Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לרכוש גולף 1.8 גיר רגיל שנת 98, וכידוע(לי לפחות) גולף שנת 98 היא מדור שלישי ובכן הגולף שאני מתכנן עליה היא שנת 98 אולם מדור רביעי ושמה בארץ הוא גולף קומפורט ליין A4.

לבעיה: במחירון של לוי יצחק כתוב כי התוספת של A4 (ארבע כריות אויר) היא תוספת של 5 אחוז.

בדיוק על אותו דגם של שנת 99 יש תוספת של A4 אבל הפעם היא של 125 כ"ס בלבד .

הבנאדם שאני מעוניין לרכוש ממנו טוען שהרכב שלו שנת 98 אבל כולל בתוכו את שני התוספות, כלומר גם 4 כריות וגם 125 כ"ס(שלפי המחירון יש רק ב99).

התקשרתי לצ'מפיון ושם הם אמרו לי שאין להם מידע כזה אז החלטתי להתקשר למוסך שבו בעל הרכב מטפל ברכבו בקביעות ולשאול. התשובה שקיבלתי שם גם לא כל כך ברורה, אמרו לי שזכור להם שיובאו מספר רכבים מהדגם של 98 אבל עם מנוע 99. מה זה אמור להביע לעזאזל?!.

בקיצור אני צריך שתאששו לי את הטענה שיכול לקרות דבר כזה שברכב משנת 98 תהיה תוספת כ"ס כמו של 99 למרות שבלוי יצחק לא קיים דבר כזה.

מחירון של 98 דור 4 הינו 47K . +תוספת של 5% על ה4 כריות אויר.

הבנאדם דורש ממני תוספת של 10% כי הוא אומר שיש את שני התוספות, מה לעשות?

הנושא הזה כבר שיגע אותי, פניתי כבר לכל מקום אפשרי ולא קיבלתי תשובה ברורה.

אודה מאוד לכל העוזרים.

ג'ניה

:king:

פורסם

אם זה גולף 4 1800 אז בוודאות זה מנוע 125 כ"ס. מה זה משנה אם יש תוספת כזאת במחירון או לא.אם מתאים לך תשלם ,אם לא תנסה להתמקח אולי הוא יסכים להוריד וגם אם לא -זה זכותו. מחירון הוא בגדר המלצה בלבד וכמו שאתה מבין הוא לא מחייב לא את המוכר ולא את הקונה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

גולף סימן 4 1.8, מצוידת במנוע 20 שסתומים ( חמישה לצילינדר ) 125 כ"ס. יחד עם זאת למיטב ידיעתי לא יובאו לארץ מכוניות כאלו, אלא החל משנת הדגם 1999. בכל מקרה פתח את מכסה המנוע. על המנוע צ"ל רשום 20V. מנוע ה 1.8 שהיה קיים בדגמי גולף 98 היה בן 90 כ"ס בלבד, אלא ששודך בלעדית לגולף סימן 3. אין מחירון לדגם זה מכיון שכאמור גולף סימן 4 שנת 98, בעקרון היא חיה שאינה מוכרת.

• תוכן חדש...