Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, אבל עקרונית אתה חייב להחליף את הת.ז. עד 25.8.24, אז נצל את ההזדמנות וחסוך ביקור נוסף בלשכה. חוץ מהארכת הביקור בלשכה באיזה 3 דקות זה לא משנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 243
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני שעה, shake כתב:

לפני שעה, shake כתב:

דא אם הת.ז בתוקף, חייבים להחליף אותה בהנפקת דרכון ביומטרי?

כן.

אותי לפני כחודש הכריחו כשבאתי לחדש דרכון.

והת.ז בתוקף לעוד הרבה זמן.

פורסם

וגבו 100 ש"ח תמורתתעודה חדשה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, shake כתב:

הזמנתי בדצבר לסוף מאי, אז לא ניסיתי לבדוק.  לפי התגובות זה משפר את הסיכוי למצוא תור (אולי תורים שבוטלו\נפתחו בבוקר?) וחוסך את הממשק הכושל שלהם.

דא אם הת.ז בתוקף, חייבים להחליף אותה בהנפקת דרכון ביומטרי? לא.

כרגע אל תבטל תור שיש ברשותך לפני שאתה מוצא תור חדש. או תקבע תור על מספר זהות של קרוב משפחה מדרגה ראשונה.

לפני שעה, אורח לרגע כתב:

כן.

אותי לפני כחודש הכריחו כשבאתי לחדש דרכון.

והת.ז בתוקף לעוד הרבה זמן.

האם התעודה הייתה בלוייה או התמונה בתעודת הזהות הייתה מגיל 16 ?

לפני שעה, sperial כתב:

וגבו 100 ש"ח תמורתתעודה חדשה?

לא גובים כסף על החלפת תעודת הזהות גם אם היא בלוייה. רק במקרים של אובדן יש לשלם 130 שקלים.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 27 דקות, מרק10 כתב:

האם התעודה הייתה בלוייה או התמונה בתעודת הזהות הייתה מגיל 16 ?

ממש לא בלויה.

התמונה הייתה מגיל 26. היום בן כ40

היא פשוט הודיעה לי שהתעודה החדשה תגיע עד שלושה שבועות, והדביקה לי מדבקה על התעודה הישנה שהיא בתוקף לחודש.

וזהו. 

פורסם
לפני 3 שעות, אורח לרגע כתב:

ממש לא בלויה.

התמונה הייתה מגיל 26. היום בן כ40

היא פשוט הודיעה לי שהתעודה החדשה תגיע עד שלושה שבועות, והדביקה לי מדבקה על התעודה הישנה שהיא בתוקף לחודש.

וזהו. 

קצת קשה לי להאמין שזה נעשה ללא הסכמתך. בכול מקרה אני מאמין שבגיל 26 נראית שונה מאשר בגיל 40 ויפה שעה אחת קודם לעדכן את התעודה.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 7 שעות, מרק10 כתב:

קצת קשה לי להאמין שזה נעשה ללא הסכמתך.

בהסכמתי, בטח.

רק שלא השאירו לי ברירה.

הודיעו לי חד וחלק שזה המצב ואין ברירה אחרת, אז אמרתי 'בסדר'. הציגו לי את זה כמעין תנאי לחידוש הדרכון.

אפשר לפרש זאת כהסכמה, לא ? :)

פורסם

לא התפנה כלום... הכל מלא עד אוקטובר
אם למשהו יש תור פנוי עד השבוע הראשון של מאי, אני אשמח לשמוע
אם לא נעשה דרכון זמני

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אשרי המאמין... אני אנסה בראשון בבוקר

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

וזה מ YNET.

כמעט שנה וחצי של מחדל בלתי נסבל: מתי כבר יהיו תורים למשרד הפנים? (ynet.co.il)

כמעט שנה וחצי של מחדל בלתי נסבל: מתי כבר יהיו תורים למשרד הפנים?

בשבועות האחרונים התמלאו הרשתות החברתיות בטענות על השתלטות של "בוטים" על תורים לדרכונים ומכירתם במאות דולרים - למרות שעלות הוצאת דרכון זמני ללא תור עומדת על סכום נמוך בהרבה. מנכ"ל רשות האוכלוסין החדש אישר בראיון לאולפן ynet כי זוהו מספרי טלפון שהזמינו אלפי תורים שנמחקו מהמערכת אך כמו קודמיו לא סיפק עדיין פיתרון למחדל: "בונים תוכנית".

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 6 שעות, מרק10 כתב:

מבלי שרצה פתחו לו את תעודת הזהות.

רצה, רצה.

רצה לחדש דרכון. ואז ביקשה ת.ז לאימות האדם שיושב מולה.

ברגע שהת.ז הייתה בידיים שלה זה כבר היה "אז תשמע.. זה מה שהולך להיות עכשיו.. ברירה אין לך. מסכים?"

כזה...

לפני 3 שעות, סולל הדרך כתב:

לא התפנה כלום... הכל מלא עד אוקטובר
אם למשהו יש תור פנוי עד השבוע הראשון של מאי, אני אשמח לשמוע
אם לא נעשה דרכון זמני

למקרה שפספסת:

בתאריך 13.2.2023 בשעה 19:29, אורח לרגע כתב:

ועכשיו לטיפ המעניין- כשנכנסים בmyvisit לבדוק תורים בלשכות זה ישר מתחיל מאוגוסט ואין אפשרות לדפדף אחורה בחודשים. יש לדפדף קדימה, לספטמבר, ואז מופיע חץ אחורה שאפשר לדפדף איתו עד לתאריך העדכני (כרגע פברואר). כך אני מצאתי את התור המיוחל.

בהצלחה לכולם. 

• תוכן חדש...