Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מופע האורות של טסלה ישראל - BRING ME HOME

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין יותר מידי מה לאמר, שיא הרגש - פשוט לצפות בסרטון ולקרוא את התגובות. אירוע למען החזרת החטופים שנערך אתמול בערב בפתח-תקווה

• אהבתי 7

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אחת מהם זה אני 😆
היה מאורגן לעילא, ללא שום אינטרס מסחרי או פרסומי, נטו אנשים מתנדבים להעלאת המודעות להחזרת החטופים.

• אהבתי 4

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לפי מה שראיתי בקבוצות של טסלה לא. פשוט אמרו לכולם להפעיל באותו זמן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

^יכול להיות אבל אני בספק, יש שם כמה תבניות שקשה לעשות בזמן אמת וגם, שים לב למשל לאורות החזית שחלק מהזמן דולקים רק בצד אחד, לא חושב שזה אפשרי לביצוע סתם ככה?

פורסם

אמנם זה נראה ריצוד אקראי, אבל דורש ניצוח כלשהו מנקודה מרכזית. 

האם יש מצב שזה בוצע דרך ה ota ממחשבי השירות של טסלה? 

אליבבה, הפעלת משהו באיזה קצב או רק הפעלת וזהו?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

ממה שאני ראיתי במידע רקע - חילקו דונגלים לרכבים - זוכר שחבר הראה לי תמונה מסויימת. 

אם הייתי צריך לנחש איך דבר כזה עובד - בכל רכב הוטענה אפליקציה - בטח כל רכב קיבל איזה מספר מזהה. 

משם הייתי מצפה שיהיה חיבור רשת למרכז בקרה כלשהו שגם מקבל מיפוי GPS של כל הרכבים ומשם מפעיל את האלגוריתם של המופע. 

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 14 שעות, yossi_s1 כתב:

^יכול להיות אבל אני בספק, יש שם כמה תבניות שקשה לעשות בזמן אמת וגם, שים לב למשל לאורות החזית שחלק מהזמן דולקים רק בצד אחד, לא חושב שזה אפשרי לביצוע סתם ככה?

חילקו לכל אחד דיסק און קי עם התבניות למופע. אולי הכינו בהתאם למיקום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

700 רכבים שבתוכם 700 ישראלים - זה יהיה שוק אמיתי אם כולם הגיעו בול בזמן וגם הסתדרו למקום שלהם - אנחנו אלופי כאוס בד"כ. 

:-P

אני מאמין שהיה משהו שמיפה את הרכבים לפי המיקום שלהם ומשהו שהיה בדונגל. 

Pioneer TS-X150

פורסם

בשלב הראשון כל מי שהגיע הופנה למקום חניה פנוי על הגריד.

לפי מה שאני הצלחתי להבין, החשיבות הייתה רק מבחינת הדגם (3 צורה ישנה, 3 צורה חדשה, Y, S, X) 

לאחר מכן, כשכולם חנו במיקום שלהם והמגרש היה מלא, נציגים של ההפקה עברו בין הרכבים וכל רכב קיבל דיסק USB עם קובץ המופע שמסונכרן בהתאם למיקום של הרכב במגרש לפי עמודה ושורה.

המוזיקה הייתה זהה אצל כולם אבל השוני היה בתזמון הפעלת התאורות השונות של כל רכב.

בשלב ההפעלה, כרזו לכולם לתזמן את תחילת המופע לשעה מסויימת וזה גרם לכל הרכבים לפעול בדיוק באותו זמן.

היו כמה הפעלות, וזה זרם בצורה טובה.

זה הצליח לעבוד בצורה ממש יפה ומסונכרנת, אפילו עם כ- 700 ישראלים לחוצים 😁

כל הכבוד להפקה ולכל השותפים לארגון 👏👏

פורסם

בקיצור שילוב של אולד-סקול עם ניו-סקול 

הייתי בטוח שדווקא יצליחו למפות עם GPS וחיבור לרשת :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

כן, סוג של

אין יותר מידי ברירות כי נכון להיום, הפעלת המופע חייבת להיות מתוך הרכב.

אם בעתיד תהיה אפשרות להפעיל מרחוק דרך האפליקציה או מתוך רשת WiFi סגורה שכל הרכבים יתחברו אליה אז יהיה יותר פשוט לסנכרן.

כרגע, בכדי שהרכב יהיה חלק מהמופע זה דרש הפעלה ידנית מתוך הרכב.

פורסם
בתאריך 21.1.2024 בשעה 12:29, elibaba כתב:

אחת מהם זה אני 😆
היה מאורגן לעילא, ללא שום אינטרס מסחרי או פרסומי, נטו אנשים מתנדבים להעלאת המודעות להחזרת החטופים.

תודה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מישהו בקבוצה הסביר את זה דיי טוב 

"כל טסלה הייתה בעצם חלק מפיקסל בתמונה גדולה. כל רכב קיבל לפי מיקום החניה שלו דיסק און קי יעודי שלו שבו אוחסן מראש קובץ ספציפי שונה לכל טסלה שהוכן בתוכנה יעודית הכולל את השיר ותזמון איזה אורות ידלקו בטסלה .
כל הנהגים הכניסו את הדיסק און קי לשקע המחשב של הטסלה וקיבלו הודעה בקריזה לאיזו שעה ודקה להפעיל את המופע. הם הגדירו זאת בטסלה.
מאותה נקודה כל הנהגים יוצאים מהרכב ובהגיע השעה והדקה שהוגדרה כל טסלה וטסלה מפעילה את המופע שלה קרי משמיעה את השיר ומפעילה את האורות בהתאם.
לכל הטסלות יש קישוריות סלולארית והשעון של כולם מכוון לשעון הסלולאר שהוא מאוד מדוייק ,מה שמאפשר לכולם להתחיל ולסיים בתיזמון מדוייק"

גם אני הייתי חלק מזה היה מטורף :)

• תוכן חדש...