Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאיזה בנק כדאי לעבור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא nev צודק. לקוח שאומר אני לקוח מצוין מעולם לא לקחתי שקל מהבנק החשבון שלי תמיד בפלוס זה לא לקוח טוב לבנק (אלא אם הפלוס הוא של 6 ספרות גבוה או 7 ספרות). לקוח טוב יכול לקוח עם כמה הלוואות ומינוס כרוני קודם כל מדובר בלקוח שבוי שהבנק השני לא ירוץ לקחת כל עוד הוא עומד התשלומים הבנק ישמח לתת לו שירות. 

פורסם (נערך)

לפני כשנה קניתי אוטו, רציתי לבצע העברת זהב ביום חמישי ב19 וחצי בערב.

התקשרתי לבנק שלי (מזרחי), שוחחתי עם נציג, אך לא היה לי את הקוד הראשוני או משהו (פעם ראשונה שעשיתי את זה).

הפעלתי את הקוד, אך כבר עברה השעה 20 בערב, אז זה גלש למחרת.

למחרת בבוקר, יום שישי , התקשרתי לבנק, שוחחתי עם נציג ובוצעה העברה.

אם מישהו היה אומר לי שאצליח לדבר עם בן אדם ביום חמישי ב19 בערב, ושוב ביום שישי ב8 וחצי בבוקר, להעביר כסף, הייתי עונה לו "פחחחחחחח".

אני ממליץ על מזרחי. אמנם ההמתנה הייתה לא קצרה, בשני המקרים, אבל עדיין שווה.

בשביל פעם באף פעם שצריך אדם בשר ודם, בשעה תקועה, שווה. 

בעבר הייתי ממליץ על הבנק שיש לו סניף הכי קרוב אליך שפתוח בשישי בבוקר 😆

עריכה אחרונה על ידי שביט
  • אהבתי 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני לקוח 3 שנים במזרחי ושנה אחת בלאומי. 

במקרה באותו יום הייתה לי חריגה בשני החשבונות (שיפוץ בבית, והמבין יבין). 

התקשרתי למזרחי בשעה 10 להודיע שאני אכסה את החריגה עד יומיים ואני מבקש שיעשו לי מסגרת זמנית ליומיים האלו, לא משהו קריטי.

להפתעתי, הבנקאית האישית שלי שמלווה אותי מרגע פתיחת החשבון אמרה לי בתוקף: "יש לך 4 שעות לכסות את החריגה ואני לא מוכנה לשמוע על דבר אחר".

שיחה קצרה לבנק לאומי, שגם שם הייתה חריגה די כבדה, ואני אומר לו: "אחי תשמע, יש לי חריגה בבנק מזרחי על הסכום ככה וככה, אני מבקש שתעזור לי"

בשיא הרוגע הבחור אומר: "תעשה העברת זה"ב על כמה שחסר ואני אתן לך מסגרת זמנית על כל הסכום". 

זה מהחוויה האישית שלי. 

נ.ב: מעולם לא הייתה לי תקלה במזרחי במהלך 3 השנים האלו, מלבד באותו יום.

פורסם

דווקא לי היה סיפור דומה רק הפוך.

עם לאומי, רציתי לשכור רכב ולא היה לי מספיק מסגרת פנוייה באשראי, שעתיים וחצי עם הבנק רק בשביל לשמוע שהם לא מוכנים להגדיל אותה זמנית ב2000 שקל(מ3000 ל5000) למרות שהיה לי באותו זמן בחשבון 5 ספרות ווותק של שנים בבנק.

טרפדו אותי.

שבוע אחרי שהצטרפתי למזרחי ביקשת אשראי עם מסגרת של 7, עדיין לא נכנסה משכורת אחת והחשבון היה ריק, נתנו בלי לשאול שאלות.

פורסם

אני לקוח של מזרחי ולא מרוצה. משוייך לסניף רגיל ואם הבנקאי שלי לא עובד כשאני צריך אותו - אין עם מי לדבר. חכה שיהיה זמין, אולי בעוד שבוע כשיחזור מחופשה.

בנוסף האפליקציה שלהם היא הגרועה מבין כל הבנקים האחרים. חסרים פיצ׳רים ולא אינטואיטיבי. למשל - לא ניתן למשוך כסף מכספומט בעזרת האפליקציה. אני לאחרונה לא מסתובב עם ארנק הודות לאפל פיי וזה כל פעם מונע ממני להוציא כסף. 

פורסם
לפני 33 דקות, gollu כתב:

בנוסף האפליקציה שלהם היא הגרועה מבין כל הבנקים האחרים.

