Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, Coro כתב:

אין על האמריקאים בשמירה על חיי אזרחים. 200000 אזרחים הרוגים מהבלאגן שהם יצרו בעירק לפי אוניברסיטת בראון.

להזכירכם, פלשו ללא סיבה למדינה קטנה בצד השני של העולם, בגלל נשק להשמדה המונית שלבסוף הודו שלא היה.

האם האמריקאים נתנו על מוות אחד דין וחשבון? הם שולטים באג'נדה העולמית, מה שהם לא רוצים נדחק לשוליים ומה שהם רוצים עובר לקדמת הבמה העולמית.

https://watson.brown.edu/costsofwar/costs/human/civilians/iraqi

רק הערה אחת, ולא מגיב יותר לך יותר. עם דיויד עוד יש דיון מעניין, אתה סתם בוט של פוטין.

תפריד בין הכיבוש הצבאי עצמו, להמשך השהיה בשטח.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 2 דקות, Coro כתב:

האם האמריקאים נתנו על מוות אחד דין וחשבון? הם שולטים באג'נדה העולמית, מה שהם לא רוצים נדחק לשוליים ומה שהם רוצים עובר לקדמת הבמה העולמית.

כול מה שהאמריקאים עושים זה נכון כולל חיסול האינדיאנים בארה"ב ובניה של שמורות.

אני בז להם על מה שהם עשו לאינדיאנים.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 10 דקות, David32 כתב:

אתה בטוח שלא 10%? וגם זה כנראה מספר חרטא כן?

זוכרים שעמדו על הגבול 190K לוחמים? אתה טוב באחוזים כן?

אגב. 190K מול 200K אוקראינים כן? כול הניסיון להוציא את האוקראינים כאנדר-דוג חלשלוש הוא גם קצת שקרי. כי הרוסים לא מכניסים כמויות.

לא הערכה שלי, הערכה של הפיקוד הצבאי הבריטי. להם יש כנראה נתונים טובים יותר מלי ולך או לכל טרול אינטרנטי אחר. 

ושוב חוזרים בחזרה לנקודת הבסיס שהכניסה הרוסית למלחמה היא פעולה לא רציונאלית לחלוטין עם יחסי כוחות כאלה. מה האידיוט חשב שיקרה?

פורסם

ובמלחה"ע השנייה, מחנות ריכוז לאנשים ממוצא יפני, זוכרים?

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 13 דקות, David32 כתב:

קראתי דווקא דברים סותרים, לא מוצא עכשיו.

גם על מוכנות הצבא העיראקי... אבל אני לא מוצא את זה עכשיו. בכול מקרה לא יודע מה זאת התמימות הזאת לחשוב שהאמריקאים נלחמו תוך התחשבות בחיי האוכלוסיה המקומית. 

ברור שהם נלחמו תוך התחשבות באוכלוסיה הבלתי מעורבת. הפצצות השטיח עברו מהעולם. בשביל זה יש חימוש מדויק. זריקה של פצצות סתם ושיטוח של עיר זה דבר שכבר לא עושים (פרט לרוסים בצצניה). אין בזה תועלת. זה פוגע בשיקום אחרי המלחמה וכו וכו.

אין פה תמימות - רק ראיית מציאות כמו שהיא. הנקודה היא שהאמריקאים, להבדיל מישראל, מעריכים כנראה יותר את חיי החיילים שלהם ולכן לא יסכנו אותם סתם כמו שצה״ל מסכן את חייליו כדי להיות ״הומני״. אבל זה כבר סיפור אחר…

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 8 דקות, garicho כתב:

ושוב חוזרים בחזרה לנקודת הבסיס שהכניסה הרוסית למלחמה היא פעולה לא רציונאלית לחלוטין עם יחסי כוחות כאלה. מה האידיוט חשב שיקרה?

מסכים ב 2000%

אני יודע שזה נשמע ככה, אבל שלא יהיה ספק. אני לא פרו-רוסי. לא חושב שהפלישה מוצדקת. נגד זה.

אבל גם נגד התעמולה מהצד האוקראיני (כמובן שגם מהרוסי, אבל היא לא קופצת לי לתודעה כול הזמן). וגם אני מתעצבן מזה שזלנסקי בכוח מנסה לגרור את כולם איתו. וואלה לא רוצה מלחמת עולם, שיתמודד הוא בעצמו. זה מה שחסר לי, גם ככה האדם הפשוט זויין בתקופה האחרונה + קורונה + המלחמה המטומטמת הזאת ועכשיו עוד להוסיף לזה מלחמת עולם? די.

