Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן הבנתי שאתה לא צריך אני פשוט המשכתי אותך.🤩

בתאריך 5.2.2023 בשעה 17:07, BeBest כתב:

אם מבקשים יפה מקבלים את מספר המעקב גם לדרכון - לא שזה עוזר לו להגיע יותר מהר...

כשאתה כותב "ואם אתה מבקש יפה הם יכולים להביא לך מס מעקב" זה נשמע שהם לא חייבים להביא לך את זה בכלל למרות שהם חייבים.

כי פשוטו כמשמעו מספר מעקב  בשביל מי אם לא בשבילך?!

וחוץ מזה כן אפשר לעשות עם זה דברים יש מלא קומבינות.

• תגובות 243
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בתאריך 8.2.2023 בשעה 16:52, cohen motor 377 כתב:

כן הבנתי שאתה לא צריך אני פשוט המשכתי אותך.🤩

כשאתה כותב "ואם אתה מבקש יפה הם יכולים להביא לך מס מעקב" זה נשמע שהם לא חייבים להביא לך את זה בכלל למרות שהם חייבים.

כי פשוטו כמשמעו מספר מעקב  בשביל מי אם לא בשבילך?!

וחוץ מזה כן אפשר לעשות עם זה דברים יש מלא קומבינות.

באשכול הזה נכתבו אין ספור דברים לא נכונים לכן צריך דחוף לעשות סדר.:agrue:

כאשר הדרכון הביומטרי נשלח מהחברה שמייצרת אותו הלקוח מקבל הודעת SMS באופן אוטומטי עם מספר מעקב.

ניתן לקבל את מספר המעקב גם בזמן סיום תהליך התיעוד הביומטרי בלשכה.

• אהבתי 1

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 7 שעות, מרק10 כתב:

באשכול הזה נכתבו אין ספור דברים לא נכונים לכן צריך דחוף לעשות סדר.:agrue:

כאשר הדרכון הביומטרי נשלח מהחברה שמייצרת אותו הלקוח מקבל הודעת SMS באופן אוטומטי עם מספר מעקב.

ניתן לקבל את מספר המעקב גם בזמן סיום תהליך התיעוד הביומטרי בלשכה.

ממש לא אני מכיר אישית הרבה אנשים(בתוכם גם אחים ובני משפחה) שפשוט לא קיבלו/הביאו להם מספר מעקב

והיו צריכים ללכת שוב למשרד הפנים ולבקש רק את מס מעקב.

וכן יש דרכים לזרז את התהליך ברמה קיצונית.

בדוק ומנוסה....

לא מזמן חבר שלי שחכה כמו ילד טוב לדרכון חודש+ ביקש ממני שאני יעזור לו

וכמה דק לאחר הפעולה הדרכון נכנס לדפוס ולמחרת הגיע לביתו עם שליח.

תמיד אפשר לזרז אם אתה מבקש יפה ממנהל הלשכה באותו מקום, את זה באמת צריך לבקש יפה ויעזרו לך.

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, cohen motor 377 כתב:

ממש לא אני מכיר אישית הרבה אנשים(בתוכם גם אחים ובני משפחה) שפשוט לא קיבלו/הביאו להם מספר מעקב

והיו צריכים ללכת שוב למשרד הפנים ולבקש רק את מס מעקב.

לפעמים מתרחשת תקלה לכן לא מתקבל SMS או מספר הטלפון המופיע במשרד הפנים שונה מזה הקיים בפועל.

לפני 7 שעות, cohen motor 377 כתב:

וכן יש דרכים לזרז את התהליך ברמה קיצונית.

בדוק ומנוסה....

לא מזמן חבר שלי שחכה כמו ילד טוב לדרכון חודש+ ביקש ממני שאני יעזור לו

וכמה דק לאחר הפעולה הדרכון נכנס לדפוס ולמחרת הגיע לביתו עם שליח.

תמיד אפשר לזרז אם אתה מבקש יפה ממנהל הלשכה באותו מקום, את זה באמת צריך לבקש יפה ויעזרו לך.
כנראה יש לך קשרים טובים עם מנהל הלשכה.
בנוסף אם זה נכון מה שכתבת אז למנהל הלשכה יש קשרים גם במפעל המייצר את הדרכונים.

כנראה מדובר על דרכון זמני אשר "מיוצר" בלשכה ואכן במקרים מסויימים כאשר מדובר על סיבות הומניטריות ניתן לקבל דרכון זמני (לא ביומטרי במקום).

החריג אינו מייצג את הכלל.

עריכה אחרונה על ידי מרק10
  • רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

פורסם

עדכון לטובת המתעניינים-

אז בימים האחרונים כל בוקר בדקתי תורים בלשכות שונות, התחלתי כבר לפזול לדרום וצפון הארץ מייאוש. תורים יש רק מאוגוסט (לפעמים קופץ תור ביולי).

כבר כמעט אמרתי נואש כיוון ששום דבר לא משתנה מיום ליום.

