Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

ניכר שאין לך מושג על מה אתה מדבר. את הקו המנחה שלך אפשר להבין, אבל אתה מנהל דיון בצורה כל כך אינפנטילית שאפילו מיותר לענות לך…

יש כאן מספר אנשים שבפול גז בעד אוקראינה כמו צאצאי בנדרה. אבל לפחות הם מגיבים כמו אנשים מבוגרים 😁

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 25 דקות, MiniMiz3r כתב:

אין שום צורך לשלוח חיילים מערביים כדי להפעיל את המערכות האלו, האוקראינים מסתדרים יפה מאוד לבד.

קשקוש. מערכות נ"מ זה לא P&P או משחק טטריס. צריך לעבור הכשרה מתאימה של מספר חודשים בכדי להפעיל את המערכות האלה.

• אהבתי 1

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

רק כדי לחזק את הטענה של ליאור:

ארה"ב טוענת שאיראן שלחו חיילים לאוקראינה כדי לעזור לרוסים לתפעל את המזלטים (האוטונומיים אגב) המתאבדים שלהם. [מקור]

אזלזל קצת ואגיד שאם צריך עזרה בשיגור יעיל של הטיסנים האלה, אז אין ספק ששליחת מערכות ישראליות לאוקראינה תגרור חיילים ישראלים על הקרקע.

למה? יש חיילים גרמנים שמתפעלים מהקרקע את מערכות ה Iris-t החדשות שנשלחו לאוקראינה שכבר הופעלו בקייב?

או חיילים אמריקאים שיתפעלו את ה NASAMS שטוענים שכבר החודש יגיעו לאוקראינה?

לפני 5 דקות, מרק10 כתב:

קשקוש. מערכות נ"מ זה לא P&P או משחק טטריס. צריך לעבור הכשרה מתאימה של מספר חודשים בכדי להפעיל את המערכות האלה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 31 דקות, Giant_TA כתב:

יש כאן מספר אנשים שבפול גז בעד אוקראינה כמו צאצאי בנדרה. אבל לפחות הם מגיבים כמו אנשים מבוגרים 😁

אוווו 😢

דרך אגב, אני לא בעד אוקראינה, אני פשוט נגד רוסיה.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, MiniMiz3r כתב:

לא רק שהטורקים ממשיכים כל הזמן למכור כטב"מים לאוקראינה הם גם הצהירו פומבית שהם לא ימכרו אותם לרוסיה ושהם תומכים רק באוקראינה.

אתה מעוות עובדות ומסתיר אחרות, ולא מקדם את הדיון בכלום.

טורקיה לא מוכרת כתבמים, רשמית, חברות טורקיות מוכרות, לא דרך הממשל.

טורקיה מתנגדת לפלישה, אבל גם מתנגדת לסנקציות ומשתפת פעולה כמו קודם עם הכלכלה הרוסית.

ובמקביל משמשת כמתווכת בפועל.

אין שום הקבלה בין היחסים של טורקיה לסוריה וביננו. מאזן כוחות אחר לגמרי.

אין לנו מה ללמוד מזה.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 22 דקות, falou כתב:

זה סמנטיקה. ברור שאם ארדואן לא היה רוצה למכור כטבמים לאוקראינה הם לא היו נמכרים. 

דרך אגב גם במקרה של ישראל אף אחד לא מבקש שממשלת ישראל תשלח שום דבר לאוקראינה. רק מבקשים שהממשלה תאפשר לחברות פרטיות למכור מערכות הגנה לאוקראינה (או תאפשר העברה של מערכות שנמכרו בעבר למדינות אחרות), מה שאסור להן לעשות היום. 

פורסם
לפני 40 דקות, falou כתב:

אתה אמיתי? על אישור לייצוא בטחוני שמעת?

פורסם (נערך)
לפני שעה, MiniMiz3r כתב:

אתה מבקש שאני אוכיח לך שאין לי אחות?

בוא נעקוב אחרי הדיון.

הייתה טענה של ליאור:

- כדי לתפעל את המערכות שדורשים מישראל ביעילות צריך לשלוח חיילים לאוקראינה.

הטענה הנגדית : לא צריך - האוקראינים חכמים מספיק.

