Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, carsgo כתב:

הדרכון שלי בתוקף עד תחילת שנה הבאה ואני כבר מתכוונן לחידוש.

ברשותי דרכון רגיל (לא ביומטרי) וגם ת.ז כחולה רגילה.

האם לא מחדשים יותר דרכונים רגילים? אלא רק ביומטרים? ואם כן, אני מחויב גם בת.ז ביומטרית?

אפשר לבצע את שניהם באותו מקום ובאותה הזדמנות?

במידה ואתה רוצה דרכון רגיל ולא ביומטרי אתה יכול לעשות דרכון זמני לשנתיים ולקבל תוך שבוע ימים את הדרכון. העלות כפולה.

אתה לא חייב לעשות ת.ז. ביומטרית בזמן הזמנת דרכון ביומטרי.

איזה כייף לי :)

• תגובות 243
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 1 דקה, מרק10 כתב:

אתה לא חייב לעשות ת.ז. ביומטרית בזמן הזמנת דרכון ביומטרי.

בוא נגיד שלא בדיוק שאלו אותי כשחידשתי דרכון לפני כמה חודשים. הפקיד די קבע לי את זה כעובדה שהוא גם מוציא לי ת.ז. ביומטרית. לא ממש התנגדתי כי ממילא באתי להוציא דרכון ביומטרי, אז למה לדחות את החלפת התעודה ולבוא שוב בשנה הבאה.

פורסם
לפני 5 דקות, A_lex כתב:

בוא נגיד שלא בדיוק שאלו אותי כשחידשתי דרכון לפני כמה חודשים. הפקיד די קבע לי את זה כעובדה שהוא גם מוציא לי ת.ז. ביומטרית. לא ממש התנגדתי כי ממילא באתי להוציא דרכון ביומטרי, אז למה לדחות את החלפת התעודה ולבוא שוב בשנה הבאה.

אני לא מסתובב ביומיום עם תעודה מזהה, אלא עם רשיון נהיגה, כך שאין לי באמת צורך בת.ז ביומטרית, ואם ניתן להנפיק דרכון ביומטרי גם ללא ת.ז כזו מה טוב

פורסם

יש לך תוקף בתעודה הקיימת? אם כן, כשתחדש אותה היא תהיה ביומטרית. אם לא, היא תפוג תוקף באוגוסט שנה הבאה ו... תצטרך לעשות ביומטרית. לא חבל להסחב ללשכה שוב?

פורסם
לפני 48 דקות, A_lex כתב:

הפקיד לא פעל כשורה. הפקיד היה צריך לשאול אותך האם אתה רוצה ת.ז. ביומטרית.

פורסם

כיוון שתעודת זהות מחוייבת בשירותים שונים, למשל בבנק או במשרדי הממשלה, וכיוון שממילא תוקף התעודות הישנות יפוג ב-2024, נצל את הביקור הלשכה והזמן חדשה. זה עיכוב של לא יותר מדקות בודדות. בעוד 10 שנים תחדש שוב ביחד.

מבחינת  המאגר אין הבדל אם תזמין רק דרכון או גם ת.ז.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצטער, לא הצלחתי להבין את השיטה:
כאשר אני נכנס אל myvisit - אני רואה שהתורים הבאים בלשכות ב"ב, ת"א, ר"ג וכו' הן רק בעוד בערך 50 שנים.
כיצד אני מקבל תור לחידוש דרכון, ריבונו של עולם? אני גר בגבעתיים.
האם להתעלם מ- myvisit ופשוט להתייצב באחת הלשכות? ולהתכונן לבלות שם כ-4 שעות?
ואם כן - אז התור הוא בסגנון הקודם - זוכה?
או שאני מפספס כאן משהו ולא מבין?

פורסם

בדיוק כך , אם כי דומני שזה רק עדבסוף השבוע הבא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, ירחמיאל כתב:

מצטער, לא הצלחתי להבין את השיטה:
כאשר אני נכנס אל myvisit - אני רואה שהתורים הבאים בלשכות ב"ב, ת"א, ר"ג וכו' הן רק בעוד בערך 50 שנים.
כיצד אני מקבל תור לחידוש דרכון, ריבונו של עולם? אני גר בגבעתיים.
האם להתעלם מ- myvisit ופשוט להתייצב באחת הלשכות? ולהתכונן לבלות שם כ-4 שעות?
ואם כן - אז התור הוא בסגנון הקודם - זוכה?
או שאני מפספס כאן משהו ולא מבין?

תבדוק בהודעות הקודמות שלי ותמצא תשובות לשאלתך.

בדרך כלל תמצא תור פנוי "במרכז לדרכונים ביומטרים" בתחילת השבוע כאשר משחררים תורים לכול השבוע.
https://www.gov.il/he/departments/general/passport_issuance_center_bnei_brak

בדקתי עכשיו ויש תורים פנויים לכול השבוע הבא החל מהשעה 08:00 ועד השעה 21:45. ראה צילום מסך.

Screenshot_20230605-210206_myVisit.jpg

• מעניין 1

פורסם

3 שבועות מרגע התור עד שהדרכון שלי הגיע לסניף הדואר.
אני והילדה עשינו ביחד ושלה הגיע 3 ימים אחרי שלי.

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם
לפני 21 שעות, sperial כתב:

בדיוק כך , אם כי דומני שזה רק עדבסוף השבוע הבא.

רק בלשכות הגדולות. תל-אביב, ירושלים,...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
לפני 6 שעות, mrmiki1234 כתב:

אפשר בבני ברק להוציא תז ביומטרית ראשונה? 

שלילי.

בלשכה הייעודית לדרכונים בבני ברק מנפיקים דרכונים בלבד. אפילו לא מחדשים שם תעודות זהות קיימות.

פורסם
לפני 6 שעות, shake כתב:

הנפקתי רק תז ביומטרית ראשונה. לא ברור מה זה עזר לי בחיים :) הדרכון הרגיל שלי עוד בתוף לפחות ל4 שנים..

• תוכן חדש...