Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 3.12.2022 בשעה 12:44, David32 כתב:

נשמע טיעון משכנע ל "אתם הורגים ילדים!"

"הכי מעט פר קפיטה לחלק לצפיפות האוכלוסיה"...

בכל מלחמה הורגים ילדים. אין מלחמה שלא מת בה ילד. לא רוצים מלחמה? שלא יירו טילים.

אגב, רק תזכורת קטנה לכל האנשים שהתבלבלו ובטעות השוו את אוקראינה לעזה ואותנו לרוסיה: בכל הסכסוך הישראלי-פלסטיני מאז 1948 מתו פחות פלסטינים מאשר מתו אוקראינים ב-10 החודשים האחרונים.

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 20 שעות, Ooga כתב:

אתה בשלך בזה שלא משנה מה אומרים, הכל שקר. סבבה, זה חסר תועלת לרשום דברים אם הכל שקר מבחינתך..

לא נכון מבחינתו לא הכל שקר אלא מה שלא מתיישב עם העמדה שלו זה שקר, למשל כשרשמו שהטיל שפגע בפולין הוא טיל רוסי הוא רשם ש: 

בתאריך 15.11.2022 בשעה 23:10, David32 כתב:

איזה מידע מהימן נראה לך שתקבל?

אבל כשרשמו שזה טיל אוקראיני הוא רשם:  

בתאריך 16.11.2022 בשעה 07:42, David32 כתב:

אויש אז בסוף זה s300 אוקראיני.

אתה מבין? אם זה לא מתלבש עם הקו של @David32 אז זה לא "מידע מהימן" אבל ברגע שזה כן מתלבש אז לא.
מזכיר לי את הקווים המנחים של שדרנים בערוץ ORT.

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, MostlyWicked כתב:

אגב, רק תזכורת קטנה לכל האנשים שהתבלבלו ובטעות השוו את אוקראינה לעזה ואותנו לרוסיה

היחידי שהתבלבל והשווה אותנו לרוסיה זה אתה. דיון היה על מלחמות במאה ה21. ושאין מלחמות רק עם טילים שפוגעים בדיוק בחלון אחורי של רכב שנעה במהירות 80 קמ"ש. כאשר נלחמים בשטח בנוי תמיד יהיה הרס ופגיעה באזרחים. זה גם טיפשי להשוות מלחמה באוקראינה שנמשחת כבר 10 חודשים ברציפות ואיפה משני הצדדים יש צבא סדיר עם קונפליקט בינינו ופלסטינים. רוצה להשוות? כך מלחמה בעירק עם כל הטכנולוגיות המתקדמות. גם שם לא עבדו עם פינצטה.

פורסם
לפני 26 דקות, mikyl כתב:

היחידי שהתבלבל והשווה אותנו לרוסיה זה אתה. דיון היה על מלחמות במאה ה21. ושאין מלחמות רק עם טילים שפוגעים בדיוק בחלון אחורי של רכב שנעה במהירות 80 קמ"ש. כאשר נלחמים בשטח בנוי תמיד יהיה הרס ופגיעה באזרחים. זה גם טיפשי להשוות מלחמה באוקראינה שנמשחת כבר 10 חודשים ברציפות ואיפה משני הצדדים יש צבא סדיר עם קונפליקט בינינו ופלסטינים. רוצה להשוות? כך מלחמה בעירק עם כל הטכנולוגיות המתקדמות. גם שם לא עבדו עם פינצטה.

אתה זה שהשווית את מה שאנחנו עושים בעזה למה שרוסיה עושה באוקראינה.

הנה, אני אפילו אצטט אותך:

ציטוט

למה? תסתכל מה קורה בעזה במהלך כל המבצעים שלנו. ושם אין מולינו צבא אלא ארגון טרור. ואין גם לחימה כדי לכבוש את השטח. 

פורסם
לפני כשעה, Gavrik כתב:

אתה מבין?

לא, לא מבין.

אפשר לנתח את הקטע על הטילים על פולין שוב, רוצה?

אגב עדיין יש הטוענים שזה בכלל טיל רוסי ושזה סתם נאטו לא רוצה לצאת למלחמה, ככה שגם ''בצד שלך'' יש אנשים שלא מאמינים לכול מה שנאמר.

מה לטענתך הקו שלי?

דווקא זה מסתדר לי טוב מאוד שהרוסים לא ירו טיל שיוט על טרקטור בחור תחת בפולין. וגם לא נשמע לי הגיוני שהטיל פיספס את העמוד חשמל שהוא היה אמור לפגוע בו, והמשיך לטוס אחרי חוטי החשמל עד שנמאס לו...

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
בתאריך 3.12.2022 בשעה 12:44, David32 כתב:

נשמע טיעון משכנע ל "אתם הורגים ילדים!"

"הכי מעט פר קפיטה לחלק לצפיפות האוכלוסיה"...

כשאתה יורה מתוך גני ילדים, אתה מסכן ילדים.
ולפני שאתה מנסה להקטין את הטענה שלי ל'אל תאמין לפוליטיקאים מהימין' - אלו דברים שראיתי במו עיני במהלך השירות הצבאי שלי, אני יכול להגיד שאני מכיר די טוב את שיטות העבודה של חמאס. לתקוף מתוך אוכלוסיה אזרחית בדגש על מסגדים, בתי ספר, בתי עלמין, ותשתיות זה הא-ב של הג-ד בתו"ל שלהם.