הבאתי טענה תומכת, שטוענים שהיו צריכים להביא איראנים כדי לתפעל טיסנים ביעילות ולכן כנראה שבשביל מערכת מסובכת יותר - צריך יהיה לשלוח חיילים.

הטענה הנגדית שלך היא "האוקראינים מפעילים מערכות מערביות בלי חיילים". ואז אתה רץ לבסס את זה על HIMARS ועל זה שרוסיה לא טוענת שחיילים מערביים מתפעלים אותה.

שזאת טענה מוזרה, כי היא מתעלמת מזה שדיברתי על מערכות מסובכות יותר. והביסוס ש "רוסיה לא חוגגת על זה".

ועל בסיס "רוסיה לא חוגגת על זה" אתה מוכיח לי שאין חיילים זרים שעוזרים לתפעל מערכות.

ובסוף איכשהו אני זה ששולח אותך להוכיח שאין לך אחות?

עזוב את זה שמפברואר נלחמים בצד האוקראיני חיילים זרים, רוסיה חוגגת על זה או לא? הם מפלגים את החגיגות לפי התפקידים של אותם ה"מתנדבים"?

על זה:

לפני שעה, MiniMiz3r כתב:

מה גם שיש המון ראיונות וסרטונים של חיילים אוקראינים שמפעילים את ההיימרס, ואין שום עדות הפוכה.

אני בכלל לא יודע איך להגיב. מה אתה מצפה לראות? 

או שאתה באמת מאמין לכול מה שמראים לך כי "המערב זה הטובים והטובים לא משקרים"?

לפני כשעה, bobi כתב:

למה? יש חיילים גרמנים שמתפעלים מהקרקע את מערכות ה Iris-t החדשות שנשלחו לאוקראינה שכבר הופעלו בקייב?

או חיילים אמריקאים שיתפעלו את ה NASAMS שטוענים שכבר החודש יגיעו לאוקראינה?

אני לא מבין לפי מה אתם קובעים שאין.

מה הטיעון הנגדי ל"הנה טוענים שהביאו איראנים בשביל הדרונים המתאבדים"?

טוויט עם תמונות של טילים שהפילו?

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 17 שעות, borisYalzin כתב:

כתבה מעניינת. לפי הכתוב פוטין הורה על ביצוע ניסוי בנשק גרעיני, והיה כשל "טכני" מכוון שמנע מהניסוי להתבצע מספר פעמים. לא יודע עד כמה המידע הזה אמין או סתם חרטא..

https://www.thesun.co.uk/news/20167815/putin-detonate-nuclear-bomb-sabotage-insider/

שום דבר לא השתנה בסאן מאז שברני העיר את ההערה הזו (וזה נכון לכל שאר העיתונים)

• מצחיק 2

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, falou כתב:

לזה קוראים התנצלות בנוסח מוסכם, כאשר כאמור, לטורקים הייתה זכות להפיל את המטוס שהיה בשטחם 

בטח מוסכם 😂 רוסים רצו התנצלות ופיצויים על מטוס. טורקים הראו להם אצבע משולשת ועשו "מחווה הומניטרי" - תנחומים למשפחת הטייס. 

לפני 4 שעות, falou כתב:

לרוסים אין אינטרסים טורקיים לאיים עליהם והטורקים מכרו כטבמים לאוקראינים לפני המלחמה ולא באופן רשמי, בעסקה בין מדינות.

טורקים המשיכו למכור ציוד צבאי לאוקראינה גם אחרי תחילת המלחמה. מה זה באופן לא שמי? יש באדמיניסטרציה של ארדואן מנהלת תעשייה ביטחונית, אתה רוצה להגיד שמישהו מוכר נשק בלי אישורה?  

לפני 4 שעות, falou כתב:

בנוסף, טורקיה חברה בנאטו אבל גם מתנגדת לסנקציות ושומרת על כל הקשרים עם רוסיה, כלכליים ותחבורתיים. כלומר, יש כאן מארג אינטרסים מורכב וטורקיה, כמו טורקיה, רוקדת על כל החתונות פלוס כמה אפטר פרטיז. 

גם אנחנו לא הצטרפנו לסנקציות ושומרים על כל הקשרים עם רוסיה, כלכליים ותחבורתיים. וגם אנחנו מנסים לרקוד על כל החתונות.

