Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, פבל כתב:

ACTIVE - החל מ – 168,990 ₪ כולל מע"מ

DYNAMIC - החל מ – 174,990 ₪ כולל מע"מ
ADVANTURE - החל מ – 184,990 ₪ כולל מע"מ

הזמנות מוקדמות, גרסאות ומחירים
יוניון מוטורס תיפתח ביום ראשון ה-2.10.22 את האפשרות להזמנות מוקדמות ושריון קורולה קרוס
מהמלאי, ללקוחות הראשונים שנרשמו והביעו עניין ב- SUV החדש של טויוטה. 

שמח לגלות שיש גרסת בסיס כמו שצפיתי.

@TDI יש מלאי בארץ.

• אהבתי 2
  • תגובות 165
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התחילו להתפרסם מבחנים ראשוניים בארץ, והם לא מחמיאים לרכב הזה. איכות החומרים,  יכולות דינאמיות, נוחות המושבים, תמחור מקביל לרכבים גדולים יותר ועדיפים, אפילו צריכת דלק בחיים אמיתיים לא מדהימה. רכב מבוסס על פלטפורמה של

CH-R הקצרה יותר מזו של קורולה, גם הבגאז' יותר קטן משל קורולה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

את מי זה מעניין? בטח לא את אלו שקונים אותה ללא נסיעת מבחן..

אני בטח שלא ישאירו בורג במלאי.. טויוטה מוכרת בזכות הסמל - אמינות, שמירת ערך, וסחירות.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
לפני שעתיים, vladclar כתב:

התחילו להתפרסם מבחנים ראשוניים בארץ, והם לא מחמיאים לרכב הזה. איכות החומרים,  יכולות דינאמיות, נוחות המושבים, תמחור מקביל לרכבים גדולים יותר ועדיפים, אפילו צריכת דלק בחיים אמיתיים לא מדהימה. רכב מבוסס על פלטפורמה של

CH-R הקצרה יותר מזו של קורולה, גם הבגאז' יותר קטן משל קורולה.

כמי שהייתה לו קורולה כרכב גישור יכול להעיד שהכל נכון, רכב פלסטיקי להחריד, איכות החומרים בינונית , יכולת דינמית ?? הצחקתם אותי , והמושבים שאלוהים ישמור עונש .

אבל כפי שנכתב לישראלי המצוי זה לא משנה , לוגו טויוטה בחזית הופך את הרכב לנחשק עבור הישראלי המצוי, ואיכות הרכב לא ממש משנה. 

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בטוח שנהגת בקורולה דור אחרון? אני עשיתי סיבוב קצר יחסית (30 דקות) בקורולה סטיישן ואני יכול לאמר שלדעתי הצנועה זאת הקורולה המלוטשת ביותר ever. נוחות נסיעה טובה מאד, איכות חומרים טובה, מושבים בסדר גמור. משפחתית סולידית מצויינת (לפחות בגרסת הסטיישן).

• אהבתי 4

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אני מודה, לא הבנתי אף פעם את הקטע לחפש יכולות דינמיות ברכב משפחתי סטנדרטי. זה לא אוקטביה VRS או 308GTI.

זה רכב משפחתי רגיל, שאמור להביא אותך ואת המשפחה שלך מ-A ל-B בבטחה.

נסעתי עם הקורולה שלי לאילת וחזרה באותו יום, יכול לומר שהגב שלי לא התלונן.

מה שכן, רמת הגימור שיש לי (לימיטד) לא נמצאת כמעט בליסינג ויכול להיות שיש לה מושב שונה מדגמי הליסינג (וגם ג'אנט גדול יותר שאמור לפגוע בנוחות).

איכות חומרים אולי בינונית, אבל החומרים האלו שורדים כנראה הרבה יותר טוב מכל מיני פלסטיקים שהיו ברכבים אירופאיים משפחתיים, לפחות בעבר.

לפני 3 שעות, CX25GTI כתב:

אבל כפי שנכתב לישראלי המצוי זה לא משנה , לוגו טויוטה בחזית הופך את הרכב לנחשק עבור הישראלי המצוי, ואיכות הרכב לא ממש משנה. 

וצריכת הדלק מה איתה?

אין שום מענה אירופאי היברידי שמסוגל לספק צריכת דלק דומה לזו שאני מקבל בקורולה ההיברידית.

דיזל לא רלוונטי לי (וכנראה גם להרבה אחרים) כי אני נוסע גם בפקקים לא מעט.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

לפני 15 דקות, dorsht כתב:

אני מודה, לא הבנתי אף פעם את הקטע לחפש יכולות דינמיות ברכב משפחתי סטנדרטי. זה לא אוקטביה VRS או

זה למה:

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, dorsht כתב:

וצריכת הדלק מה איתה?

אין שום מענה אירופאי היברידי שמסוגל לספק צריכת דלק דומה לזו שאני מקבל בקורולה ההיברידית.

על פי מבחני הדרכים לקרוס , דיזל אירופאי עושה את אותם נתונים די בקלות בנסיעה משולבת.

לשלם 170K על קורולה מוגבהת רק למכורי המותג ואולי לאנשי הליסינג וגם שם בתחום התמורה עדיף ללכת על הפלאג אין של הנירו אשר מקבל הטבה עדיפה של 1000 ש"ח...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 5 שעות, dorsht כתב:

אני מודה, לא הבנתי אף פעם את הקטע לחפש יכולות דינמיות ברכב משפחתי סטנדרטי. זה לא אוקטביה VRS או 308GTI.