אגב אחת התיאוריות שקראתי זה שהוא חשב שהם יכנסו לרוסיה, יעשו קצת שרירים, ובסופו של דבר יספחו את הצבא האוקראיני, ובגלל זה לא רצו יותר מדי להרוס על ההתחלה. אולי חרטא, מה אני מבין. בכול מקרה - הזיה.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

שטיח לא - נפאלם כן

https://www.haaretz.co.il/misc/1.902659

מדויקות - לא באמת צריך

https://m.ynet.co.il/Articles/5586608

בלי קשר, אין באמת מה להגיד כאן כי התמימות חוגגת.

אני עדין מפחד כל עוד אין הפסקת אש שהאגו של פוטין לא יעמוד בזה, והם כן יתחילו להוריד הכול. כי מצד אחד זה יגמר מהר, אבל מצד שני אתה תראה מספרים אחרים לגמרי.

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
לפני 31 דקות, Coro כתב:

מקלחות DDT לעולים לארץ

זוכרים?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

שימו לב איזה התחשבות יש לאמריקאים לאוכלוסיה המקומית בעירק, כולל ילדים, לכוחות החילוץ ולשני עיתונאי רויטרס. ממש כפפות של משי.

מפעיל הרחפן התבלבל בין עיתונאי שעל כתפו רצועה עם מצלמה בקצה ללוחם עם קלצ'ניקוב.

הרגו שם שני עובדי רויטרס, ילדים, אזרחים תמימים, ירו על רכבי חירום (אמבולנסים - פשע מלחמה), וכשאחד החיילים אמר שהוא רואה שסוחבים ילדים פצועים הציע למפקדים לפנות אותם לבית חולים של האמריקאים. המפקדים ענו לו שאשמתם שהם הביאו ילדים לשדה קרב.

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

פורסם
לפני 27 דקות, Coro כתב:

לפני 8 דקות, Giant_TA כתב:

שטיח לא - נפאלם כן

https://www.haaretz.co.il/misc/1.902659

מדויקות - לא באמת צריך

https://m.ynet.co.il/Articles/5586608

בלי קשר, אין באמת מה להגיד כאן כי התמימות חוגגת.

אני עדין מפחד כל עוד אין הפסקת אש שהאגו של פוטין לא יעמוד בזה, והם כן יתחילו להוריד הכול. כי מצד אחד זה יגמר מהר, אבל מצד שני אתה תראה מספרים אחרים לגמרי.

נו, מה נהיה איתכם. מי שגר בבית בזכוכית שלא יזרוק אבנים. האמריקאים בוודאי לא צדיקים גמורים, אבל כדאי באמת שנתחיל עכשיו לדון בפשעי ברה"מ לעומת ארה"ב ומי היה יותר חרא?

רוצים דיון הוגן, סבבה. לא חייבים לאהוד את הצד המערבי. אז עושים צ'רי פיקינג, מביאים סרטוני יוטיוב כמו קונספירטורים מתחילים בכיתה א', מביאים את המאור הגדול מירשהיימר האנטישמי...

• אהבתי 2

חזיר דיזל

פורסם

אתה לא הבנת. כל הכוונה להראות שהאמריקאים חארות גדולים, לא כדי להוכיח שהרוסים צדיקים, אלא כדי להמחיש שהאמריקאים לא יכולים להטיף מוסר לאחרים כשהם עושים דברים דומים.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, קורן בן אשר כתב:

נו, מה נהיה איתכם. מי שגר בבית בזכוכית שלא יזרוק אבנים. האמריקאים בוודאי לא צדיקים גמורים, אבל כדאי באמת שנתחיל עכשיו לדון בפשעי ברה"מ לעומת ארה"ב ומי היה יותר חרא?

רוצים דיון הוגן, סבבה. לא חייבים לאהוד את הצד המערבי. אז עושים צ'רי פיקינג, מביאים סרטוני יוטיוב כמו קונספירטורים מתחילים בכיתה א', מביאים את המאור הגדול מירשהיימר האנטישמי...

נקודת הדיון כאן היא לא מי יותר חרה. אני מצביע על נקודה אחרת: אם היו רוצים סתם לכבוש את אוקראינה אז היו משטחים ערים, מפציצים ויורים על כל מה שזז והסיפור היה נראה אחרת.