לפני 4 שעות, falou כתב:

לנו יש מה להפסיד ועוד לא הסברת למה לנו להיכנס לזה? 

תלוי איך חינכו אותך. אם אתה הולך ברחוב, רואה את הבריון שהורג מישהו ואפילו לא מנסה להתקשר למשטרה, אז זאת ההתנהגות. 

ועוד. אם תתרפס מול איזה בריון אלים, לא רק לא יכבדו אותך, ינגבו עליך את הרגליים. זה מה שקרה במינכן (ואל תתחיל לספר לי על סיבות של WWII, אני מכיר אותם) וזה מה שקרה עם משלחת של ח"א במוסקבה אחרי שסורים (סורים !!!) הפילו את המטוס הרוסי.

לפני 3 שעות, David32 כתב:

ארה"ב טוענת שאיראן שלחו חיילים לאוקראינה כדי לעזור לרוסים לתפעל את המזלטים (האוטונומיים אגב) המתאבדים שלהם. [מקור]

אזלזל קצת ואגיד שאם צריך עזרה בשיגור יעיל של הטיסנים האלה, אז אין ספק ששליחת מערכות ישראליות לאוקראינה תגרור חיילים ישראלים על הקרקע.

זה רק אומר, שרוסים רצו אותם במיידי ולאירנים לא היה אכפת.

לפני שעתיים, Giant_TA כתב:

הגנרלים שמפקדים עליהם - נאטו

התקשורת שלהם - נאטו

המודיעין שלהם - נאטו

את כל הכלים הכבדים כמו החימארס מתפעלים - נאטו

האוקראינים רק משמשים כבשר תותחים. אבל זה תמיד סבבה לחיות בסרט. 

IMG_4408.MOV 2.79 \u05de\"\u05d1 · 2 downloads IMG_4407.MOV 4.3 \u05de\"\u05d1 · 3 downloads

בשר תותחים זה טירונים רוסים, שאמרו להם שהם הולכים לאימון ומצאו את עצמם באמצע פלישה רוסית לאוקראינה. או טירונים שהחתימו אותם קבע כי באזור שלהם אין עבודה. או פושעים שמגייסים אותם בכלא תמורת הבטחת חנינה אחרי חצי שנה (אם יישארו בחיים). פלוס אנשים שתופסים אותם באמצע רחוב במוסקבה או שולפים מהמיטה באמצע לילה באיזה כפר בסיביר ואחרי כמה ימים כבר נוהגים טנק באוקראינה.

להבדיל מהם אוקראינים מגנים על משפחותיהם ועל הבית מפני צבא רוצחים. 

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם
לפני 38 דקות, mikyl כתב:

גם אנחנו לא הצטרפנו לסנקציות ושומרים על כל הקשרים עם רוסיה, כלכליים ותחבורתיים. וגם אנחנו מנסים לרקוד על כל החתונות.

בצדק.

לפני 38 דקות, mikyl כתב:

תלוי איך חינכו אותך. אם אתה הולך ברחוב, רואה את הבריון שהורג מישהו ואפילו לא מנסה להתקשר למשטרה, אז זאת ההתנהגות. 

דוגמא מצויינת.

מתי בפעם האחרונה הלכת מכות עם הביריון השכונתי?

רוצה לשים משאבים שלך, תרום להם כסף, לך תתנדב לצבא האוקראיני. כבוד ויקר לך. אבל אל תכניס את המדינה, יענו את כולנו, למשחקי הכבוד והצדק שאתה מרגיש בסלון הבית, כשאתה רואה טלוויזיה. אני לא רוצה חייל אחד של ישראל שישלם מחיר על עזרה למדינה שאנחנו לא מעניינים אותה.

לפני 43 דקות, borsood כתב:

שום דבר לא השתנה בסאן מאז שברני העיר את ההערה הזו (וזה נכון לכל שאר העיתונים)

כן באמת.

אני זוכר שגרתי באנגליה, ראיתי את הדבר הזה...

לחשוב ששלושים שנה אחרי זה, רב התקשורת תהיה זה.

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני כשעה, mikyl כתב:

הקבלה עקומה.