זה רכב משפחתי רגיל, שאמור להביא אותך ואת המשפחה שלך מ-A ל-B בבטחה.

נסעתי עם הקורולה שלי לאילת וחזרה באותו יום, יכול לומר שהגב שלי לא התלונן.

מה שכן, רמת הגימור שיש לי (לימיטד) לא נמצאת כמעט בליסינג ויכול להיות שיש לה מושב שונה מדגמי הליסינג (וגם ג'אנט גדול יותר שאמור לפגוע בנוחות).

איכות חומרים אולי בינונית, אבל החומרים האלו שורדים כנראה הרבה יותר טוב מכל מיני פלסטיקים שהיו ברכבים אירופאיים משפחתיים, לפחות בעבר.

וצריכת הדלק מה איתה?

היתה אצלי קורולה סדאן היברידית חדשה כרכב חליפי. האוטו נוח לנסיעה, המושב פחות, הוא גם די שקט למרות התיבה הרציפה ומאובזר נחמד מאוד. אבל ההגה שלו פשוט איום ונורא, לא פחות ואם אתה שואל למה רכב משפחתי צריך דינמיות או משהו כזה, אז נכון, כנראה שכביש נס הרים לא כביש הבית של אוטו כזה, גם לא אמור להיות, אבל כשאני מרגיש חוסר בטחון קיצוני בנהיגה בגלל שאין לי מושג מה עושה ההגה חוץ מלהסתובב ככה די על ריק, אז נדמה לי שגם ברכב משפחתי חסר יומרות דינמיות, זה מינוס ואפילו לא קטן.

פורסם

מעטים הרכבים שהרגשתי בהם חוסר ביטחון קיצוני בנהיגה ונהגתי על יותר מרכב או שניים בחיים שלי.

הקורולה לא אחד מהם, ככה שאני לא יודע על מה אתה מדבר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

קורולה סטיישן או קורולה רגילה - כן, לפעמים אני מרגיש שההגה מסתובב רבע - חצי סיבוב על ריק. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ככל שהדברים אמורים לגבי הקורולה הנוכחית, היא מכונית טובה למדי, בהחלט הקורולה הטובה ביותר עד כה ולא רק בגלל הרף הנמוך. לרוב משתמשי המשפחתיות היא לגמרי תעשה את העבודה. 

לתצורת הסדאן יש שני פאולים מרכזיים: הכניסה והיציאה מהמושב האחורי ופתח תא המטען, לא ברור איך אף אחד לא אמר "שניה, זו לא אמורה להיות משפחתית? כאילו, לא כדאי שנטפל בסיפור הזה?".

הסטיישן מכונית נהדרת. 

הקרוס היה באמת די מאכזב ביותר מדי תחומים, כאילו, עזוב, אל תהייה מדהים ב-ה-כ-ל, אבל בוא, תן משהו שאתה מפציץ בו. ואין. 

ודינאמיות במכונית, כל מכונית היא לא עניין של אניני נהיגה - היא עניין של להיכנס בטעות מהר מדי לפניה, לעזוב גז בבהלה ולגלות שהרכב פתאום חוטף היגוי יתר (ולא, יש נקודה שבה בקרת היציבות כבר לא עושה הרבה). או לגלות באמצע עיקול שיש רכב שחונה חצי על השוליים וחצי על הכביש וצריך עכשיו לבלום ולשנות כיוון והמכונית פשוט לא רוצה לפנות. 

אלו אספקטים בטיחותיים, וכאשר הם מגיעים במופע קיצוני - זה בעייתי ומסוכן. 

ואני רק אניח את המים הזה פה...

מם קורולה קרוס.jpeg

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
לפני 20 שעות, dorsht כתב:

מעטים הרכבים שהרגשתי בהם חוסר ביטחון קיצוני בנהיגה ונהגתי על יותר מרכב או שניים בחיים שלי.

הקורולה לא אחד מהם, ככה שאני לא יודע על מה אתה מדבר.

כשחזרתי לאוקטביה, כידוע לא איזה מלכת כביש דינמית, נאנחתי אנחת רווחה, על זה אני מדבר.

פורסם
בתאריך 21.9.2022 בשעה 17:38, dorsht כתב:

לא מצדיק את המחיר הזה, אבל גם הספארק התייקרה בשנה האחרונה (בערך), דוד שלי קנה לפני שנה וחצי בערך את הדגם המאובזר תמורת 82-83 אלף ש"ח. היום מוכרים את הדגם הפשוט ב-90-91 אלף ש"ח.

כן, לספארק מנוע וגיר (ובעיקר ביצועים) עדיפים על האייגו, אבל גם המחיר שלה מופרז.

שאר המשפחתיות גם עולות 140-150 אלף ש"ח (ולפעמים יותר).

לא מוצדק, אבל למעשה יישרו קו (פחות או יותר).

Wtf?? הספארק לא עלה 60 אלף לפני שנתיים? 

אני זוכר שלפני שהוצאתי רישיון לאופנוע לפני שנתיים עוד היה מאזדה 3 ב0 קילומטר במחיר לא רחוק מזה. 

פורסם

60 אלף ש"ח אולי לדגם הידני הבסיסי, ולא נראה לי שהיה דגם כזה לפני שנתיים.

דגם מאובזר עלה לפני כשנה וחצי כפי שציינתי, עם מנוע 1.4 וגיר אוטומטי.

יכול להיות שביד שניה 0 ק"מ יכולת למצוא את ה-1.4 האוטומטית ברמת הגימור הבסיסית בסביבות 70 אלף ש"ח.

• תוכן חדש...