Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי בנובמבר 2022 תור ל2.4.2023.

שילמתי אגרה בפברואר ליהנות מתעריף חורף (זוכרים? זה היה הניסיון מלפני הקורונה להעביר עומס בלשכות מהקיץ לחורף).

אחרי זה היה חג הפסח.

ת"ז הגיעה ב30.4.

דרכון הגיע ב16.5

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תגובות 243
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי דרכון רגיל בתוקף לשנתיים שלוש. חשבתי לנצל את המבצע הזה לחידוש ביומטרי. הבעיה- נסיעה באמצע חודש יוני שהיא לא גמישה. האם אני יכול לצאת מהארץ עם הדרכון הזר בזמן שהרגיל בהנפקה? 

פורסם

שמור את הרגיל אצלך ותשתמש בו עד שיגיע החדש.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני כשעה, mrmiki1234 כתב:

יש לי דרכון רגיל בתוקף לשנתיים שלוש. חשבתי לנצל את המבצע הזה לחידוש ביומטרי. הבעיה- נסיעה באמצע חודש יוני שהיא לא גמישה. האם אני יכול לצאת מהארץ עם הדרכון הזר בזמן שהרגיל בהנפקה? 

עד סוף השנה ניתן לצאת עם דרכון זר.

מקור

spacer.png

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

זה נוח לסגור את הלשכות בשעה 20. לא אתפלא אם במהלך החודש הקרוב הם יסגרו עוד יותר מוקדם את הסניפים הללו.

screenshot-www.ynet.co.il-2023.05.17-21_26_58.png

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
בתאריך 28.4.2023 בשעה 17:06, סולל הדרך כתב:

לא הבנתי...
קודם הבטיחו לשכות חדשות במאי בלי לפרסם את המיקום שלהם

עכשיו זה הופך לחידוש בלי תור?
לא רוצה להיות המבאס הרשמי של הפורום, אבל גם כשיש תור ובקרה (לכאורה) על כמות המוזמנים יש 3-4 שעות המתנה ובלאגן אטומי
אז מה יקרה עכשיו כשאנשים יגיעו בלי תור?
זה לא שהוסיפו או יוסיפו פקידים או מכונות להדפסת דרכונים.

בתאריך 21.4.2023 בשעה 12:10, סולל הדרך כתב:

אין פרטים נוספים כי כרגע זה "רעיון שנזרק לחלל האויר"
אם היה מקום... היו כבר מספרים לנו
ולא מספיק מקום, צריך גם עובדים, צריך גם עוד מכונות שמדפיסות דרכונים (כי עדיין צריך למתין 6 שבועות עד להדפסה)
בקיצור, עוד אחד מהשקרים שמאכילים אותנו.

כשמנכ"ל משרד הפנים אמר שהוא עוסק ימים כלילות בפיתרון, אז זה הפתרון שלו?

בתאריך 21.4.2023 בשעה 13:48, מרק10 כתב:

ממש לא שקר אלא אמת לאמיתה שבחודש מאי יפתח מרכז לדרכונים.

אתה לא יודע דבר או חצי דבר ממה שקורה  באמת לכן אתה כותב דברים מחוסר ידיעה מוחלט וניזון אך ורק ממידע שיקרי.

בתאריך 21.4.2023 בשעה 14:28, סולל הדרך כתב:

איך אמר המת לעיוור? נחיה ונראה

בתאריך 21.4.2023 בשעה 14:59, מרק10 כתב:

תהייה בטוח שבחודש מאי אני אקפיץ את ההודעה שלך.

כפי שהשר הבטיח לפעול למען האזרחים ולפתוח לשכות להנפקת דרכונים בלבד אכן הדבר קרה בול כמו שהוא הבטיח ולא השקריים שהפיצו באינטרנט ואתה אכלת אותם.

כן תגברו את הלשכות בעובדים מיומנים ממחלקת אשרות ב-4 הלשכות הגדולות. יש מידע שלא מפרסמים אבל זה מה שקרה בפועל (מקור אמין 100 אחוז).

* במרכז לדרכונים בבני-ברק יש תורים פנויים לשבוע הבא. בתחילת השבוע היו תורים זמינים לכול השבוע (ראה צילומי מסך מצורפים).

* אכן בימים הראשונים היו בעיות באפליקציה כנראה שוב פעם בגלל הבוטים שמעמיסים על מערכת זימון התורים.

* נכון שיש עומסים כבדים בלשכות בתל-אביב, באר שבע, ירושלים וחיפה. אני מאמין שתוך שבוע שבועיים המצב ירגע ויהייה פחות עומס.

* הנקודה החשובה בכול הסיפור שיש מישהו שדואג ופועל לשפר ולייעל את השירות הניתן לאזרח ולא כפי שכתבת שהם משקריים לנו ועוד מידע שגוי וזלזול.

https://www.gov.il/he/Departments/General/summer_passport

Screenshot_20230518-095715_myVisit.jpg

Screenshot_20230517-140254_myVisit.jpg

• אהבתי 1

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 15 שעות, DareDevil כתב:

זה נוח לסגור את הלשכות בשעה 20. לא אתפלא אם במהלך החודש הקרוב הם יסגרו עוד יותר מוקדם את הסניפים הללו.

screenshot-www.ynet.co.il-2023.05.17-21_26_58.png

זה קצת מטעה, לפי מה שרשום הכוונה היא שלא יכניסו עוד אנשים כי יש מספיק אנשים בפנים שייקחו את כל התורים עד הסגירה.

פורסם

מרשים מאוד מה שקורה, רק שלא אני אכלתי אותה אלא אלו שמחכים 7-8 שעות בתור בשמש.

