טיפה מתחת לג'ילי (BYD ATTO3 נניח לא מגיע לטווח גדול משמעותית) שוב הBYD והג'ילי מודרניות הרבה יותר אבל יקרות משמעותית (שים לב לרובם יש מבצעי שקר כאלו ואחרים מפעם לפעם, הג'ילי עכשיו בחבר בהנחה של 10K ש"ח).

מבחינת שוק יד שניה מאמין ששם יהיה לך יותר קשה למכור את הMGהZS בעוד X זמן.

הMG4 צפופה באופן יחסי.

פורסם (נערך)

האמת שלא מזמן ועשיתי נסיעות מבחן על כמה רכבים כולל XRANGE עושים מבחן עד הבית דווקא לא היה לי צפוף ואני 190ס"מ גם במושב האחורי וזה כנראה מה שנרכוש ברגע שיתאפשר. אבל אני תקוע בגלל שאנחנו גרים במגדל והארון הציבורי הגיע למקסימום קיבולת אז אני מחכה שהועד יסגור עם חברה לניהול הטעינה שתטפל גם בשדרוג התשתית וזה כנראה יקח עוד קצת זמן.

עריכה אחרונה על ידי TZR84

פורסם
לפני שעה, llaavvii כתב:

מתי לאחרונה עית סקר ובחינה מדוקדקת של החשמליות "העממיות" (שאלה אמיתית)?
לאחרונה רכשתי רכב חשמלי (עדיין מחכה למסירה) ולאחר סקר די עמוק וביקור ונהיגה בהרבה מאוד דגמים
לדעתי מבחינת מחיר, מרווח פנים, ותא מטען הMG סה"כ נותנת תמור טובה מאוד במחיר (146K על הכביש לחדשה 0 ק"מ מהיבואן), תא מטען גדול באופן יחסי עם גלגל רזרבי וסה"כ נוסעת בסדר גמור!
טווח טיפה מתחת לג'ילי (BYD ATTO3 נניח לא מגיע לטווח גדול משמעותית) שוב הBYD והג'ילי מודרניות הרבה יותר אבל יקרות משמעותית (שים לב לרובם יש מבצעי שקר כאלו ואחרים מפעם לפעם, הג'ילי עכשיו בחבר בהנחה של 10K ש"ח).

מבחינת שוק יד שניה מאמין ששם יהיה לך יותר קשה למכור את הMGהZS בעוד X זמן.

הMG4 צפופה באופן יחסי.

אתה בטוח שאתה מתכוון ל-ZS? כי 146 אלף ב-0 קילומטר זה המחיר עבור ה-MG4. ה-MG ZS עולה 137:

https://carclick.co.il/campaign-product/mg-zs-ev/

פורסם

בלי קשר לסוג הרכב החשמלי, כדאי לוודא שיש אפשרות טעינה בבית או בעבודה. בשום אופן לא להסתמך על טעינה העמדות ציבוריות. בהצלחה

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 21.7.2024 בשעה 11:11, llaavvii כתב:

הי

אכן כן - אני מדבר על קניה ישירות מהחברה (0 ק"מ) דגם מאובזר.

כן המחיר סביב ה140 מינוס

דרך אגב מה כולל הדגם המבואזר, במה הוא שונה מהדגם הבסיסי?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...