Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 דקות, gollu כתב:

מגניב! לא הכרתי את זה! המאגר הביומטרי היה אחד מיצירותיו של אריה דרעי , וזו אחת הסיבות לתורים הענקיים - להמון אנשים שסירבו להיכנס למאגר הונפקו דרכונים ל5 שנים ללא אפשרות הארכה. אותם אנשים (אני בניהים) צריכים להגיע כל 4.5 שנים לחידוש במקום כל 9.5 שנים.

ממשלת השינוי עשו כמה תיקונים שמטיבים עם האזרחים וזה אחד מהם. עכשיו שגאון הדור, שאין לו תחליף, אריה דרעי חזר, יש מצב שיחזור להנפקות של 5 שנים או אולי אפילו כפייה של הכנסה למאגר ( מה שרצו לעשות בזמנו).

המלצתי - גם אם יש לכם תוקף של שנה, תמהרו לחדש בהקדם!

אני בזמנו כשרצו להחליף לתעודת זהות ביומטרית, רצתי להחליף לפשוטה. יש לי עוד כמה שנים, מקווה שלא אצטרך להיכנס לתוך המאגר הזה עד שהיא תהיה פגת תוקף. אולי בכלל שווה כבר עכשיו להחליף אותה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 243
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החליפו לי היום גם את ת.ז. לביומטרית (הקודמת כמעט חגגה אצלי חצי יובל). גם שם אין קשר למאגר.

התעודה הישנה היתה ללא תוקף מודפס ותעודות כאלו כבר היו אמורות לפוג תוקף בשנה שעברה, אבל דחו את זה בשנתיים. מניח שגם זה בגלל העומסים בלשכות. החלטתי שאני אחסוך לי את הביקור בשנה הבאה והסכמתי להחלפה.

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, A_lex כתב:

החליפו לי היום גם את ת.ז. לביומטרית (הקודמת כמעט חגגה אצלי חצי יובל). גם שם אין קשר למאגר.

התעודה הישנה היתה ללא תוקף מודפס ותעודות כאלו כבר היו אמורות לפוג תוקף בשנה שעברה, אבל דחו את זה בשנתיים. מניח שגם זה בגלל העומסים בלשכות. החלטתי שאני אחסוך לי את הביקור בשנה הבאה והסכמתי להחלפה.

נותנים עשור לתעודת זהות ביומטרית, בלי שאני אצטרך להסכים לטביעות אצבע שיכניסו למאגר?

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

@A_lex דחו בגלל הקורונה, זה עוד מהזמן שלא נסעו לחו"ל, והלשכות היו סגורות.

אני החלפתי דרכון ב-2019 (נותרו לדרכון הקודם כ-8 חודשים, (תכננתי כמה נסיעות, לא רציתי להיות על הקשקש של 6 החודשים) - ובאותה הזדמנות החלפתי גם את התעודה. חסכתי ביקור בלשכה בשביל התעודה בלבד, מה גם שציפיתי למשבר בלשכות לקראת מועד ההחלפה המתוכנן ל-2021.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, DareDevil כתב:

נותנים עשור לתעודת זהות ביומטרית, בלי שאני אצטרך להסכים לטביעות אצבע שיכניסו למאגר?

אכן כן. תראה את השלט ששמתי בדף הקודם.

• אהבתי 1
פורסם

אז מצויד במידע המרתיע והמתסכל שבשרשור זה, נכנסתי להזמין תור לדרכון.

בודק יישוב ראשון, אוגוסט.יישוב שני - יולי. יישובים 3 ו-4 - כנ"ל. יוני היה הכי קרוב. 

קיבינימט.

חוזר ליישוב הראשון שהכי קרוב אלי לבדיקה חוזרת - וואלה, מוצא תור להיום בעוד שעתיים. 

טופל :D

• אהבתי 2
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נגיד והוצאתי דרכון אבל הוא לא הגיע בזמן ויש לי עכשיו נסיעה לעשות, האם אפשר להוציא זמני? כאשר בת'כלס הדרכון נמצא בתהליך הדפסה/משלוח וכו'?

