Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין לקראו את התגובות לכתבה 🙂 הכל עדיין על הנייר ורוב האנשים בטוחים שרק הסמל יהיה רוסי. אם בכלל.

פורסם
לפני 19 דקות, Mikelt89 כתב:

בסדר גם בישראל כל זבוב שמיובא מדביקים לא מס ערך מוסף וברוך הבא לארץ הגנבים

בכל מדינה נורמלית יש מס הכנסה ומס ערך מוסף.

אתה יודע איפה אין? בדיקטטורות, כי שם לא צריך מיסים, השלטון בא ולוקח ישירות מהאזרחים.

זה אם הוא בכלל צריך את האזרחים בשביל להרוויח, אם אין לו מקור נפט/גז שאפשר להביא חברה זרה כדי שתקדח שם ותשלם אחוזים למשטר.

בדיקטטורות יותר עניות, המשטר קונה מהחוואים את התבואה בגרושים ואז מוכר במחיר מלא בשוק החופשי.

בדמוקרטיות לעומת זאת יש תקנות מיסוי מתוסבכות, כאשר המטרה של זה גם להטיב עם המגזרים שבוחרים בך ולדפוק את אלה שלא.

אה, ולגבות מיסים גם עולה הרבה כסף. לפי מה שהבנתי, למס הכנסה עולה 80 אגורות לגבות כל שקל.

בקיצור מיסים זאת תורה שלמה. תנסה לחקור את זה תגלה עולם ומלואו.

או שתישאר בבורות ובמיידסט של "אכלו לי שתו לי". בחירה שלך.

לפני 5 דקות, mikyl כתב:

מעניין לקראו את התגובות לכתבה 🙂 הכל עדיין על הנייר ורוב האנשים בטוחים שרק הסמל יהיה רוסי. אם בכלל.

אין להם כסף לפתח דגם חדש מאפס ולהביא אותו לייצור המוני.

רכבים אקסקלוסיביים למיניהם עם הרכבה ידנית - אולי. כמו עם AURUS.

אבל משפחתית עממית - לא ממש. תחשוב שלפתח ולייצר טויוטה קורולה עולה הרבה יותר מלפתח ולייצר רולס רויס או פרארי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

image.thumb.png.a0b3f41effa5090f95d4564fe410ceae.png

מה עכשיו? חגיגה או "פולין שומרת לעצמה את הזכות להגיב בזמן ובמקום שתיבחר"?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

טוב, היה נעים להכיר אותכם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כן כמובן אפילו הפולנים עוד לא היו במקום ולא הספיקו לחקור אבל הפרופגנדה הרוסית כבר חקרה את הזירה עוד לפני שהטיל נחת ועל פי ממצאים וראיות כבילים הוכיחה שמדובר בטילים אוקראינים.

🤦🏻‍♂️

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 20 דקות, Giant_TA כתב:

טילי c300 של מערכת אוקראינית. לילה טוב 🙃

לא מה פתאום.

תקפו תשתיות אוקראיניות כדי להקפיא את האזרחים, וגם טרקטור פולני.

לפני 6 דקות, Gavrik כתב:

כן כמובן אפילו הפולנים עוד לא היו במקום ולא הספיקו לחקור אבל הפרופגנדה הרוסית כבר חקרה את הזירה עוד לפני שהטיל נחת ועל פי ממצאים וראיות כבילים הוכיחה שמדובר בטילים אוקראינים.

כן כמובן אפילו הפולנים עוד לא היו במקום ולא הספיקו לחקור אבל הפרופגנדה הרוסית המערבית כבר חקרה את הזירה עוד לפני שהטיל נחת ועל פי ממצאים וראיות כבילים הוכיחה שמדובר בטילים אוקראינים רוסים.

אותו ההיגיון אחד לאחד.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

אתה מוציא לי מהפה דברים שלא אמרתי.

ראית איפשהו שאמרתי שזה טיל רוסי? לא אני מחכה לבדיקות וממצאים מהשטח כדי להבין קצת יותר טוב מה קרה ולא מתנהג כמו שופר של פרופגנדה בשקל תשעים.

בניגוד למספר חברים אחרים פה...

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 40 דקות, Giant_TA כתב:

מאיפה המידע?

לפני כשעה, vadim6385 כתב:

טוב, היה נעים להכיר אותכם

נא.. גם אם זה טיל רוסי לא חושב שנראה תגובה קיצונית מדי

פורסם
לפני 13 דקות, Gavrik כתב:

לא אני מחכה לבדיקות וממצאים מהשטח כדי להבין קצת יותר טוב מה קרה

איזה מידע מהימן נראה לך שתקבל?

- By lifting money bags

פורסם

שוב אתה מוציא לי מהפה מילים שלא אמרתי.

לא אמרתי בשום מקום "מידע מהימן" אמרתי בדיקות וממצאים.

אני סה"כ רוצה להרגיש שלפחות לא צוחקים בצורה בוטה על רמת המשכל שלי.

ואני מבין שלהטיל ספק במציאות עצמה זה חלק מהקווים המנחים של הפרופוגנדה מטעם הקרמלין אבל באותה נימה אפשר לסגור את הדיון כי אף פעם לא תגיע לקונצנזוס אם אתה מטיל ספק בכל עובדה.

פורסם

🤷 אז אני קרמלי-בוט אם כול העיניין מסריח לי?

טייב, למי להעביר מספר חשבון בנק כדי לקבל תשלום?

- By lifting money bags

פורסם

לגבי "פרופגנדה מערבית", בינתיים AP מיהרו לקבוע כי מדובר בטילים מרוסיה, אבל בכל פניה של גורם תקשורתי לכל גורם רשמי אמריקאי- האמריקאים עדיין לא מאשרים כלום והעמדה הרשמית היא ש "העניין בחקירה", דבר שלא ממש נשמע לי כמו פרופגנדה.

*אני לא יודע מה העמדה הרשמית של הקרמלין בנוגע לתקרית הזו מעבר ל "לא אנחנו".

פורסם
לפני כשעה, Giant_TA כתב:

רוסים כבר השתמשו ב-C300 בתור טילי קרקע-קרקע.
Объяснилось использование Россией зенитных ракет С-300 по наземным целям на Украине

מעניין איך קבעת שהם אוקראינים.

לפני 41 דקות, David32 כתב:

כן כמובן אפילו הפולנים עוד לא היו במקום ולא הספיקו לחקור אבל הפרופגנדה הרוסית המערבית כבר חקרה את הזירה עוד לפני שהטיל נחת ועל פי ממצאים וראיות כבילים הוכיחה שמדובר בטילים אוקראינים רוסים.

להבדיל ממשרד הבטחון רוסי שכבר סיים את החקירה פנטגון מסר ""אין לנו מספיק מידע כדי לאשש את הדיווחים הללו, ואנחנו בוחנים זאת לעומק". 

• תוכן חדש...