Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בלשכה ב2.4 עם תור להחלפת דרכון שנגמר בנובמבר 2023.

כמובן שביקשתי לחדש גם את הת.ז. שתיגמר בדצמבר.. לבזבז עוד יום?

שמו לי חותמת מאחורי הת.ז. הישנה וגזרו לה את הפינה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תגובות 243
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק אומר שמי שעשה עכשיו או יעשה במהלך הימים הקרובים, אני מקווה בשבילו שהוא לא נדפק מהתקפת סייבר שהיתה על הדואר. המזל היה איתי והדרכון הגיע ממש על הקסקס...

4 ימים לפני היציאה מהארץ.

וזה אחרי שחיכיתי קרוב לחצי שנה לתור ואז עוד 6 שבועות של עצבים ופרנויות שהדרכון לא יגיע בזמן. 

התור הזה השאיר אותי עם טראומה, ואני כנראה אחכה קצת עם הטראומה של החלפת ת.ז. 

מה לדעתכם הצפי עם התקלה הזו??

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אל תחכה.

דרכון ות.ז. - שנה לפני פקיעת התוקף שלהם תזמין תור. ככה אני עושה ומעולם לא נתקעתי בלי מסמכים בתוקף.

מכוניות - טסטים חודשיים לפני פקיעה.

נשק 3 חודשים לפני לעשות את תהליך החידוש במלואו.

לילדים - דרכונים מיד עם הלידה + טיפול באזרחות זרה שעשוי להיות מורכב. בגיל 15.5 להזמין תור לת.ז.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)
בתאריך 13.4.2023 בשעה 15:11, מרק10 כתב:

אתה תוכל לראות את התורים שהתפנו במהלך הימים הקרובים או ביום א' כאשר הם חוזרים לעבודה.

זבביר!

אני מהשעה שבע בבוקר על המחשב והטלפון במקביל
מה שמאפיין את מערכת התורים היא שהיא רוב הזמן לא זמינה, או קורסת
כמובן שלא התפנה כלום בחצי שנה האחרונה וכשאני מנסה לתאם עם אתר picktime אין התאמה בין מה שהוא רואה למה שמקבלים בפועל
ע"פ רוב... אין תורים והמשחק של החצים הוא נפלא ובאמת נותן ללכת אחורה, אבל עדין... אין תורים

לפתע התפנו תורים למחר בהרצליה, כשלחצתי "הזמן"... כמובן שקיבלתי הודעת שגיאה
גם שאני מנסה כבר לקבוע תור לעוד חצי שנה, שעון החול מסתובב איזה דקה ולא קורה כלום!

אני אלך להגיש היום בקשה לדרכון זמני וששר הפנים ילך להז....

זה פשוט לא הגיוני מה שקורה פה!

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

@סולל הדרך תגיע פיזית ללשכה הרצויה ותעמוד בתור ויכניסו אותך. כמובן לשלם מראש את אגרה. אל תשכח, שיכול להיות שתעמוד בתור אבל עם הבעיות של התורים, אולי תיפול על יום מת

@amosbmw מספיק לי טראומה לשנה הקרובה משיטסטרום שעברתי, רק כי רציתי דרכון חדש.

ראיתי שמוכרים ב250 שקל תור..

אל תפנו אליי כי זה לא אני שמוכר וגם לא אתן כי זובי שהם ירוויחו על שירות שאמור להיות בחינם..

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

התפתחות בעלילה
מסתבר שכן נקבע תור למחר (למרות הודועת השגיאה שקיבלתי בדפדפן)
תשאלו אותי, איך אני יודע?
כי 5 שעות אח"כ הגיע SMS ועל זה נאמר מוטב מאוחר מאשר לעולם לא!
הקיצ'ר, סחבר כבר שילם 410 ש"ח זוזים למשרעד הפנים עבור הדרכון הזמני
עכשיו סחבר הולך לשלשל עוד 260 זוז לדרכון של מחר
השאלה היא אם אפשר לבקש החזר על הדרכון הזמני או שצריך להגיע ללשכת השר להפוך שולחן (שואל בשביל חבר)?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעתיים, DareDevil כתב:

ותעמוד בתור ויכניסו אותך

אשתי ניסתה את זה ברחובות. חיכתה 4 שעות ונשלחה הביתה ללא דרכון.

• מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, סולל הדרך כתב:

התפתחות בעלילה
מסתבר שכן נקבע תור למחר (למרות הודועת השגיאה שקיבלתי בדפדפן)
תשאלו אותי, איך אני יודע?
כי 5 שעות אח"כ הגיע SMS ועל זה נאמר מוטב מאוחר מאשר לעולם לא!
הקיצ'ר, סחבר כבר שילם 410 ש"ח זוזים למשרעד הפנים עבור הדרכון הזמני
עכשיו סחבר הולך לשלשל עוד 260 זוז לדרכון של מחר
השאלה היא אם אפשר לבקש החזר על הדרכון הזמני או שצריך להגיע ללשכת השר להפוך שולחן (שואל בשביל חבר)?

אתה יכול בהחלט לקבל החזר באתר התשלומים הממשלתי. תמתין עד מחר לאחר שתעשה דרכון ביומטרי.

איזה כייף לי :)

פורסם

סיכום אירוע!
התור נקבע ל9:30, הגעה ב 9:15 (אופטימיות קוסמית)
עזיבת המשרד 13:00!
בלאגן ברמות הכי הזויות שיש עד כדי התמוטטות נפשית של בחורה שהתחילה לבכות
אין שום סדר או הגיון במספר שמונפק מהמכונה
היאוש בהתגלמותו. במדינה מתוקנת היו מפטרים את שר הפנים אתמול.
בסינגפור גם היו תולים אותו.

אין מה להגיע בלי תור!

תמונות אמת מהשטח

WhatsApp Image 2023-04-17 at 09.53.27.jpeg

• אהבתי 2
  • מבאס 2
פורסם

יאללה עכשיו צריך להמתין 6 שבועות ובתקווה שמתקפת הסייבר האחרונה לא שיבשה יותר מדי את הדואר. למרות שאני לא חושב שיש לקוות למשהו, אם זו המציאות בשטח..

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

בול מה שעברתי אתמול

אין תורים בכלל
מיעוט תורים בעוד חצי שנה 
והיה לי מזל משמים שהצלחתי בכלל למצוא תור למחר ועוד במרכז!

אני הולך למלא לוטו

פורסם

לא מוצא מי כתב כאן שאפשר לקבל החזר על הדרכון הזמני און-ליין.

כידוע אצלנו נאלצנו להפיק זמני, הביומטרי הגיע יום לפני הטיסה.

מילאתי את טופס ההחזר באתר, אחרי ששחזרתי את כל הנתונים והמספרים, אז זה:

212088669_Screenshot2023-04-1715_49_29.png.a58c996440a8c353c7c5b6c128ef42cb.png

יש מה לעשות מלבד לגשת ללשכה לפגוש שם בן אדם? (או להמתין שוב חצי יום על הקו למוקד)

(הם אגב נורא נחמדים, גם בלשכה וגם במוקד ומנסים לעזור. ניכר שהם עובדים קשה, וכל הבלגן הזה לא ממש באשמתם)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 2 דקות, natco כתב:

לא מוצא מי כתב כאן שאפשר לקבל החזר על הדרכון הזמני און-ליין.

כידוע אצלנו נאלצנו להפיק זמני, הביומטרי הגיע יום לפני הטיסה.

מילאתי את טופס ההחזר באתר, אחרי ששחזרתי את כל הנתונים והמספרים, אז זה:

212088669_Screenshot2023-04-1715_49_29.png.a58c996440a8c353c7c5b6c128ef42cb.png

יש מה לעשות מלבד לגשת ללשכה לפגוש שם בן אדם? (או להמתין שוב חצי יום על הקו למוקד)

(הם אגב נורא נחמדים, גם בלשכה וגם במוקד ומנסים לעזור. ניכר שהם עובדים קשה, וכל הבלגן הזה לא ממש באשמתם)

חשבתי שאתה רשמת לי באחד השרשורים שפתחתי על הדרכון הזמני.

כנראה מדובר ב @מרק10

ואם אני זוכר, מבלי לנבור בשרשורים שפתחתי, מדובר על החזר שנמצא על השם שלך וביום מן הימים יהיה אפשר להשתמש בו לצורך דרכון זמני.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

מעדכן:

אני לא מוצא את התשלום עבור הדרכון הזמני באתר הזדהות ממשלתית. חשבתי שיש יותר שימושים באתר של ההזדהות הממשלתית.

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...