את זה אתה אומר כי לא ניסית את בנק יהב.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם

הזכרתם לי את הסרט "משפט הבנקאים".

אחד הדוקו המטלטלים, אבל צריך לצפות עד הסוף.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

לא יודע מה הבנק הכי טוב אבל לגבי הטבות:

תסתכל מה מקבלים כל מיני מועדונים/קבוצות:

https://www.bankotsar.co.il/wps/portal/FibiMenu/Marketing/Private/Account/ArmedForces/Heveraccount/BenefitsHever/#content1af85d44-c8f5-4a61-9a9b-ad4a6d0a41b0

https://www.discountbank.co.il/DB/private/account-types/unique-groups

פורסם
לפני 18 שעות, adi89 כתב:

נכון, מזרחי מספקים שירות מעולה, אבל ביום שתכנס לבור הם לא יהיו שם בשבילך

יצא לי לקבל שירות ממספר בנקים במערכת - גם בפרטי וגם בעסקי. בסוף זה די תלוי בפקיד שלך. בשרשור יחסית מחמיאים למזרחי אבל הניסיון האישי שלי איתם איום ונורא, ואתן רק מספר דוגמאות:

1. יש חשבון שהייתי מורשה בו לפני עשור. הפקידה (עדיין אותה הפקידה) מתקשרת אלי רנדומלית פעמיים שלוש בשנה וקוראת לי בשם של בעל החשבון. לא משנה כמה פעמים הסברתי וביקשתי שלא תתקשר, יוק.

2. בחשבון אחר (עסקי) הפקידה (כן, גם כאן אותה פקידה) מתקשרת פעם בכמה שנים שיש מינוס רגעי בחשבון השקלי ותמיד, אבל תמיד, שוכחת שיש גם מט"ח בחשבון (שתמיד יכול לכסות את המינוסון בעו"ש השקלי עשרים פעם). אפילו בחוה"מ פסח כשאני בחו"ל היא הצליחה להתקשר אלי ... זה כאילו יושב קוף בלי מוח שעובד לפי אלגוריתם.

וזה לא שפועלים או האחרים טובים בהרבה... אין ספק שהרמה בחו"ל גבוהה מבחינת שירות ממה שיש לנו כאן, אבל דווקא בצד של שימוש אינטרנטי עצמאי אין לבנקים כאן במה להתבייש.

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם

אם כבר ציזבטים וספיראל לא נתן לנו כלום פה בשרשור.

לפני הרבה מאוד שנים. אשתי חיילת משוחררת או סטודנטית בתחילת דרכה.

מפה לשם היה איזה פער בין התאריך שהאשראי ירד עד שנכנסה המשכורת. 

פעם ראשונה בהיסטורית החשבון שלה נכנסה למינוס.

משהו אפסי - 100-200₪. 

טלפון איומים מהפקידה. שתבוא עכשיו! להפקיד כסף בחשבון כי אם לא אז וואי וואי.

יום אחרי נכנסה המשכורת. שבוע אחרי עברה בנק.

״אבל למה את עוברת בנק?״ 

מעניין באמת למה

• אהבתי 3
  • מצחיק 1
פורסם

@G. P. Magnusועם כל ההרפתקאות האלה - למה לא ביקשת בפדטות להחליף את הפקיד שאליו אתה משוייך?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יכול להיות שתיתקל באפשרות להשקיע באגודת אשראי "אופק", כשאני הצטרפתי היה דיבור שאוטוטו יפתח הבנק ואוטוטו יהיה גם אישור מהרשויות ויבנו את המערכות. עברה כבר יותר משנה מאז אותה הודעה על כך שבסוף השנה הזו (2022) יפתח העו"ש באגודה. עכשיו מדברים על סוף השנה הבאה 2023.

אני ממליץ שלא לשלם 1000 שקל על החברות בבנק הזה כל עוד לא נפתח העו"ש. אני שרפתי אלפייה על כלום. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 7.10.2022 בשעה 19:00, sperial כתב:

@G. P. Magnusועם כל ההרפתקאות האלה - למה לא ביקשת בפדטות להחליף את הפקיד שאליו אתה משוייך?

את הפקידה הראשונה לא היתה לי מעולם יכולת להחליף. מה שגם גרוע זה שהיא כאילו לא זוכרת בכלל שאנחנו מנהלים את אותה השיחה פעמיים בשנה.... 

הפקידה השניה אולי היה מצב לבקש אבל לא ביקשתי, לא יודע למה ... בכל מקרה החשבון הועבר משם אז גם לא רלוונטי.

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

• תוכן חדש...