Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חושבת לקנות יאריס קרוס היברידית חדשה, ורציתי להתייעץ לגבי כמה דברים -

1. לפי הצעת המחיר יש תוספת תשלום אם אני רוצה להוסיף לרכב קודן מפוצל ומיגון לעלוקה. דיברתי היום עם חברת הביטוח שלי כדי לברר איזה אמצעי מיגון נדרש לרכב הזה, ואמרו לי שאין שום דרישה. זה הגיוני? 

אפשר לוותר על התוספת הזו או שמומלץ להוסיף בכל מקרה?

2. הרכב מגיע עם ערכת תיקון לגלג, ואם רוצים גלגל רזרבי זה תוספת של 1500 ש"ח. אפשר להסתפק בערכת התיקון?

3. אם הרכב מגיע עם מצלמת רוורס, יש טעם להוסיף גם חיישנים?

תודה מראש לעונים

פורסם

אם הביטוח לא דורש מיגון אז את יכולה לוותר על זה, זה סתם מציק ולא באמת מונע גניבה של הרכב. הקודן מעצבן במיוחד ברכבים עם הנעה ללא מפתח.

אם הגלגל החלופי מותקן מתחת לרצפה ולא גוזל מקום מתא המטען והימצאותו ברכב תגרום לך לשקט נפשי אז תוסיפים. העלות דיי מוגזמת ואולי שווה לשאול בפנצ'ריה גדולה כמה יעלה ג'אנט בודד עם צמיג שמתאים למידות של הרכב.

אני הייתי מוסיף חיישנים, זה נותן התראה נוספת אבל אם את מרגישה בטחון עם מצלמה בלבד זה גם בסדר.

פורסם

1. תוותר.

2. אפשר להסתפק. אני קניתי צמיג רזרבי עם כל מה שצריך ב-600₪.

3. לדעתי כן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

1) יש לי יאריס קרוס, ללא קודן או עלוקה. לפני שקיבלתי אותה בדקתי הצעות מחיר בשתי חברות ביטוח ולא הייתה דרישה.  לכן לא מומלץ להוסיף אני ממש נהנה מלהתניע בלחיצת כפתור ללא קוד... (וגם פחות רכיב שיכול לגרום לתקלות)

2)הרבה מאוד מכוניות חדשות היום מגיעות ללא גלגל רזרבי. אני מעדיף שכן וגם שילמתי את המחיר הגבוה על זה כדי לקבל שקט נפשי - גם בכך שיהיה לי רזרבי וגם שיהיה מתאים, יש טוב בתא המטען וכדו'

3) אני הוספתי חיישנים אבל לדעתי מצלמת רוורס מספקת. אלא אם רגילים לצפצופים של החיישנים ואז עצם זה שאין צפצופים מבלבל...

עריכה אחרונה על ידי motior

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

1-הייתי מוותר בעיקר בגלל שלא יתעסקו עם פירוק והרכבה בארץ.

2- הייתי מוסיף.

3- לדעתי מצלמת רוורס זה מספיק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...