Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

נדלקה לי נורת זיגזג ברכב מסוג דאציה סנדרו דיזל, מה הנורה אומרת? לחץ אוויר? טיפול? (מוזר יש לי עוד כ6,000 ק"מ לטיפול)

פורסם

נורה כתומה - בעיה חשמלית (ככל הנראה). ניתן להמשיך בנסיעה זהירה למוסך.

נורה אדומה - לגרור למוסך.

בכל מקרה, יש לגשת למוסך לאבחון מדוייק ע״י סורק.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לפני 15 דקות, kompy כתב:

נורה כתומה - בעיה חשמלית (ככל הנראה). ניתן להמשיך בנסיעה זהירה למוסך.

נורה אדומה - לגרור למוסך.

בכל מקרה, יש לגשת למוסך לאבחון מדוייק ע״י סורק.

דיברתי עם המוסך מורשה, נורת טיפול לרכב 

פורסם

מעניין, בדרך כלל נורת מפתח היא מסמלת טיפול, אתה יכול לצלם את הנורה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תדפדף את התצוגות עם הכפתור שנמצא בקצה ידית המגבים עד שאתה מגיע לתצוגה הזו, שמראה כמה ק"מ נשאר עד הטיפול. 

כנראה שתראה שנשאר 0 או משהו קרוב ל 0. אולי לא איפסו את מונה הטיפולים בטיפול הקודם. או שהוא מתריע על הצורך להחליף שמן לפני הזמן בגלל נסיעות עירוניות. 

(ברכב שבתמונה נשאר 11600 ק"מ עד הטיפול הבא).

IMG_20230724_094302.thumb.jpg.8031c169eae59e14a2c84936b6889870.jpg

• אהבתי 1

פורסם
לפני 3 דקות, Buki כתב:

תדפדף את התצוגות עם הכפתור שנמצא בקצה ידית המגבים עד שאתה מגיע לתצוגה הזו, שמראה כמה ק"מ נשאר עד הטיפול. 

כנראה שתראה שנשאר 0 או משהו קרוב ל 0. אולי לא איפסו את מונה הטיפולים בטיפול הקודם. או שהוא מתריע על הצורך להחליף שמן לפני הזמן בגלל נסיעות עירוניות. 

תודה, חייב לציין תשובה מקצועית

פורסם
לפני 3 שעות, Buki כתב:

צדקת, אין יתרה בקילומטרים לטיפול, זאת אומרת אני צריך לעשות טיפול, די מוזר - עשיתי טיפול לפני 14,000 ק"מ

פורסם

כל כמה זמן אתה עושה טיפול בדרך כלל?

כמו  שכבבתי, או שלא איפסו את זה בטיפול הקודם או שהוא מבקש החלפת שמן מוקדמת בגלל דילול השמן בסולר כתוצאה של נסיעות עירוניות. 

פורסם
Just now, Buki כתב:

כל כמה זמן אתה עושה טיפול בדרך כלל?

כמו  שכבבתי, או שלא איפסו את זה בטיפול הקודם או שהוא מבקש החלפת שמן מוקדמת בגלל דילול השמן בסולר כתוצאה של נסיעות עירוניות. 

לפי הוראות יצרן, כל 20,000 ק"מ

פורסם
לפני 11 דקות, Buki כתב:

אפשרות נוספת: אולי עברה שנה, יש במונה טיפולים גם פונקציה של זמן.

אני עושה 45,000 ק"מ בשנה - ככה שיוצא לי בממוצע לעשות 2.5 טיפולים בשנה, ב20/03 היה טיפול האחרון, ועוד חודש אני עושה עוד טיפול.

אני גר בבאר שבע עובד בתל אביב - אז אני עושה המון קילומטראז. דרך אגב, הרכב - סוס עבודה

פורסם

טוב אז אם ככה אין שום סיבה שהוא יבקש טיפול לפני הזמן. 

עוד אפשרות - בטיפול האחרון שעשית תכנתו את ההתראה לכל 15.000 במקום כל 20.000 אולי בגלל שינוי הנחיית היצרן. 

• אהבתי 1

• תוכן חדש...