*** נשבע לכם, Coro ואני יוזרים שונים *** לפחות ככה אמר לי מי שפיתח אותי 😁

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
לפני 10 שעות, יובל .מ. כתב:

אתה יודע, זה שבן אדם מצביע למישהו לרוב אומר שהוא בעד האידיאולוגיה שלו.
על אותו משקל אין מה לנהל איתך דיון כי אתה הצבעת למרצ/עבודה/כחול לבן/אחת אחרת מאלה שנגד בן גביר.
הייתי מהמר על אחת מהמפלגות שמאל כי בדרך כלל שמעמתים אתכם עם טענה אמיתית ולא סתם סיסמא אתם בורחים מהדיון כמו שקרה פה. לפחות עדיין לא הגדרת אותו כפאשיסט גזען שרוצה לחסל את כל הערבים במדינה, בטח עוד כמה הודעות וגם זה יגיע.
*מצביע בנט שעבדו עליו בבחירות האחרונות שהם ימין אמיתי וקיבל שמאלה 90 מעלות*.

אין לך מושג אם אני שמאלני ואין לך מושג למי הצבעתי, אם בכלל הצבעתי.

ההבדל בין מישהו ממפלגה נורמלית של שמאל מתון או ימין מתון, היא שאפשר לדבר איתו כמו בן אדם, ולהתייחס לעובדות.
במקרה הזה מדובר על מישהו עם אידיאולוגיה לא רציונלית, שנובעת מבורות או השקפת עולם דתית, ולא עובדתית.
כמו שאני לא אתווכח עם מישהו שאומר לי שישראל לא צריכה להיות קיימת, ככה אני לא אתווכח עם מישהו שמצביע לבן גביר ועוד אומר לי שהוא לא אמר את כל הדברים שהוא אמר, ושהוא לא עושה את הדברים שהוא עושה.

ראית איך הוא הגיב לי? בכל הודעה הוא ניסה להכניס לי מילים לפה ועשה קישורים שלא קיימים בין משפטים שונים.
מי שמאמין בעליונות של הקבוצה שלו, לרוב לא יכול לראות את הגזענות שלו, פשוט כי יש לו תירוצים ("זה לא אני, זה אלוהים ששופט אותך" \ "הגזענות שלי היא בסדר כי היא מבוססת על עובדות" \ "כולם גזענים אבל אתה משקר לעצמך ואומר שאתה לא כדי להרגיש טוב עם עצמך").

פורסם
לפני 21 דקות, Coro כתב:

אתה לא הבנת. כל הכוונה להראות שהאמריקאים חארות גדולים, לא כדי להוכיח שהרוסים צדיקים, אלא כדי להמחיש שהאמריקאים לא יכולים להטיף מוסר לאחרים כשהם עושים דברים דומים.

אמירה חסרת משמעות. כולם עשו מעשים כאלה ואחרים בהזדמנויות שונות, אז לשיטתך אסור לאף אחד להטיף מוסר ולהתערב בשום דבר אף פעם.

• אהבתי 2

חזיר דיזל

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, m3x7r3m3 כתב:

נדמה לך שזה אומר הכל, נדמה לך שאני לא מסוגל להבין את הטענות.

אבל מעשית אתה בעיקר רואה איזשהו אימאג' של בן גביר, שמצויר ע"י בעלי אינטרסים.

אבל אני זה שמסומא 🤷‍♂️

אני פשוט שומע מה שהוא אומר ורואה את מה שהוא עושה.
הוא עבריין מורשע שמתנהג באלימות ופועל בשביל לייצר עוד אלימות, רק בשם הרצון שלו להעיף מפה את כל הערבים.

בחודשים האחרונים הוא תועד פעמיים (!) שולף אקדח על אנשים, כשלפחות במקרה אחד אף אחד לא היה בסכנה כי זה היה על ויכוח עם שומר בחניון.
הוא פותח "לשכה" (אוהל) באזור בעייתי כדי להביא ערבים שיעשו בעיות וכדי להתעמת איתם, ומסכן את כולנו, כי כל פעם שהוא עושה את זה הוא מקרב עוד ערבים-ישראלים להיות אלימים בעצמם בגלל שאנשים כמוהו נבחרים.

הוא לא מרוויח שום דבר חוץ מלסכן עוד אנשים.

הוא אוהב אלימות ומטפח אלימות.

אם כולם היו חושבים כמוהו, היתה פה מלחמת אזרחים והיה פה רצח עם לפני הרבה זמן.

לפני 31 דקות, Coro כתב:

האמריקאים לפחות מנסים למכור לעצמם ולאחרים שהם הצד הטוב.
אין מה להשוות עם האכזריות של רוסיה.

עריכה אחרונה על ידי יוסי פרנקוס
  • תוכן חדש...