אני גם לא קונה את הטיעון שעלה פה על XYZ הרוגים אזרחים.
אני רואה יפה מאד איך כל 'הוא רק ילד תמים' שנהרג מאש כוחותינו בשנים האחרונות יש לו תמונות בפייסבוק עם דגל חמאס על הראש וM16 בין השיניים.

• אהבתי 3

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 47 דקות, shellcase כתב:

כשאתה יורה מתוך גני ילדים, אתה מסכן ילדים.

גם אתה וגם בעיקר-מרושע פיספסתם את הנקודה שלי.

לא אכפת לי להיות הסמולן המוקצה. אבל לבוא ולהראות את החישוב שבתכלס ביחס הילדים ההרוגים פר מטר רבוע אנחנו במקום החמישי בעולם זה לא בדיוק טיעון שישכנע מישהו. מתימתיקה שמוציאה איזה KPI טוב זה נחמד - אבל זה לא משכנע, זה לא טיעון טוב, בטח שלא בנושאים האלה.

שים לב לתגובה של פיקה ושל גריצ'ו שמגיעות ישר אחרי ההודעה שלי.

- By lifting money bags

פורסם
לפני 5 שעות, David32 כתב:

גם אתה וגם בעיקר-מרושע פיספסתם את הנקודה שלי.

לא אכפת לי להיות הסמולן המוקצה. אבל לבוא ולהראות את החישוב שבתכלס ביחס הילדים ההרוגים פר מטר רבוע אנחנו במקום החמישי בעולם זה לא בדיוק טיעון שישכנע מישהו. מתימתיקה שמוציאה איזה KPI טוב זה נחמד - אבל זה לא משכנע, זה לא טיעון טוב, בטח שלא בנושאים האלה.

שים לב לתגובה של פיקה ושל גריצ'ו שמגיעות ישר אחרי ההודעה שלי.

שום טיעון ישראלי לא ישכנע אף נורווגי, גרמני או אנגלי בעולם.

שילוב של שנאת ישראל, רצון ללכת עם החלשים (בין אם הם הרעים או לא), ונסיונות לנקות לעצמם את המצפון.

גם אם תראה להם סרטון של ילד בן 12 עם RPG הם יגידו שגולני אשמים בזה.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

השאלה החשובה יותר היא- איך מזלטים חדרו עמוק כל כך לשטח הרוסי בלי להתגלות וליהיות מושמדים באוויר?(במיוחד שזה בסיס חיל אוויר) זה עוד יותר מראה עד כמה הם רפובליקת בננות ולא הצבא במקום ה2 בעולם...

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני כשעה, Mikelt89 כתב:

של מי המזל״טים האלה

אוקראינה? או הטופולב שיש להם, או תרומות...

- By lifting money bags

פורסם
לפני 4 שעות, hwgeek כתב:

השאלה החשובה יותר היא- איך מזלטים חדרו עמוק כל כך לשטח הרוסי בלי להתגלות וליהיות מושמדים באוויר?(במיוחד שזה בסיס חיל אוויר) זה עוד יותר מראה עד כמה הם רפובליקת בננות ולא הצבא במקום ה2 בעולם...

גילוי והפלה של מזל"טים זאת משימה מאוד מורכבת, רבים מהם טסים לאט ונמוך וחתימת המכ"ם שלהם לא שונה מחתימת מכ"ם של ציפור גדולה או קבוצת ציפורים.
 אין בעולם אף צבא שהוכיח שהוא יודע לטפל באיום מתקפת מזל"טים, גם מערכות הגנ"א אמריקאיות שפרוסות במדינות המפרץ נכשלו במשימת ההגנה מול מתקפות מזל"טים איראניים.

פורסם
לפני 20 שעות, MostlyWicked כתב:

אתה זה שהשווית את מה שאנחנו עושים בעזה למה שרוסיה עושה באוקראינה.

או שיש לך בעיות עם הבנת הנקרא או שרגישות-יתר ואתה קופץ כל פעם כאשר מזכירים את ישראל. ציטוט שלי שאתה הבאת זאת תגובה ל-"לא מתלהב לא מרוסים ולא מאוקראנים אבל ב 2022 מלמחמה כזו קרה וכמות כזו של הרוגים של האזרחים הרגילים פשוט בלתי נתפס"

איך קבעת שאני משווה דווקא לרוסים ולא מדבר על מה שקורה במלחמה בכלל גם אם זה 2022? לא משנה רוסים, אוקראינים, אמריקאים, נאט"ו, צה"ל? גם אחרי שכתבתי: "שיהיה ברור, בתור חי"רניק אין לי שום בעיה עם עוצמת אש שצה"ל מפעיל כדי להגן על כוחות בשטח או אזרחי ישראל"?
בכל מלחמה, במיוחד בשטח בנוי ישנו הרס רב ונפגעים בלתי מעורבים. לא צריך לגלגל את העיניים, פשוט אין דרך אחרת. ואנחנו לא יוצאי דופן, הבאתי את המספרים. כדי שתבין את המשמעות - במהלך צוק איתן שנמשך חודש וחצי נהרגו בין 761 ל-1473 אזרחים פלסטינים ומעל 11000 נפצעו. באוקראינה במהלך 8 חודשי לחימה נהרגו בערך 6000 אזרחים וקרוב ל-9000 נפצעו. 

פורסם

האמריקאים מעריכים שנהרגו 40000 אזרחים וכ100000 חיילים מכל צד.

• מבאס 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

אני הבאתי נתונים של או"ם לנובמבר (The UN Human Rights Monitoring Mission in Ukraine). מאיפה אתה לקחת? אין מצב שנהרגו 40000 אזרחים רוסים.  

• תוכן חדש...