Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב סטודנטים ,

התקציב עד 20 אלף.

לא מעל 150 אלף קילומטר

מינימום צריכת דלק בפועל 1-15.

אמין כמובן, אוטומט, לא רובוטי, עם היסטוריית טיפולים מסודרת עם אדם רציני.

רק קטנים עד בנוני!!

לא דיזל, ולא רכב צרפתי

יד 3 בגג, כלומר שאני אהיה השלישית...

לא רכב שהיה בהשכרה\ליסינג

ואני אומר מראש, לא משנה כמה פרפקט הרכב, אני לוקח אותו לבדיקה אצל מוסך. אם יוצא בעיה בשלדה, גיר או מנוע -התשלום של הבדיקה עליכם.

פורסם

בתוספת קטנה הייתי בודק מיצובישי ספייס סטאר, אמינה וחסכונית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יותר מדי דרישות בקצת מדי תקציב.

יש פה סינון לפי הדרישות שלך: אוטומט, עד 150 אלף ק"מ, גג יד 2, שנת 2009 ומעלה (או שאין לך בעיה עם רכבים יותר ישנים? אבל הם לא יעשו 1:15 זה בטוח). 354 תוצאות. שחלק מהתוצאות הם רכבים משפחתיים: פוקוס 2012, קרוז (אלוהים ישמור).

https://www.yad2.co.il/vehicles/cars?year=2009--1&price=1500-22000&km=20000-150000&hand=0-2&gearBox=1

סביר להניח שהרכבים היחידים שיכנסו לתקציב שלך הם ספייס סטאר, אלטו, מיקרה. אבל תצטרך לנסוע בהם כדי להחליט אם זה באמת מה שאתה מחפש. לדעתי היו בעיות בגיר של מיקרה באותן שנים, לא בטוח, שווה לשאול בפורום. 

1:15 בפועל סביר להניח שלא יעשו לך אלא אם כן תנהג כמו סבתא.

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

הספייס בבין עירוני עושה 1/18 ויותר לחא מוד סבתא.

בין עירוני הררי 1/16.

עם מזגן..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם התקציב מוגבל הייתי מחפש אטרז
היא זהה לספייס אבל פחות סחירה ממנה
קח בחשבון שבק"מ שלך הגיר האוטומטי כבר בסוף חייו אלא אם שופץ או הוחלף
החלפת שמן גיר כל 4 שנים חשובה מאוד לתקינות הגיר

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

לא מכיר את אמינות הרכב אבל,יש פיזו 301 עם מנוע 1.6 וגיר אוטומטי פלנטרי לא רובוטי שנתונים 2013-14- ברור,שחובה לבדוק הסטורית טיפולים ובעלים קודמים.

ספייס סטאר יש גם ביד 2 שנתונים  2013-14.\

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בתאריך 3.7.2022 בשעה 19:44, אסיף-יוסף תמם כתב:

ואני אומר מראש, לא משנה כמה פרפקט הרכב, אני לוקח אותו לבדיקה אצל מוסך. אם יוצא בעיה בשלדה, גיר או מנוע -התשלום של הבדיקה עליכם.

קשה לי מאד להאמין שמישהו יתחייב לך על בדיקה לגבי רכב עם 150000 ק״מ שעולה פחות מ-20000 ש״ח . תהיה ריאלי.
ולא ברור למה אתה כותב בגוף שני -- זה פורום ייעוץ, לא פורום מכירה/קניה.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
בתאריך 3.7.2022 בשעה 19:44, אסיף-יוסף תמם כתב:

ואני אומר לך בצורה עדינה,שאתה מנותק מהמציאות- אם יתחייבו לך זה רק על שילדה נקייה.

אצלי ברכב בן פחות מ 5 כתבו מנוע וגיר לא תקינים ומבחר כסתחים-לא ידעתי אם לצחוק או לבכות -הלכתי עם הלב (הונדה עם 72,000 עם הסטוריה מיד 1 פרטית,תהיה נפילה ? כנראה שלא... וצדקתי).

באופן "מפתיע"אחרי 66,000 ק"מ לא הלך לא מנוע ולא גיר -התקלקל רדיארטור והוחלף אבל זה עניין של מזל אז אל תאמין לכל לוקש שיאכילו אותך- סוחרים אוהבים אנשים כמוך... 

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...