Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 243
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני כשעה, מרק10 כתב:

תשכח ממה שהיה קיים בשנות ה-70 ואולי גם 80 בעניין עובדי מדינה שהיו נחשבים לכאלה שלא עושים כלום כול היום.

בימינו קיים פיקוח הדוק על עובדי הלשכה מצד המנהלים וגם רואים את התפוקה של כול עובד במהלך יום העבודה. 

בימים הראשונים הלשכה נסגרה בשעה 22:00 והאחרונים קיבלו שירות בסביבות 23:30 כלומר העובדים עבדו מספר שעות נוספות.

אם אחרון מבקשי השירות עזב בשעה 22:30 את הלשכה עדיין נותרה עבודה לעשות לאחר קבלת אחרון המוזמנים לפני כיבוי אורות.

גם להם מגיע מנוחה לאחר קבלה של 40-50 אנשים במשמרת אחת וגם יותר.

אני מקריח אז אני מתחיל להיות סקפטי..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

הללויה. חודש אחרי הביקור המזעזע בלשכה הדרכון הגיע לבעליו.

יש תקווה לרשעים

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בתאריך 18.5.2023 בשעה 21:09, מרק10 כתב:

קודם כול בוחרים איפה וסוג השירות שאתה מבקש.

ראה תמונה מצורפת, סימנתי לך מה לבחור. במידה ואתה עדיין לא רואה נסה לבצע רענון של העמוד (החלקה מלמעלה כלפי מטה באנדרואיד).

* האפליקציה לפעמים סובלת מבעיות מסויימות ולכן לפעמים לא מוצגים תורים פנויים במרכז לדרכונים בבני-ברק.

Screenshot_20230518-210246_myVisit.jpg

היי , רלוונטי גם למי שצריך לחדש דרכון (כרגע יש לי רגיל) ? או שזה רק מי שיש לו ביומטרי קיים וצריך לחדש אותו?

פורסם

בהחלט כן.

אתה יכול לחדש את הדרכון הרגיל לביומטרי לתקופה של 10 שנים גם במרכז לדרכונים.

איזה כייף לי :)

פורסם

במרכז הדרכונים החדש היו תורים הבוקר רק מהרגע להרגע. התרעה קצרה מדי.

דווקא בגבעתיים הצלחתי למצוא ל-5 ביוני.

תוך כמה זמן מגיע, בערך חודש?

פורסם
לפני 4 דקות, Nemesis כתב:

6 שבועות. בדרך כלל מגיע על הקסקס 

אבל עכשיו עם העומס, לא הייתי מתכנן טיול לעוד חודשיים

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 20 דקות, Nemesis כתב:

לי הגיע תוך 4 שבועות

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

שאלה- יש לי תור לספטמבר, הדרכון שלי בתוקף עד אפריל 2024 אבל יש מקומות שדורשים חצי שנה או אפילו שנה תוקף, אז אני מחדש ליתר ביטחון. האם זה אומר שבחלון זמן בין התור ועד שמגיע הדרכון החדש אני לא אוכל לטוס לחו"ל?

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, flytomars כתב:

האם זה אומר שבחלון זמן בין התור ועד שמגיע הדרכון החדש אני לא אוכל לטוס לחו"ל?

אתה יכול לטוס, כי אתה מגיע ללשכה עם הדרכון אבל מבקש להשאיר אותו אצלך כי יש לך טיסה.

רק שים לב, תצטרך להגיע פיזית ללשכה שוב על מנת לאסוף את הדרכון כי לא לקחו לך את הדרכון או חתכו אותו.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)
לפני שעה, Nemesis כתב:

תבדוק מחר בבוקר שוב פעם. תקבע תור נוסף על מספר תעודת זהות של אחד מבני המשפחה מדרגה ראשונה.

לפני שעה, DareDevil כתב:

אבל עכשיו עם העומס, לא הייתי מתכנן טיול לעוד חודשיים

1. נכון להיום אין עומס בכלל במרכז לדרכונים בבני-ברק.

2. במקרה והדרכון לא מגיע בזמן תוכל תמיד להוציא דרכון זמני לתקופה של שנתיים אשר יגיע אליך לאחר שבוע ימים.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני שעתיים, מרק10 כתב:

תבדוק מחר בבוקר שוב פעם. תקבע תור נוסף על מספר תעודת זהות של אחד מבני המשפחה מדרגה ראשונה.

יש טעם להתעקש על מרכז הדרכונים אם כבר קבעתי בגבעתיים לעוד שבועיים?

פורסם
לפני 3 שעות, מרק10 כתב:

1. נכון להיום אין עומס בכלל במרכז לדרכונים בבני-ברק.

2. במקרה והדרכון לא מגיע בזמן תוכל תמיד להוציא דרכון זמני לתקופה של שנתיים אשר יגיע אליך לאחר שבוע ימים.

העומס שדיברתי עליו הוא העומס מ4 הלשכות שפתוחות נטו בשביל הדרכונים.

screenshot-www_ynet_co.il-2023_05.21-17_17_22.png.6229b36313d72eed3c14348afb8d7ebb.png

יחידת הסייבר בלהב 433 והממונה על ביטחון מערכת הביטחון (מלמ"ב) פתחו בחקירה לפני כחודש עם קבלת המידע אודות אותו עובד, שעל פי החשד ניצל את רשת האינטרנט, קבע מאות תורים להנפקת דרכונים ובהמשך מכר אותם בתמורה לכסף. הוא הצליח לעשות זאת מאחר שהשרתים במחשבים של המכון הביולוגי חזקים וטובים יותר מאשר במחשבים רגילים, מה שאפשר לו לתפוס את התורים.

מתוך ynet

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...