והנה היום בבוקר, פתאום קפץ לי בשעה 7 וחצי בבוקר שיש היום במעלה אדומים איזה שש תורים פנויים (רצוף) החל מ8:30 בבוקר. לקח לי 3 דקות לוודא שאני יכול להבריז מעיסוקיי ולנסוע למעלה אדומים. חזרתי לmyvisit והתורים כבר נעלמו.

נכנסתי ויצאתי כמה פעמים ופתאום הופיע שיש תורים היום מ14:00 עד 16:30. ישר נרשמתי.

בקיצור, נסעתי למעלה אדומים בצהריים והגשתי בקשה.

ועכשיו לטיפ המעניין- כשנכנסים בmyvisit לבדוק תורים בלשכות זה ישר מתחיל מאוגוסט ואין אפשרות לדפדף אחורה בחודשים. יש לדפדף קדימה, לספטמבר, ואז מופיע חץ אחורה שאפשר לדפדף איתו עד לתאריך העדכני (כרגע פברואר). כך אני מצאתי את התור המיוחל.

בהצלחה לכולם. 

• רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

הצטרפתי הבוקר לחבר שחיכה חודשיים לתורו. הגענו ללשכה שהייתה מפוצצת לגמרי. התור בקושי התקדם ואז בבדיקה הבנתי שיש שני תורים, לאלה שחיכו חודשיים ואחרים חסרי תור אך בעלי קשרים שנכנסו בראש מורם לקבל את מבוקשם. כנראה שגם אלה הפריוילגים יקבלו את דרכונם תוך שבוע כפי שנכתב למעלה, אולי עם התנצלות מנהל הלשכה שלא הצליחו לקצר זמנים.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם
לפני 7 דקות, המהיר הזהיר כתב:

אגב, איך אני יודע אם הדרכון שלי הוא ביומטרי או לא?

אם קיבלת אותו כבר אז אתה אמור לראות סימון בקדימת הדרכון. למרות שהבנתי שאפשר לקבל אחד שהוא לא ביומטרי אבל הוא רק ל5 שנים. למרות שיש מצב שאני מתבלבל עם תעודת זהות.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, המהיר הזהיר כתב:

יש על הכריכה הקדמית, בתחתית, איור של מצלמה (שני פסים רחבים ובאמצע עיגול). דפי הדרכון חומים (בדרכון הישן תכולים) ומספרו מתחיל ב-3.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז יורש העצר נהג היום שעה לכל כיוון ללשכה נידחת ועבר את התהליך.

הפקידה אמרה לו שהדרכון ישלח אליו תוך 6 שבועות.

(יש לנו טיסה ב-1 באפריל)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 25 דקות, natco כתב:

אז יורש העצר נהג היום שעה לכל כיוון ללשכה נידחת ועבר את התהליך.

הפקידה אמרה לו שהדרכון ישלח אליו תוך 6 שבועות.

(יש לנו טיסה ב-1 באפריל)

שאפתני ביותר, בהצלחה ליורש העצר

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 3 שעות, המהיר הזהיר כתב:

אם הוצאת אותו בכמה שנים האחרונות הוא ביומטרי.

אי אפשר להנפיק בארץ דרכון לא ביומטרי (מלבד דרכון זמני לשנתיים, ולא יודע מה מנפיקים בנתבג). אפשר לבקש שטביעת האצבע לא תישמר במאגר, בעבר זה היה מקצר את התוקף שלו ל5 שנים במקום 10 אבל גם זה כבר לא נכון. נשאר ל10 שנים. תמונת פנים ביומטרית נשמרת במאגר בכל מקרה.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 14 שעות, DubelBoom כתב:

אפשר לבקש שטביעת האצבע לא תישמר במאגר...

מסתבר שמאז יולי 22 ברירת המחדל היא שטביעת האצבע לא נשמרת, ואכן התוקף הוא ל10 שנים בכל מקרה.

שלט שצילמתי היום בלשכת האוכולסין:

512921108_.thumb.JPG.5f0c008d693882911d941a2290356979.JPG

שימו לב, שגם מי שאישר לשמור בעבר, יכול לבקש להסיר אך ידרש להנפיק מחדש.

• אהבתי 3
פורסם

מגניב! לא הכרתי את זה! המאגר הביומטרי היה אחד מיצירותיו של אריה דרעי , וזו אחת הסיבות לתורים הענקיים - להמון אנשים שסירבו להיכנס למאגר הונפקו דרכונים ל5 שנים ללא אפשרות הארכה. אותם אנשים (אני בניהים) צריכים להגיע כל 4.5 שנים לחידוש במקום כל 9.5 שנים.

ממשלת השינוי עשו כמה תיקונים שמטיבים עם האזרחים וזה אחד מהם. עכשיו שגאון הדור, שאין לו תחליף, אריה דרעי חזר, יש מצב שיחזור להנפקות של 5 שנים או אולי אפילו כפייה של הכנסה למאגר ( מה שרצו לעשות בזמנו).

המלצתי - גם אם יש לכם תוקף של שנה, תמהרו לחדש בהקדם!

• תוכן חדש...