Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 165
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 3.10.2022 בשעה 20:06, DareDevil כתב:

קורולה סטיישן או קורולה רגילה - כן, לפעמים אני מרגיש שההגה מסתובב רבע - חצי סיבוב על ריק. 

ובדקת חופש בהגה? זה לא נשמע תקין.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 8 שעות, מחליף רכבים כתב:

קיבלתי את הרכב בהשכרה חדש מהניילון [70 ק"מ]

נהגתי עליו תקופה.

ממש נהנתי מהרכב מכל הבחינות.

הלוואי שיהיה לי קבוע כזה רכב.

טיוטה קרוס 2023.jpg

קורולה קרוס 2023.jpg

תיזהר עוד עלולים לסקול אותך כאן, אמרת מילה טובה על הקורולה קרוס...

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, avi 1234 כתב:

חמי הלך להזמין את הקרוס 

אמרו לו שכבר יש אלפי הזמנות

וההזמנות עכשיו -  לפחות לינואר

בדיוק כמו עם ה BYD ואו עם הנירו+ , אנשים מזמינים רכבים כמו מטורפים בלי שטרחו כלל לנהוג ברכב , פשוט הזיה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 15 דקות, CX25GTI כתב:

אנשים מזמינים רכבים כמו מטורפים בלי שטרחו כלל לנהוג ברכב , פשוט הזיה.

בטסלה לא היה יותר טוב

• אהבתי 1
פורסם
לפני 18 דקות, CX25GTI כתב:

בדיוק כמו עם ה BYD ואו עם הנירו+ , אנשים מזמינים רכבים כמו מטורפים בלי שטרחו כלל לנהוג ברכב , פשוט הזיה.

מקסימום מוכרים ב-15000 ש"ח מעל מחיר הרכישה "עקב קבלת רכב מהעבודה"

נירו+ מאד דומה לדגם היוצא. לא דומה למקרה BYD.

• אהבתי 3

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תמשיכו תמשיכו - זה רק יועיל להורדת הערך על רכבים כמו 508 פרימיום פרפורמנס עוד איזה שנה שנתיים - 225 סוסונים עם תשלובת היברידי על מנוע מוצלח של PSA במחיר בדיחה עושה לי רק טוב. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני שעה, zvit כתב:

מקסימום מוכרים ב-15000 ש"ח מעל מחיר הרכישה "עקב קבלת רכב מהעבודה"

נירו+ מאד דומה לדגם היוצא. לא דומה למקרה BYD.

אכן הנירו ביחידות הינע דומה, במראה החיצוני הם הצליחו לכער את הרכב בצורה יוצאת דופן....

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, naki220 כתב:

בטסלה לא היה יותר טוב

עם כל הכבוד לקורולה קרוס (ואין כבוד) , byd וכו', התמורה של טסלה כשנכנסה לארץ הייתה לא פרופורציונלית לעומת רכבים אחרים באותו מחיר.

חלק ממה שקורה עכשיו זה בגלל ה fomo שנוצר אצל הרבה אנשים אחרי שטסלה ייקרה את הרכבים.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 4 שעות, lanosforce כתב:

תמשיכו תמשיכו - זה רק יועיל להורדת הערך על רכבים כמו 508 פרימיום פרפורמנס עוד איזה שנה שנתיים - 225 סוסונים עם תשלובת היברידי על מנוע מוצלח של PSA במחיר בדיחה עושה לי רק טוב. 

אני מחכה לנקודת השבירה, שהמאזדה שלי מ2016 תיהיה שווה יותר מהפג׳ו מ2020 ואז אני אבצע מהלך. 

כל טויוטה כזו שעולה על הכביש מקרבת אותי לשם.

לגבי ההזמנות צפוי. אמר לכם מי שבחן אותה שאנשים הסתכלו על הרכב וסיננו ״פצצה של רכב זה״. לאחר קריאת כמה מבחנים אפשר לומר שלא טעינו. רכב נחות ביחס למתחרים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

שירשור מייאש …. 

הטויוטה הזאת מאכזבת  בכל מבחן שנכתב מן הסתם שבמבחנים השוואתיים היא תקבל בראש (ועוד לא עשו לה מוס טסט …) .

ועדיין היא תהיה להיט מכירות בגלל …. שיש למוצר הזה את השם הנכון ?!?!?!?

הייתי רוצה לראות התלהבות כזאת על רכבים כמו c4 שאחרי סיבוב אני חייב לומר שזה רכב איכותי ברמה גבוהה .

פורסם

לא רק כוחו של מיתוג, ולא רק כוחו של הרגל.

סיטרואן במשך השנים הפסידה את שמה במוניטין מפוקפק, טויוטה להיפך ובגדול.

שם רע אתה צשיג בשניה ומאוד קשה לשנות אותו.

מה עוד שמנוע הפיורטק האחרון לא הוסיף...

שין לב שהברלינגו שמורת מצויין על הערך ועם ישראל קונה אותה יפה בגלל השם הטוב שיצא לה.

פורסם

אוקיי, הבהרת מהו מיתוג ואופן יצירתו, אבל עזוב, טויוטה אולי מציעה מוניטין, נדמה לי שהדבר מוסכם, אבל המחיר הוא תשלום גבוה על רכב שמציע פחות מהרבה בחינות אחרות. C4 לטעמי היא דוגמה מצוינת לכך, על העובדה שעבור רבים מוניטין, בלי קשר למידת ביסוסו במציאות, נמצא גבוה מאוד בסולם, לא יכול להיות ויכוח, טבלת המכירות מוכיחה זאת. 

• תוכן חדש...