Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי אני ואבא שלי נפלנו על אי האמינות של הצרפתיות.

קניתי 308 חדשה ב2016,הכל היה טוב כ 4 שנים.ואז התחילה הבעיה של נורית האזהרה של המנוע.

מוסך מורשה לא הצליח לפתור את הבעיה גם לאחר החלפת רצועת טיימינג( ב 60אלף ק"מ).מוסך אחר שהמליצו לי אחרי שלושה ימים של בדיקות והחלפות חלקים גם כן לא פתר את הבעיה.

אבא שלי קנה יחד איתי ב 2016, 208 חדשה.לפני כמה חודשים המנוע הלך אחרי סה"כ 50 אלף ק"מ.

• מבאס 2
פורסם

אצלנו בעבודה שניים לקחו את ה 3008

אני זוכר את הצרכות פעם בשבוע של תבוא לקחת את הרכב, כי התעוררתי לעוד שלולית שמן בחניה, והרכב תקוע. בסוף לא הסכימה לקבל אותו בחזרה מהמוסך, הסכימה לקבל טויטה וארסו משומשת לגישור עד שהגיע האוטלנדר.

בחור שני, כל חודש היה צריך לצלם את המדיד שמן לחברת ליסינג להראות שחסר שמן, ואז הם היו מגיעים לקחת את הרכב למוסך רק בשביל להוסיף! ככה במשך שנה כל חודש.

בסוף לקח MG הברידית נטענת ומאז שקט.

ואני עוד זוכר שלקחתי פיזו 207 טורבו דיזל ידנית עם 300000 קמ, מחבר בפינלנד

• מעניין 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
בתאריך 17.8.2022 בשעה 10:02, Gavrik כתב:

ופעם אחרונה שראיתי כמה עולה החלפת סוללה בטויוטה אוריס היברידית זה היה 20K לכן אני בספק שהחלפת סוללה בפריוס תעלה חצי מזה. אולי זה היה כך לפני 15 שנה.

לפני 15 שנה לא היה אוריס היברידית.

כמו שכתב ואדים מחירון החלפת סוללה סביב 10K₪, עם השוואה ומעט מיקוח אפשר בקלות להגיע ל 7-8K₪ להחלפת סוללה חדשה כולל עבודה ומעמ בטויוטה.

אותיות קטנות באחריות? אם חידשת אחריות בזמן בלי פספוסים כל שנה/15K (המוקדם) תקבל החלפה והם נוטים אפילו להחליף מוקדם לפי הבדיקה שלהם כשמבחינתך הסוללה עוד עובדת בלי בעיה.  ממה שראיתי יש החלפה סיטונאית בלי למצמץ.

לאחרונה ראיתי שהתחיל יבוא של סוללות תחליפיות איכותיות בקיבולת גבוהה מהמקוריות וזה מתבטא בפועל בחיסכון גבוה יותר בדלק.

ושלא ישתמע ממני שאני בהכרח בעד היברידי, תלוי באופי הנסועה. 

פורסם (נערך)

פלואנס דיזל בת 8 נקנתה חדשה מהחברה 70KKM

טופלה  ע"פ הספר רוב הזמן במורשה

פעם אחת אצל אורן כולל טיימינג

השנה לראשונה טיפלתי בעצמי (שמן+ פילטרים+החלפה מלאה של נוזל בלמים)

למעט אתראות  שווא על בלם יד מדי פעם ולדים שרופים סביב מד המהירות אין בעיות

שרק ימשך כך

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
פורסם (נערך)

בדיקה מעניינת יותר מהנושא הצרפתי הוא שרידות רכבים - אלו שהחלו חייהם בליסינג מול השכרה מול פרטי.

הסברה אומרת שהראשונים עוברים חיים קשים יותר מבחינות אופי שימוש ואיכות הטיפול.

בנוסף, ערכם קורס ולכן כדאיות התיקון בגלל תאונה או תקלה מגדילה את הסבירות להכחדות מוקדמת מאלו הפרטיים.

ואם ממש רוצים להפריח השערות - הרי מותגים מאוד יקרים נוטים להמכר בשיעור גבוה יותר לידיים פרטיות - מה שמן הסתם מגדיל את שרידותם בגלל הסיבות הנ"ל.

הכל השערות עם הגיון - אבל לא עובדות. 

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
  • תוכן חדש...