Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא ממה שאני הבנתי, הדרך שבה חתמו את ההסכם גרמה לזה שיציאה של רוסיה מההסכם לא משנה כלום.

אבל הייתי אומר שזה מעניין שאדם שמנסים להציג כהיטלר, מגה נוול וכו' לא מוכן לירות על אוניה עם חיטה.

אולי משהו מאחורי הכלאים?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 6 דקות, save כתב:

כמו שאתה רואה : הטורקים הגיעו ל"הבנות". כלומר : נאט"ו והטורקים הודיעו לרוסים שלמרות מה שפוטין אמר: הם יאבטחו שיירה של 16 אוניות משא. פוטין הבין את הרמז ונסוג. גם ככה חיל הים שלו בצרות. תקרא לזה הסכמות.

https://business.inquirer.net/370450/un-turkey-ukraine-press-ahead-with-black-sea-grain-deal-despite-russian-pullout

לא, על פי מה שאני קורא היו שיחות לגבי מה יהיה ואולי אפשר לפרש את החזרה של רוסיה כחולשה. 

להגיד שחיל הים בצרות זו טענה מוזרה לאור העובדה שרוב חיל הים של רוסיה בכלל לא נמצא שם.

ושוב! איפה יש מידע שיהיה ליווי של הצבא הטורקי?)

פורסם (נערך)

לא נראה שיש לפוטין בעיה לירות על ספינות אזרחיות במיוחד אם זו ספינה אוקראינית. אבל אם נוסעת בצמוד ספינת מלחמה זרה זה כבר סיכון להסתבכות...

נכון שאת רוב חיל הים הרוסי כבר פינו הרבה יותר רחוק מזרחה. אם לרוסיה אין שליטה ימית באיזור, בדיוק כמו שליטה אוירית : זה סימן לצרות.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

אני מבין את מה שנראה לך, רשמת שהצבא הטורקי יעשה ליווי לספינות. אני שואל מאיפה המידע? 

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, save כתב:

אחפש את הסרטון על ההודעה הטורקית. זה היה ערוץ כלשהו בטלגרם.

סחתיין על הכנות. כמו שאמרתי, בטלגרם יש המון דברים מעניינים, אבל 90% בלבולי ביצים. מאמין שאם זה היה משהו רשמי היו כותבים על זה בכול מקום. 

אבל לא צריך להוריד את המורל, יש הרבה דיווחים על מה שמתבשל בחרסון. בזמן הזה אני מכין לכם כיבוד קל ומשקאות עם זימון למסיבה במטוורס 😁

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
לפני 15 דקות, Giant_TA כתב:

יש הרבה דיווחים על מה שמתבשל בחרסון

שמה?

אי אפשר להאמין לשום דבר.

במיוחד כשפתאום אין לאוקראינים הישגים פתאום ניהיה שקט....

כמובן שהכי חשוב זה מדי פעם לפמפם שואה גרעינית, ירי על התחנה בזפרוזיה, אבל זה בסטנדרט, בלי קשר לניצחון או הפסד

- By lifting money bags

פורסם
לפני 26 דקות, David32 כתב:

שמה?

אי אפשר להאמין לשום דבר.

יש הרבה דיבורים על נסיגה מחרסון, גם בערוצים הרוסיים. הסיבה לא קשורה למלחמה קרקעית. מדברים שם על סכר קאחובקה, שבמידה והוא יופצץ טריטוריאלית זה ישאיר את חרסון בצד השני האוקראיני, מה שלא יאפשר החזקה של העיר… 

פורסם
לפני 20 דקות, David32 כתב:

כמובן שהכי חשוב זה מדי פעם לפמפם שואה גרעינית, ירי על התחנה בזפרוזיה, אבל זה בסטנדרט, בלי קשר לניצחון או הפסד

איומים להשתמש בנשק גרעיני באים מהצד של הרוסים. ישירות מהדיקטטור מקרמלין. וכל להקת התועמלנים חזרה אחריו אין ספור פעמים.

פורסם
לפני 20 דקות, Giant_TA כתב:

מדברים שם על סכר קאחובקה

אותו הסכר שכול צעד טוען שהשני יפוצץ ושזה יגרום לאסון?

בטוח גם הפעם זה הרוסים יפוצצו על עצמם, כמו שהם מפוצצים את הצינורות שלהם (אגב חתיכת פיצוץ, לא צחוק בכלל).

או את הגשרים של עצמם

או את הספינות של עצמם.