ואם הבריון הזה הוא בעל המכולת היחידה בשכונה ואתה קונה ממנו קבוע? והילדים שלך לומדים אצל אישתו? והבחור המותקף, הוא שכן שמעולם לא צידד בך בדיוני אסיפת הדיירים, וכשהרביצו לך המשיך ללכת? עדיין תרוץ להתערב ולערב את ילדיך בעימות שעלול לפגוע לך בכל המשפחה?

ואתה לא מדבר על להתקשר למשטרה, אלא על לתת לו סכין.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 36 דקות, falou כתב:

דוגמא מצויינת.

מתי בפעם האחרונה הלכת מכות עם הביריון השכונתי?

לפני שנה וחצי בערך. עד למכות לא הגיעה, בן אדם שם רברס כאשר הבין שאני אלך עד הסוף. היום אנחנו אומרים שלום אחד לשני.

אבל בדוגמא שלי לא בקשתי ממך ללכת מכות, רק להתקשר למשטרה. לפי תגובתך לא תהיה מוכן לעשות גם את זה מתוך פחד להרגיז את הבריון.   

לפני 36 דקות, falou כתב:

רוצה לשים משאבים שלך, תרום להם כסף, לך תתנדב לצבא האוקראיני. כבוד ויקר לך. אבל אל תכניס את המדינה, יענו את כולנו, למשחקי הכבוד והצדק שאתה מרגיש בסלון הבית, כשאתה רואה טלוויזיה. אני לא רוצה חייל אחד של ישראל שישלם מחיר על עזרה למדינה שאנחנו לא מעניינים אותה.

ברוסית אומרים אל תגיד לי מה לעשות ואני לא אגיד לך לאן ללכת. את שלי כבר עשיתי, 3 שנים בסדיר, עד 45 במילואים פלוס עוד 15שנים עבודתי בצה"ל. בעוד כמה חודשים פנסיונר. כאן לא אני ולא אתה לא מכניסים אף אחד לשום מקום. ולי יש זכות להגיד את דעתי בדיוק כמו לך. לכן ממליץ לא לרדת לפסים אישיים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 24 דקות, Be roo כתב:

הקבלה עקומה.

ואם הבריון הזה הוא בעל המכולת היחידה בשכונה ואתה קונה ממנו קבוע? והילדים שלך לומדים אצל אישתו? והבחור המותקף, הוא שכן שמעולם לא צידד בך בדיוני אסיפת הדיירים, וכשהרביצו לך המשיך ללכת? עדיין תרוץ להתערב ולערב את ילדיך בעימות שעלול לפגוע לך בכל המשפחה?

ואתה לא מדבר על להתקשר למשטרה, אלא על לתת לו סכין.

אזרום עיתך. אם בריון היה בעל המכולת היחידה מזמן לא הייתה קיים. ואת הילדים שלך בטח לא תשלך ללמוד אצל אשתו. זה ששכן מעולם לא תמך בך בדיוני אספת הדיירים עדיין לא סיבה מספיק טובה (לדעתי) להמשיך ללכת כאשר מכניסים לו מכות מוות. 

סכין? אם חייו היו בסכנה הייתי שולף ויורה בעצמי. לפחות מכווה. כי ככה חנכו/למדו אותי.   

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, mikyl כתב:

אזרום עיתך. אם בריון היה בעל המכולת היחידה מזמן לא הייתה קיים. ואת הילדים שלך בטח לא תשלך ללמוד אצל אשתו. זה ששכן מעולם לא תמך בך בדיוני אספת הדיירים עדיין לא סיבה מספיק טובה (לדעתי) להמשיך ללכת כאשר מכניסים לו מכות מוות. 

סכין? אם חייו היו בסכנה הייתי שולף ויורה בעצמי. לפחות מכווה. כי ככה חנכו/למדו אותי.   

אינטרסים בין מדינות זה לא יחסי שכנות בין אנשים. על טעות אתה לא משלם בפנס בעין, אלא ברצח אלפים או יותר מהעם שלך, החברים ומהשפחה שלך.

אותי חינכו לדאוג לאחרים, כן, אבל לעולם לא על חשבון פגיעה בעצמי, אני וקרוביי תמיד קודם.

עריכה אחרונה על ידי MostlyWicked
  • תוכן חדש...