Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

התיחסתי לפוסט שבו קישור למאמר על מכירת בעיתון "הארץ". אז קראתי את המאמר, ראיתי את התאריך (2018) ואת ההתייחסות ל"תבור". אז הדקתי בויקיפדיה ושם מצויין הסכם למכירת התבור, כולל זכויות ייצור, ב-2008. כמובן שהתאריכים האלה לא רלוונטיים לפלישה הנוכחית. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 דקות, David32 כתב:

אה, לינק של מישהו עם כתבה לגבי מכירת נשק לפני עשור.

כן, כתבה שמדברת על מכירת נשק לנאצים. זה הכל מה שיש לך ואנשים כמוך להגיד.

אצלי בעיות בהבנת הנקרא?

ברור שלך, תנסה לקראו עד פעם, אולי תבין.

אולי עדיף שתקרא מחדש את העמוד הקודם. שאלתי מי ממשתתפי הדיון מאמין לזה שעושים דהנאציפיקציה. לא אתה ולא גבריק לא עניתם.

לעבור עוד פעם על 270 עמודים?

😅

פורסם
לפני 1 דקה, mikyl כתב:

זה הכל מה שיש לך ואנשים כמוך להגיד.

יפה, איפה אני אמרתי דבר כזה? בשום מקום.

אבל בסדר העיקר שיש לך את מי להאשים גם אם זה שקרי.

לפני 2 דקות, mikyl כתב:

לעבור עוד פעם על 270 עמודים?

אני בספק אם עברת פעם אחת, אחרת היית מדבר אחרת.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אהא. גיינט הוא היחיד וההכי ''קיצוני'' פה ויש לו יותר ארגומנטים בנושא מ 'דה נאציפיקציה' וכמובן שעליו דיברתי.

גם תמצא הודעה שלי שאמרתי שאני מעריך את הדעה שלו, כי לעומת השאר הוא לא מתייפיף ותופס את אותה הדעה/אותו הצד באנלוגיה הישראלית.

אבל קל לעשות רדוקציה למה שהוא רושם כדי שיהיה לך נוח.

אז מ'לא מעט ממגיבי השירשור' יש לנו.... אדם אחד.

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

עם כל הכבוד אין לי מושג מי זה גיינט ומה טיב יחסים בינכם. אני שם לב למה כותבים,  אבל לא למי כותב. זה פשוט יצא בחיפוש מהיר. ליותר אין לי כוח 🙂

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם

ציטטת אותו.

אין לך כוח להוכיח את הטענות והאשמות שלך? טייב בסדר, אבל אל תצפה שיקחו אותך ברצינות.

- By lifting money bags

פורסם

רוסיה איימה: "נגיב אם ישראל תסייע לאוקראינה, גם דרך מדינה שלישית | חדשות מעריב (maariv.co.il)

לא טוב- מקווה שהממשלה הנוכחית תשנה את הגישה המטומטמת והליברלית של הסיוע לאוקראינה, צריכים לעמוד מנגד ולא להתערב, הם מקבלים מספיק סיוע וכסף, הממשלה היוצאת תומכת השהידים הייתה הממשלה הכי גרועה אי פעם במדינת ישראל. 

פורסם
לפני 18 דקות, mikyl כתב:

ביביסטים כשישראל חותמת הסכם מול לבנון - "סמרטוטים, נכנעים לטרור" 

ביביסטים כשישראל לא מוכרת נשק לאוקראינה בגלל שרוסיה מאיימת עלינו - "תראה, תשמע, זה אינטרסים גאופוליטיים, אוקראינה הצביעה נגדנו באו"ם, חופש פעולה בסוריה, בלה בלה בלה"

• אהבתי 8
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

עכשיו מתגלים פרטים על הטבעת משחתת הקרב הרוסית אדמירל מיקארוב. בעקבות התקיפה פוטין יצא בנאום ארוך וביטל את הסכם החיטה החופשית כמובן שיגר עשרות טילים לכיוון קייב. 

התקיפה :

מספר כלי שיט בלתי מאוישים חדרו ב 4 לפנות בוקר לנמל סבסטופול בחצי האי קרים והתאבדו על הספינות בנמל הצבאי. ספינות התחילו לברוח מהנמל בבהלה בחושך אבל גם מחוץ לנמל ארבו להם סירות נפץ והנזק היה עצום. 

רוסיה איימה שספינות משא אוקראיניות בים השחור כבר לא בטוחות יותר אבל טורקיה הודיעה ששיירות של אוקראינה יזכו לליווי צבאי של חיל הים הטורקי לאורך הנתיב. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

תקשיב, אלה אם כן יש לך מידע נורמלי לא מערוצי טלגרם או יוטיוב, תתחיל לגבות את הרפוסטים שאתה כותב כאן. 

זה מה שיצא לי לקרוא, איפה בדיוק מדובר על הטבעה או משהו בסגנון?

לפני 18 דקות, save כתב:

טורקיה הודיעה ששיירות של אוקראינה יזכו לליווי צבאי של חיל הים הטורקי לאורך הנתיב. 

אפשר מקור? כי על פי מה שאני קראתי, רוסיה השעתה את הצד שלה בתוכנית, מה שגרם לביטול ביום הבא של המשט ואחרי שיחה בין ארדואן לפוטין הצדדים הגיעו להסכמות. 

פורסם (נערך)

כמו שאתה רואה : הטורקים הגיעו ל"הבנות". כלומר : נאט"ו , האו"ם והטורקים הודיעו לרוסים שלמרות מה שפוטין אמר: ביום שני הם יאבטחו שיירה של 16 אוניות משא. פוטין הבין את הרמז ונסוג. גם ככה חיל הים שלו בצרות. תקרא לזה הסכמות.

https://business.inquirer.net/370450/un-turkey-ukraine-press-ahead-with-black-sea-grain-deal-despite-russian-pullout

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...