Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום ה כל-יודע.

הדרכון שלי בתוקף עד אוגוסט.

מתכנן טיסה ליוון בתחילת יולי.

נכנסתי דרך האתר הממשלתי ולהבנתי האופציה היחידה היא לקבוע תור ללשכה ולהגיע.

אממה? בכל לשכה שבדקתי יש תורים רק החל מ31 ביולי. 

ירושלמי אנוכי. בדקתי בירושלים, מעלה אדומים, מבשרת.. בכולם זה רק מה31 ליולי.

למישהו יש פתרון? מוכן לבזבז זמן ו/או כסף עבור פתרון. תודה.

• תגובות 243
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, אורח לרגע כתב:

למישהו יש פתרון? מוכן לבזבז זמן ו/או כסף עבור פתרון. תודה.

אתה יכול להוציא דרכון זמני לתקופה של שנתיים ללא הזמנת תור. אתה מגיע ללשכה המשוייכת לאיזור מגורייך עם 2 תמונות פספורט+דרכון קודם ומשלם 315 שקל באינטרנט וממלא את הטפס בקישור ומגיש את הטפסים בלשכה.

בדרך כלל תוך שבוע תקבל את הדרכון בדואר או איסוף מהלשכה.

במידה ועשית מילואים במהלך השנה הזו או הקודמת באופן אוטומטי הסכום לתשלום יהייה פחות מ-315 שקלים.

https://www.gov.il/BlobFolder/generalpage/services_forms/he/DR11.pdf

https://govforms.gov.il/mw/forms/[email protected]#?utm_source=go.gov.il&utm_medium=referral

עריכה אחרונה על ידי מרק10
  • אהבתי 1
  • מעניין 1

איזה כייף לי :)

פורסם

בדקת בלשכות מחוץ לירושלים?

יש גם את האפשרות להוציא בנתב"ג במחיר מופקע אבל זה יהיה תקף כמו כל דרכון רגיל ל10 שנים.

פורסם

כל בוקר סביב 7 או 8 אם אני זוכר נכון, נפתחים תורים נוספים בחלק מהלשכות לימים הקרובים.

יש באינטרנט כתבות שלמות עם טיפים וקבוצות פייסבוק שלמות בנושא.

בגדול לבלות את הבוקרים בתקופה הקרובה בלנסות לקבוע תור איפשהו בארץ. אם לא תצליח, דרכון זמני כמו שהציעו פה.

אופציה נוספת, אם יש לך דרכון זר, עד סוף יוני תוכל להשתמש בו גם לכניסה ויציאה מהארץ. אם מצב התורים לחידוש לא ישתפר עד אז מאמין שיאריכו שוב, כמו שעשו כבר כמה פעמים מאז שהתחיל הנוהל הזה.

• אהבתי 1
פורסם

טרם הרחקתי לכת לחפש בלשכות רחוקות מירושלים.

בנתב"ג אכן מחיר מופקע ממש. אופציה אחרונה.

אין דרכון זר.

לחפש תורים על הבוקר- אנסה.

תודה על התגובות.

פורסם

תחפש בלשכות בפריפריה.

יש שם מעט פחות ביקוש.

יש לבן שלי תור בעוד כמה ימים בלשכה שמרוחקת 50 ק"מ מהבית שלנו.

וזה תור שנקבע לפני 4 חודשים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 52 דקות, BeBest כתב:

יש גם את האפשרות להוציא בנתב"ג במחיר מופקע אבל זה יהיה תקף כמו כל דרכון רגיל ל10 שנים.

ממש לא.

לתשומת לבכם, דרכון זמני תקף לשנתיים גם בנתב"ג.

פורסם

שלום, 

במקרה אני גם הייתי באותה סיטואציה.

אתמול 02.02.2023 התקשרתי למוקד משרד הפנים 3450* (מזהיר: ההמתנה ארוכה מאוד, אני חיכיתי 47 דקות עד שענו) 

ביקשתי תור לכמה שיותר מוקדם וביקשתי שתבדוק בכל רחבי הארץ הקטנה שלנו. 

תוך 10 דקות מצאה לי תור להיום 03.02.2023 בלשכת נוף הגליל. 

זמן ההמתנה בלשכה לקבלת שירות הוא ארוך מאוד, אני חיכיתי מעל לשעה להגעת תורי. 

* לא ניתן לשלם עבור הדרכון בלשכה עצמה, אתה צריך לשלם זאת מראש דרך האתר של משרד הפנים. 

או דרך "מערכת הזדהות ממשלתית". 

• מעניין 1
פורסם (נערך)
לפני כשעה, DubelBoom כתב:

כל בוקר סביב 7 או 8 אם אני זוכר נכון, נפתחים תורים נוספים בחלק מהלשכות לימים הקרובים.

אכן זה היה המצב בעבר. היום כמעט אף לשכה לא מוסיפה תורים בבוקר בגלל עומסים חריגים.

לפני 40 דקות, אורח לרגע כתב:

לחפש תורים על הבוקר- אנסה.

תודה על התגובות.

אתה יכול בכול שעות היממה לנסות למצוא תור שהתפנה באחת הלשכות הקרובות לביתך. פשוט כנס לאפליקציה MYVISIT מספר פעמים ביום עד שתמצא תור שהתפנה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

משפחה בחוג המכירים שלי היו מוזמנים ב"נוף הגליל", (היי - בשבילי זו נצרת עילית), ערב לפני התור הזיזו אותם לכרמיאל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ותמיד יש את ספסרי התורים. זה מקצוע שהתפתח בקורונה. יש לי תור באפריל ואני מוכן לבטל אותו בתיאום מראש.... מקבל ביט, פייבוקס ועוד. 

נ.ב. זו הדגמה . אין לי באמת תור. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

משפחה בחוג המכירים שלי היו מוזמנים ב"נוף הגליל", (היי - בשבילי זו נצרת עילית)

אני דווקא אהבתי את השם החדש, כך אף אחד לא יגיד ״אני מנצרת עלית״ (ויחשבו שהוא משתחצן על נצרת ה״רגילה״) 

פורסם

פשוט תיכנס כל בוקר בסביבות שעה 8 וחצי בבוקר לאתר של משרד האוכלסין,תמיד מתפנים תורים.

אחרי כמה ימים של ניסיונות תפסתי תור לאותו שבוע ברמת גן.

פורסם

אני כבר חודש מנסה... ללא הצלחה.

אם המדינה לא מסוגלת לספק את צרכי אזרחיה, לכל הפחות שינתן הדרכון הזמני במחיר סמלי או חינם

למה 315 ש"ח? אנחנו לא משלמים פה מספיק מיסים?

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 14 דקות, סולל הדרך כתב:

אני כבר חודש מנסה... ללא הצלחה.

אם המדינה לא מסוגלת לספק את צרכי אזרחיה, לכל הפחות שינתן הדרכון הזמני במחיר סמלי או חינם

למה 315 ש"ח? אנחנו לא משלמים פה מספיק מיסים?

דרכון ביומטרי מיוצר במפעל (מסווג) מסויים בארץ עם מכונות אוטומטיות לכן מחירו הרבה יותר זול מדרכון רגיל. דרכון רגיל פקידה צריכה להדביק תמונה, להדביק מדבקת תוקף ושאר הפרטים של בעל הדרכון וגם לבצע למינציה לכן מחירו יותר יקר.

• תוכן חדש...