Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יסלח לי כבודו, אבל עלויות היצור מעניינות לי ת׳אחורים.

שיקנו עוד מדפסות מסווגות ויתנו לי להוציא דרכון

ואם הם לא יכולים... אז זבשם. שישלמו את עלות הפקידה, הרוק להדבקת התמונות והלימנציה בגרוש. למה אנחנו צריכים לממן את האינפוטנציה של משרד הפנים?

• אהבתי 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 243
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 40 דקות, סולל הדרך כתב:

יסלח לי כבודו, אבל עלויות היצור מעניינות לי ת׳אחורים.

אפשר תמונה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

שילמתי היום 165 שקל על הדרכון כחלק ממבצע חורף (?) אינטרנטי.

לא יודע מאיפה הביאו את המחיר של 300 שקל.

אם משלמים במקום רשום באתר 180 שקל במקום 165 שקל.

• מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

שילמתי כמובן דרך האתר התשלומים הממשלתי

זה הלינק שקיבלתי מרשות ההגירה ואוכלוסין

https://go.gov.il/passpay

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 43 דקות, DareDevil כתב:

שילמתי היום 165 שקל על הדרכון כחלק ממבצע חורף (?) אינטרנטי.

לא יודע מאיפה הביאו את המחיר של 300 שקל.

אם משלמים במקום רשום באתר 180 שקל במקום 165 שקל.

שילמת עבור דרכון ביומטרי ל-10 שנים שיגיע בדואר רשום תוך חודש ימים ולא דרכון זמני שעולה 315 שקלים למבוגר ואתה מקבל אותו תוך שבוע+.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 21 שעות, מרק10 כתב:

ממש לא.

לתשומת לבכם, דרכון זמני תקף לשנתיים גם בנתב"ג.

ודאי?

לפני 10 שעות, מרק10 כתב:

שילמת עבור דרכון ביומטרי ל-10 שנים שיגיע בדואר רשום תוך חודש ימים ולא דרכון זמני שעולה 315 שקלים למבוגר ואתה מקבל אותו תוך שבוע+.

האמת שזה עד 6 שבועות.

פורסם
לפני 2 דקות, BeBest כתב:

ודאי ?  כן. חותם לך :cool:

האמת שזה עד 6 שבועות.

זמן ההגעה של הדרכון תלוי בדרך כלל בדואר ישראל. קיבלת מספר מעקב שבעזרתו אתה יכול לבדוק האם הדרכון נשלח או נמצא עדיין בתהליך ייצור.

פורסם

לא קיבלתי מספר מעקב לפספורט, רק לת.ז והיא להבנתי מגיעה עם שליח עד הבית.

בפספורט הנציגה במשרד הפנים אמרה עד 6 שבועות.

פורסם

היתה כתבה בדהמרקר על הנושא

https://www.haaretz.co.il/captianinternet/2022-07-12/ty-article/.premium/00000181-f165-daef-a79b-f7f79bbe0000

להוציא תור במרכז לדרכונים זמניים בבני ברק. אמנם על פניו אין תורים, אך למעשה תורים פנויים מוזרמים כל העת למערכת, פשוט צריך לבצע חיפוש מחדש בצורה מסוימת. נכנסים לאתר myVisit, מזינים את מספר הטלפון שלכם וקוד אימות. לאחר מכן בוחרים באפשרות "רשות האוכלוסין וההגירה" ומזינים את מספר תעודת הזהות של מי שרוצים להוציא לו דרכון, ושוב את מספר הטלפון. בשלב הבא בוחרים את המרכז לדרכונים זמניים בבני ברק, ואת השירות "דרכון זמני" – השירות היחיד שהמרכז הזה מציע.

רוב הסיכויים שתיתקלו כעת במסך שמבשר לכם שאין תורים פנויים – וזה השלב בו רוב האנשים מתייאשים ויוצאים מהדף. אל תעשו את זה. המשיכו לבדוק: כאמור, תורים חדשים משתחררים כל העת למערכת – או של אנשים שבכל זאת קיבלו את הדרכון שלהם באמצעים המקובלים ומבטלים, או כתוצאה מהוספת כוח אדם במרכז. ריענון רגיל של הדף לא יחשוף בפניכם את התורים הפנויים, ויש לדפדף בין החודשים לשם כך: לחצו על האייקון של תצוגת החודשים, דלגו חודש אחד קדימה, ואז שובו חזרה לחודש הנוכחי. אם תעשו זאת תוכלו להבחין בעיגול מקווקו קטן בצד שמאל למעלה של המסך – הוא מספר לנו שבקשה חדשה נשלחת לשרת. חזרו על הפעולה הזו אחת לכמה דקות ותראו שבסוף המזל יאיר לכם פנים: יש תור פנוי, לפעמים אפילו לאותו יום ממש!

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, ArikB כתב:

להוציא תור במרכז לדרכונים זמניים בבני ברק.

אח שלי :Talk_hand:

המרכז לדרכונים זמניים נסגר לפני חודשים (בערך).

• מצחיק 1

פורסם

לפני 9 שעות, BeBest כתב:

לא קיבלתי מספר מעקב לפספורט, רק לת.ז והיא להבנתי מגיעה עם שליח עד הבית.

בפספורט הנציגה במשרד הפנים אמרה עד 6 שבועות.

אם מבקשים יפה מקבלים את מספר המעקב גם לדרכון - לא שזה עוזר לו להגיע יותר מהר...

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

חידשתי דרכון + ת"ז  לפני שבועיים , ועוד שלושה מכרים. 

במשרד הפנים במודיעין עילית, 

תפסתי שם תורים מאוד קרובים, בטווח של ימים בודדים. 

תיכנס ל My visit תבחר מודיעין עילית ,

תקדיש כמה דקות טובות בשעות הבוקר עד 12 ,

כאשר אתה באפליקציה תרענן כל כמה דקות,

בטוח שתתפוס תור. 

פורסם

האפליקציה הזאת פשוט נוראית. לא יודע איך בשנת 2023 זאת האפליקציה שמרכזת את כל השירותים הממשלתיים לאזרח.

מהגרועות ביותר שנתקלתי בהן. פרוייקט גמר בתיכון נראה טוב יותר

• אהבתי 1

• תוכן חדש...