Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 26 דקות, מרק10 כתב:

כלי הנשק הללו אינם יכולים ליירט טיל שיוט מתקדם כמו Kh-101 מכיוון שאלה טילי שיוט חמקניים. למעשה גם לטילי שיוט לא חמקניים אין להם אפשרות ליירט.

הכול שקר וכזב בדיוק כמו שהסורים משקרים לגבי הפלות של טילים אוויר קרקע בתקיפות של חיל האוויר שלנו.

ברור. ברור.

פורסם
בתאריך 12.12.2022 בשעה 12:44, David32 כתב:

נכון, אבל אני כן יכול להבין למשל טענות כנגד שליטת המערב/ארהב, תרבות הגייז, הטראנסים וכאלה. זה לא אומר שאני מסכים עם זה, רק שאני יכול להבין.

בגלל זה אני אומר, לשמוע את פוטין מתלונן על זה שהמערב כופה את הערכים ההומאים שלו, זה מובן לי.

אבל לא שמעתי אותו מדבר על איום קיומי, רק על הגמוניה וערכים.

אוקי, בוא נניח שהוא צודק והמערב באמת מונהג על ידי הומואים נאו נאצים שסוגדים לשטן (אם אני לא טועה זה הנרטיב העדכני). מה זה קשור לאוקראינה? 

רוצה להלחם במערב, לך להלחם במערב. מה אוקראינה קשורה פה בכלל? כל ההומואים התרכזו באוקראינה ומאיימים לפלוש לרוסיה ולאנוס את כל הגברים הרוסים? 

• מצחיק 1
פורסם
לפני 10 שעות, MiniMiz3r כתב:

כל ההומואים התרכזו באוקראינה ומאיימים לפלוש לרוסיה ולאנוס את כל הגברים הרוסים? 

מה חשבת שהם יאנסו פרות או כבשים ?

• מצחיק 1

איזה כייף לי :)

פורסם

כשהחיילים מתחפרים בשוחות ויושבים חודשים בבוץ קפוא, אנטי סניטריה יכולה להוציא יותר חיילים מכשירות ממתקפות אויב.

לכן יש חשיבות מאוד גבוהה לכלים כאלו לפעמים אפילו יותר מטנק או כלי מלחמה אחרים.

• רעיון טוב! 2
פורסם

רואים שאף פעם לא הייתה בסאונה😄 מקלחת זה כאשר +24 בחוץ. כאשר בחוץ -24 עדיף סאונה. במדינות עם מזג אוויר קר סאונה זה דבר בסיסי ועממי. זה מה שהיה בכפרים רוסים ואוקראינים. בברה"מ היו סאונות ציבוריות לאנשים שלא היה להם מקלחת בבית.  חיילי או"ם פינים שישבו מולנו בסיני הביאו איתם סאונה. סאונה זה אמצעי יעיל נגד הצטננות ולא פינוק כמו שנראה לך בארץ.  

• אהבתי 1
פורסם

בשביל להרוג חיידקים צריך מים וסבון. אדים בטמפרטורה של 70 עד 90 מעלות לא מנקים את הגוף. בשביל להרוג חיידקים צריך טמפרטורה של בין 140 ל 165 מעלות  סאונה זה אולי כיף, אבל לא מה שימנע מחלות.

פורסם

אני רואה אתה מומחה לסאונה 😀 סאונה משפיעה על בריאות בהרבה תחומים כמו למשל על פליטת רעלים מהגוף, לאו דווקא בחיסול חיידקים 🙂 בזמן מלחמת האולם השנייה צבא אדום שלא יודעו כצבא מפנק את חייליו היה בונה סאונות בכל הזדמנות מכל הבא ליד. היו להם סאונות ניידות ואפילו רכבות סאונה.

פורסם

גם סבון לא הורג חיידקים, סבון גורם ללכלוך ואיתו לחיידקים להחליק מהגוף.
וסאונה משמשת כבית מרחץ ומונעת מחלות כבר אלפי שנים, עובדתית עמים במדינות קרות משתמשים בסאונה להתרחץ כבר אלפי שנים.

פורסם

לא מדויק. הסבון נקשר למעטפת החיצונית של החיידקים והוירוסים ומפוצץ אותה.

אם אתה רוצה גם לשטוף מחוללי מחלות מהגוף, כדאי שתשתמש בסבון ובזרם מים ולא שרק תשב בחדר עם אדים.

במשך אלפי שנים גם השתמשו בהקזת דם בתור שיטת ריפוי אוניברסלית, זה לא אומר שזה באמת היה יעיל.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 31 דקות, bobi כתב:

אם אתה רוצה גם לשטוף מחוללי מחלות מהגוף, כדאי שתשתמש בסבון ובזרם מים ולא שרק תשב בחדר עם אדים.

עכשיו הבנתי, למרות שחשדתי גם קודם. אתה פשוט לא יודעה מה זה סאונה 🙂 מתרחצים לפני שנכנסים לחדר עם אדים או ישירות שם בפנים.  

פורסם

לא, זה המקום הזה שאפשר לשבת בצפיפות עם גברים עירומים ומזיעים

• מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעה, farkash7 כתב:

סאונה זה לא המקום הזה שאפשר לשבת בצפיפות עם נשים ערומות ומזיעות?

יש גם כאלה 😄

• תוכן חדש...