כנראה שאכן הוסיפו עובדים ויש שעות עבודה ארוכות יותר ולכאורה יש תורים או שלא נדרש תור ועדיין רמת השרות בפועל לאזרח היא מינוס 1 מתוך 10.

אבל אם מה שקורה נחשב בעינייך לשיפור ולמופת אז קטונתי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לילדים קטנים שיש כבר דרכון ביומטרי, אבל בדיוק פג תוקפו, צריך לבחור חידוש או דרכון ביומטרי ראשון פלוס תיעוד? 

נ. ב. 

כשבדקתי בבני ברק רק נובמבר

פורסם
לפני כשעה, Nemesis כתב:

לילדים קטנים שיש כבר דרכון ביומטרי, אבל בדיוק פג תוקפו, צריך לבחור חידוש או דרכון ביומטרי ראשון פלוס תיעוד? 

נ. ב. 

כשבדקתי בבני ברק רק נובמבר

1. תבדוק במרכז לדרכונים ולא הלשכה הקטנה בבני-ברק. במידה וכבר חטפו את כול התורים לשבוע הבא תמתין לסוף שבוע או יום ראשון בכדי לראות תורים לעוד שבוע וחצי (בערך).

2. חידוש דרכון או דרכון חדש ביומטרי זה לא משנה מכיוון שהתהליך אותו דבר קרי עוברים צילום מחדש ומנפקים דרכון חדש ולא כמו בעבר שמים חותמת להארכת תוקף הדרכון.

במרכז לדרכונים ביומטרים בבני-ברק יעשו לך דרכון ביומטרי ללא שינוי פרטים במרשם קרי אתה לא יכול לבקש לבצע שינוי שם פרטי או שם משפחה.

* במידה ואתה מזמין תור ללשכה בבני-ברק ברחוב ז'בוטינסקי אתה יכול לבחור מה שבא לך קרי חידוש או דרכון ביומטרי ראשון מכיוון שזה אותו תור ואותו זמן המתנה ובסוף שולחים לך דרכון ביומטרי חדש עם תמונה חדשה של הילד.

Screenshot_20230518-095715_myVisit.jpg

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

זה קצת מטעה, לפי מה שרשום הכוונה היא שלא יכניסו עוד אנשים כי יש מספיק אנשים בפנים שייקחו את כל התורים עד הסגירה.

הסיבה הנוספת שעוצרים כניסה של אנשים נוספים היא בטיחותית. לכול מתקן של הרשות יש קיבולת מסויימת של אנשים שמותר להכניס בזמן מסויים.

פורסם
לפני 9 דקות, מרק10 כתב:

הסיבה הנוספת שעוצרים כניסה של אנשים נוספים היא בטיחותית. לכול מתקן של הרשות יש קיבולת מסויימת של אנשים שמותר להכניס בזמן מסויים.

מסכים לגמרי.

הכוונה שלי הייתה שהכותרת סתם ניסתה לעקוץ בזמן שהעובדים בלשכות עובדים סבבה.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

הלשכה הזו לא מופיעה אצלי משום מה? אני בוחר בתיעוד ביומטרי, ואז דרכון ביומטרי ראשון. 

לא חשוב, אני עיוור. בינתיים אין תורים, ננסה בראשון. 

עריכה אחרונה על ידי Nemesis
פורסם
לפני 8 שעות, יובל .מ. כתב:

מודע לזה אבל אם אפשר לעקוץ שעה ביציאה, אתה חושב שלא יעשו?

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

"חידוש דרכון" פירושו הנפקת דרכון חדש במקום הקודם, תוקף ל-10 שנים (או 5 שנים לקטין).

הנוהל של "הארכת תוקף דרכון" היה נהוג כאשר היו מנפיקים דרכונים ל-5 שנים, וכעבור 5 שנים קיבלת חותמת הארכה. הנוהל הזה פס מן העולם לפני כ-30  שנה, הדרכונים מונפקים מלכתחילה ל-10 שנים ואז מוחלפים, או כלשון הלשכה "מחודשים".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, Nemesis כתב:

הלשכה הזו לא מופיעה אצלי משום מה? אני בוחר בתיעוד ביומטרי, ואז דרכון ביומטרי ראשון. 

לא חשוב, אני עיוור. בינתיים אין תורים, ננסה בראשון. 

קודם כול בוחרים איפה וסוג השירות שאתה מבקש.

ראה תמונה מצורפת, סימנתי לך מה לבחור. במידה ואתה עדיין לא רואה נסה לבצע רענון של העמוד (החלקה מלמעלה כלפי מטה באנדרואיד).

* האפליקציה לפעמים סובלת מבעיות מסויימות ולכן לפעמים לא מוצגים תורים פנויים במרכז לדרכונים בבני-ברק.

Screenshot_20230518-210246_myVisit.jpg

לפני 36 דקות, DareDevil כתב:

מודע לזה אבל אם אפשר לעקוץ שעה ביציאה, אתה חושב שלא יעשו?

תשכח ממה שהיה קיים בשנות ה-70 ואולי גם 80 בעניין עובדי מדינה שהיו נחשבים לכאלה שלא עושים כלום כול היום.

בימינו קיים פיקוח הדוק על עובדי הלשכה מצד המנהלים וגם רואים את התפוקה של כול עובד במהלך יום העבודה. 

בימים הראשונים הלשכה נסגרה בשעה 22:00 והאחרונים קיבלו שירות בסביבות 23:30 כלומר העובדים עבדו מספר שעות נוספות.

אם אחרון מבקשי השירות עזב בשעה 22:30 את הלשכה עדיין נותרה עבודה לעשות לאחר קבלת אחרון המוזמנים לפני כיבוי אורות.

גם להם מגיע מנוחה לאחר קבלה של 40-50 אנשים במשמרת אחת וגם יותר.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

• תוכן חדש...