לפני 21 דקות, mikyl כתב:

איומים להשתמש בנשק גרעיני באים מהצד של הרוסים. ישירות מהדיקטטור מקרמלין. וכל להקת התועמלנים חזרה אחריו אין ספור פעמים.

לא לא, לא אמרתי נשק גרעיני. אומנם מהקרמלין רומזים או אומרים את זה מדי פעם שיש להם נשק גרעיני, אבל מי שמפמפם את עיניין השואה הגרעינית, זה המערב.

קודם פימפמו שיפוצצו את צ'רנוביל בפעם השניה (לא היה ולא נברא)

אחר כך את זפרוזיה

אחר כך הרוסים ירו על עצמם בזפרוזיה

אחר כך הם מיקשו את כול תחנת הכוח

כול זה בזמן שהם שם.

עכשיו שוב זפרוזיה.

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעה, David32 כתב:

אבל הייתי אומר שזה מעניין שאדם שמנסים להציג כהיטלר, מגה נוול וכו' לא מוכן לירות על אוניה עם חיטה.

איזה אינטרס יש לו לעשות את זה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, David32 כתב:

לא לא, לא אמרתי נשק גרעיני.

"כמובן שהכי חשוב זה מדי פעם לפמפם שואה גרעינית"  - איך זה, בלי איומי פוטין להשתמש בנשק גרעיני? סתם ככה בלי כלום?

אומנם מהקרמלין רומזים או אומרים את זה מדי פעם שיש להם נשק גרעיני, אבל מי שמפמפם את עיניין השואה הגרעינית, זה המערב.

רומזים או אומרים שיש להם נשק גרעיני? 🤣 והבטחתו  המפורשת, שרוסיה "תגן על אדמתה בכל הכוח והאמצעים" שעומדים לרשותה בתוספת שזה לא בלוף? פלוס תזכורת  שארה"ב כבר הציבה תקדים בהירושימה ונגסקי? אתה קצת עדין אתו🙂  

אחר כך הרוסים ירו על עצמם בזפרוזיה

כאן מומחה גרעין-פרימטולוג Renat Karchaa מסביר לאנשי הסוכנות הבין-לאומית לאנרגיה אטומית איך טיל עושה סיבוב של 180 מעלות לפני כניסתו לקרקע ולכן נראה שהוא היגיעה מהצד הרוסי 😅

The atomic primatologist

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם
לפני 37 דקות, mikyl כתב:

איך זה, בלי איומי פוטין להשתמש בנשק גרעיני? סתם ככה בלי כלום?

רשמתי כבר.

לפני 38 דקות, mikyl כתב:

אתה קצת עדין אתו

עדין עם מי? עם פוטין?

הוא לא מעניין אותי, לא הוא ולא מדבדייב.

אבל אם מסתכלים על כמות הפעמים שהם איימו מול כמה מפמפמים שתיכף שואה גרעינית בלי קשר לאיומים בשימוש בנשק גרעיני - זה מתגמד.

לפני 39 דקות, mikyl כתב:

כאן מומחה גרעין-פרימטולוג Renat Karchaa מסביר לאנשי הסוכנות הבין-לאומית לאנרגיה אטומית איך טיל עושה סיבוב של 180 מעלות לפני כניסתו לקרקע ולכן נראה שהוא היגיעה מהצד הרוסי 😅

אז אתה מאמין שהם גם יושבים שם וגם יורים על עצמם? סבבה.

- By lifting money bags

פורסם
לפני 38 דקות, David32 כתב:

עדין עם מי? עם פוטין?

הוא לא מעניין אותי, לא הוא ולא מדבדייב.

אבל אם מסתכלים על כמות הפעמים שהם איימו מול כמה מפמפמים שתיכף שואה גרעינית בלי קשר לאיומים בשימוש בנשק גרעיני - זה מתגמד.

כאשר עומד בראש וסביבתו מאימים בשימוש בנשק גרעיני לא צריך לחזור על זה פעמיים. הלאה דואגת להקת המעודדות בכל כלי תקשורת הרוסית. התגובה היא תמיד בקשר לרצינות הנאמר.

לפני 38 דקות, David32 כתב:

אז אתה מאמין שהם גם יושבים שם וגם יורים על עצמם? סבבה.

אני מאמין לעיניים שלי ולא לסיפורים האבסורדיים של מומחה גרעיני-פרימתולוג שנשלח מטעם הרוסים.

• תוכן חדש...