Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, DareDevil כתב:

אתה יכול לטוס, כי אתה מגיע ללשכה עם הדרכון אבל מבקש להשאיר אותו אצלך כי יש לך טיסה.

רק שים לב, תצטרך להגיע פיזית ללשכה שוב על מנת לאסוף את הדרכון כי לא לקחו לך את הדרכון או חתכו אותו.

כבר מאז תחילת הבלגן זה לא ככה.

כל פעם משאיר את הדרכונים הקודמים פעילים ואצלי, החדש מגיע בדואר רשום כרגיל ואז יש חצי שנה שיש לך 2 דרכונים תקפים בו זמנית.

• מעניין 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תגובות 243
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 3 שעות, Nemesis כתב:

יש טעם להתעקש על מרכז הדרכונים אם כבר קבעתי בגבעתיים לעוד שבועיים?

לא.

אם אתה נוסע עם כול המשפחה חייבים להזמין תור לכול אחד מהילדים.

איזה כייף לי :)

פורסם

שבוע שעבר קבעתי תור לדרכון ראשון עבור הילדה הקטנה (8 חודשים) ועל הדרך עשיתי גם את החידוש דרכון שלי

כשהנציגה שאלה איפה המספר שלי אמרתי שלא הצלחנו לקבוע עוד תור חוץ מהתור שלה והיא פשוט הבינה את המצב.

מניח שאם תבוא ילד ומבוגר על תור אחד הם לא יגידו כלום

אבל על משפחה המצב אחרת.

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם
לפני 16 דקות, מרק10 כתב:

לא.

אם אתה נוסע עם כול המשפחה חייבים להזמין תור לכול אחד מהילדים.

קבעתי שלושה תורים ברצף. התפלאתי שהיה זמין. 

פורסם
לפני 34 דקות, dinnnn כתב:

מניח שאם תבוא ילד ומבוגר על תור אחד הם לא יגידו כלום

אבל על משפחה המצב אחרת.

ברוב המקרים הפקידה תבוא לקראת הלקוח במידה ומדובר על תור נוסף שהלקוח צריך.

במידה ומדובר על 3-5 תורים לפעמים הפקידה גם באה לקראת הלקוח אבל זה תלוי בלחץ בלשכה באותו היום ואם זה לא 10 דקות לקראת סגירת הלשכה.

פורסם
לפני 14 שעות, Nemesis כתב:

קבעתי שלושה תורים ברצף. התפלאתי שהיה זמין. 

במקומך הייתי הולך למלא לוטו

• אהבתי 1

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם
בתאריך 21.5.2023 בשעה 12:37, DareDevil כתב:

אתה יכול לטוס, כי אתה מגיע ללשכה עם הדרכון אבל מבקש להשאיר אותו אצלך כי יש לך טיסה.

רק שים לב, תצטרך להגיע פיזית ללשכה שוב על מנת לאסוף את הדרכון כי לא לקחו לך את הדרכון או חתכו אותו.

לא מדויק. הדרכון החדש מגיע אליך הביתה, למרות שהישן לא נגזר.

לי אמרו שעלי להגיע למודיעין באחת הלשכות, בלי תור, כדי שיבטלו את הישן. עדיין לא עשיתי את זה ואני תוהה אם זה הכרחי. שלחתי עכשיו שאלה באתר לשכת האוכלוסין. נראה מה יגידו. ממש לא בא לי לטרוח להגיע ללשכה, גם אם לא נדרש תור.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

ככל שהבנתי, יש לגזור את הישן ולאקטב את החדש (ציפ)
פעם כשבגרוש היה חור, אפשר היה להחזיק בתיאוריה 2 דרכונים.
היום לא יפעילו לך את החדש, בלי שהישן נגזר
תגיע לנתב"ג עם הדרכון החדש והלא מאוקטב... זה יהיה מענין

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לי לא היתה בעיה כזו, נסעתי כמה פעמים על הביומטרי בזמן שהישן לא בוטל. אבל אולי השתנו הנהלים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, סולל הדרך כתב:

ככל שהבנתי, יש לגזור את הישן ולאקטב את החדש (ציפ)

לדרכוניים ביומטרים אין צורך לבצע אקטיבציה/הפעלה/פתיחה אלא רק לתעודת זהות ביומטריות.

אכן רצוי להגיע לכול לשכה שנוח לך ומתי שנוח לך לבטל את הדכון היישן. אין צורך לזמן תור אלא מקבלים תור במקום בכדי שתוכל להתקבל לאחת הפקידות.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

אז למה שאדם מהישוב יגיע לבטל את הדרכון הישן?
אם אין צורך באיקטוב, אז ... אדם כשיר בעיניו יעשה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בתאריך 22.5.2023 בשעה 14:30, A_lex כתב:

לא מדויק. הדרכון החדש מגיע אליך הביתה, למרות שהישן לא נגזר.

לי אמרו שעלי להגיע למודיעין באחת הלשכות, בלי תור, כדי שיבטלו את הישן. עדיין לא עשיתי את זה ואני תוהה אם זה הכרחי. שלחתי עכשיו שאלה באתר לשכת האוכלוסין. נראה מה יגידו. ממש לא בא לי לטרוח להגיע ללשכה, גם אם לא נדרש תור.

בתאריך 22.5.2023 בשעה 16:07, סולל הדרך כתב:

אז למה שאדם מהישוב יגיע לבטל את הדרכון הישן?
אם אין צורך באיקטוב, אז ... אדם כשיר בעיניו יעשה

כמו שכבר כתבתי לך קודם לכן אין שום אקטיבציה לדרכון חדש.

עובדי הלשכה מבקשים להחזיר דרכון יישן לאחר שקיבלת את הדרכון החדש בכדי שלא תהייה עם 2 דרכונים כי אלה הנהליים.

אם אתה שומר על הדרכון היישן הדבר אינו פוגע בשום דבר ואתה יכול להיות רגוע עם כוס יין בברצלונה.

אם לא תחזיר את הדרכון היישן פוטין לא יגיע ב-4 לפנות בוקר כדי לעצור אותך.

פורסם

אתמול גילינו שהדרכונים שלנו לא בתוקף לטיסה עוד חצי שנה. קבענו 2 תורים בלשכה בראש העין מהיום למחר. שירות זריז ויעיל. לא נותנים להיכנס למי שאין תור.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...