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

כשביקשתי לחדש דרכון, שאלתי אם אני יכול להשאיר את הנוכחי פעיל (בתוקף לקצת מעל חצי שנה) עד קבלת החדש כי אמורה להיות לי טיסה בקרוב. הוא אמר שאפשר אבל אצטרך להגיע למודיעין של הלשכה (לאו דווקא באותו סניף) כדי לבטל אותו ולהפעיל את החדש לאחר שאקבל אותו.

מאמין שבאותה צורה אפשר להוציא זמני... פשוט תצטרך להגיע שוב ללשכה כדי לבטל את הזמני ולהפעיל את החדש.

• אהבתי 2
פורסם

חזרתי לעדכן, התהליך כלל זמן המתנה של בערך 45 דקות כי התור זז בעצלתיים, אין טלויזיה או מתקן למים (לפחות ממה שאני ראיתי).

השירות היה יעיל וענייני כשהגעתי לפקידה. טענה שאפשר להוציא דרכון זמני ללא תור, רק צריך להביא תמונות ואת כל הטופסיאדה שמופיעה באתר של הרשות. 

וכמובן שכחתי לבקש מס מעקב, לא נורא, מקסימום אני הוציא אחד זמני לקראת הנסיעה, כי דואר ישראל. 

מצטער שלא פעלתי לפני כמה חודשים לעדכן את התור הזה. ממליץ פשוט לשבת על המערכת תורים ולהזמין ליותר מוקדם. כמה שיותר מהר...

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

הניסיון שלי:

הזמנתי תור לכל המשפוחה, 4 נפשות, 4 חודשים מראש, ליום יומיים לפני ערב יום כיפור (האחרון).

רצה הגורל - ומהיום להיום, רק אני לא יכולתי להגיע.

האישה חזרה מהלשכה עם "המלצה" של אחת העובדות, להיכנס כל יום לאתר ולבדוק, אבל מהשעה 22:00 דווקא (כי אז לדבריה משתחררים תורים).

כך עשיתי ולאחר ימים ספורים, הצלחתי לקבוע תור לחודש מיום ההזמנה (מדובר על קריית הממשלה ת"א).

מנסיון דיי עכשווי של חבר לעבודה - היום המצב הרבה יותר פקוק.

alfa 156 2.5.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מעניין, מלא הצהרות...

אבל - מה שם הקבוצה בטלגרם? איך אפשר להזמין אלפי תורים? צריך אלפי מספרי זהות אמיתיים...

מה הוא בא לבקש בסוף? 

פורסם (נערך)

מיותר להתקין את ההרחבה הזו מכיוון שבתאכלס לא קיימים תורים פנויים עד תחילת חודש אוקטובר.

להרחבות ולאפליקציות אין גישה לאיזה מאגר תורים פנוי שרק הם יודעים עליו חוץ מאלה שתפסו מאות תורים ועכשיו הם מוכרים אותם.

על-מנת למנוע סחר בתורים לדרכונים החליטו בחודש האחרון לאפשר קבלת שירות רק מי שהתור שלו הוזמן על מספר הזהות שלו או אח או ילדים בלבד.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

הזמנתי בדצבר לסוף מאי, אז לא ניסיתי לבדוק.  לפי התגובות זה משפר את הסיכוי למצוא תור (אולי תורים שבוטלו\נפתחו בבוקר?) וחוסך את הממשק הכושל שלהם.

בצפון הרחוק יש גם בספטמבר למי שרוצה להקדים במקצת.

הבעיה הבסיסית שאין שום אימות בכל התהליך,יכלו לפתור את זה בקלות אם היו מחייבים הזדהות ממשלתית או להקשות עם אימות בSMS.

יש עוד המון בעיות אחרות גם בצד של הניהול תורים
https://teletype.in/@goldenberg_g/Selling_MyVisit_En

דא אם הת.ז בתוקף, חייבים להחליף אותה בהנפקת דרכון ביומטרי?

עריכה אחרונה על ידי shake

• תוכן חדש...