Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

ושלא נדבר על זה שהחלק הקלורי במוצרי המזון (חיטה/תירס/תפו"א/וכו') המיוצר בארץ הוא דיי זניח לכלכלת ישראל. חקלאים מעדיפים (ובצדק) ליצר מוצרי מזון יקרים יותר שמהם אפשר לראות קצת יותר כסף (מישהו אמר תות שדה?)

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, Haim_gds כתב:

שלא נדבר על זה שהחלק הקלורי במוצרי המזון (חיטה/תירס/תפו"א/וכו') המיוצר בארץ הוא דיי זניח לכלכלת ישראל

ראיתי אצל עידן דה ארץ, פוסט שבו נטען בשביל להכיל את כמות החיטה שצריך בשביל להכין קמח או מסופא צריך שטחי גידול בכמעט בכל המדינה כולל כל היישובים ומקומות שפחות מתאימים לגידול חיטה\שעורה. (כמדומני דובר רק על חיטה אבל לא סגור 100 אחוז). אז בכלל אי אפשר להסתמך על ייצור מקומי של מזון אחרת זו תהיה מכה כלכלית עם השלכות של שוק שחור, לא מדברת שוק שחור אין פה שוק שחור..

ויכול להיות שבכלל תום שדה כתב את זה ולא עידן דה ארץ. 

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני שעה, Giant_TA כתב:

רוסיה זה לא מאדים מול כדור בארץ… או הזרגים מול הטרנים.

תגיד את זה לרוסים. האסטרטגיה שלהם הייתה מאז ומעולם Zerg Rush, לערום גופות עד שלאויב יגמרו הכדורים. הבעיה היא שזה עובד רק נגד אויב שלא מקבל תחמושת מבחוץ.

zergling-rush-sc2.jpg?1318992465

לפני שעה, מרק10 כתב:

אני מאמין שמעצמה כמו רוסיה רכשה מספיק רכיבי אלקטרוניקה לציוד הצבאי שלהם במדינות מערביות לאחזקת הציוד למשך מספר שנים במידה ויש עיצומים.

אני מאמין שפוטין אכן הורה לעשות כך. אבל שיש תרבות של שחיתות ודיווחי שקר (עוד מימי כפרי פוטיומקין) כל דרג מגלח 10% מהתקציב כי ככה כולם עושים ואף אחד לא ירגיש. בסוף נשאר כסף לקנות סחורה סוג ז' שאולי עובדת ואולי לא.

עריכה אחרונה על ידי eladts
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 17 דקות, eladts כתב:

תגיד את זה לרוסים. האסטרטגיה שלהם הייתה מאז ומעולם Zerg Rush, לערום גופות עד שלאויב יגמרו הכדורים. הבעיה היא שזה עובד רק נגד אויב שלא מקבל תחמושת מבחוץ.

כאילו כן, אבל זה לא מה שקורה עכשיו, אז...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, Giant_TA כתב:

היום אין מדינה שיכולה לייצר הכול מהכול ותלויה רק בעצמה

יש מספר מדינות שיש להן את היכולת לעשות את זה לא רע בכלל, רק שהתושבים יצטרכו להתרגל לרמת חיים נמוכה יותר מהשפע המטורף שהם חיים בו היום. לא לרדת לרמת עולם שלישי, אבל בוא נגיד- מרמת חיים של שווייץ/קנדה למשהו שנע בין טורקיה (קדם התרסקות המטבע) לבין רומניה או משהו כזה (החלק העירוני, לא הכפרים)

פורסם
לפני 9 שעות, Giant_TA כתב:

היום אין מדינה שיכולה לייצר הכול מהכול ותלויה רק בעצמה

יש, צפון קוריאה (לטענתם לפחות).

https://en.wikipedia.org/wiki/Juche

ואיפשהו, ארה"ב. תיאורטית יש להם את המשאבים והיכולת לסגור את הגבולות לגמרי ולייצר הכל בעצמם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

@Pika007לרדת באמת החיים במצב חירום מאפשר לעבור אותו. לרעוב - לא. 

לפני מספר שנים ראיתי טענה כי ישראל יכולה להיות עצמאית מבחינת ייצור מזון, חוץ מצורך בייבוא תבואה. לא בטוח שזה עדיין נכון היום. אבל למדינה שחייה במצב חירום תמידי, עם איומים על האספקה, חשוב לשמר יכולות חיוניות, ואספקת מזון מצויה ביניהן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בזמנו (תחילת המילניום) היה ברוסיה FAB ישן מאוד שיצר רכיבים ממש ישנים (זיכרון מסוג 2704...) והתפרנס מזה ממש ממש טוב כי לעיתים שווה לשלם עשרות/מאות דולרים לרכיב מאשר לפתח מערכת חדשה. אני חושב שהוא עדיין קיים.

אני לא בטוח כי רוסייה מתקדמת מספיק מבחינה מערכתית לתספק את את הצבא שלה כמו שצריך. יש צורך בהמון דברים שונים (מפעלים/ידע/ניסיון) כדי לתספק את הלוחם במשהו שהוא יותר מקלאצ'+תחמושת.

חבר שעבד באינטל והיה בפאב שלהם באירלנד סיפר לי מה קורה כשהדברים מסביב לא עובדים כראוי. בסופו של דבר, כמעט לכל תקלה באינטל יש תסריט מוכן לשם תיקונה אולם אתה מתבסס על יכולת עבודה/שירות ברמה מתאימה. דוגמה שהוא סיפר לי. אם החשמלאי של הקבלן משנה שמתקן את המנורה (מנורת תאורה רגילה) בקיר כורך את החוט כדי לחבר כבל ומכסה באיזולירבאנד במקום להשתמש בקלאמרות תקניות (שהוא שכח להביא...) אז אחרי כמה זמן המגע מתחמצן. בבית רגיל לא ישימו לב לזה אבל אצלהם נדרש מחקר כדי לגלות מאיפה מגיעות ההפרעות ששיגעו את המכונה....

אם מי שסוגר את הקופסאות רקטון עם המארזי אוכל מדביק אותן עקום כך שברגע שהן מונחות אחת על השנייה חלק מתעקמות ודולפות וזה מגיע לשטח אחרי זמן ומאמץ ואז צוות טנק מגלה כי ביומים הקרובים אין לו מה לאכול אז תחשבו הלאה🥴 (וזו סתם דוגמה)

פורסם

העסק יותר מורכב מששיערתי, לפי פוטין והרוסים NATO "זחל לגבול רוסיה בהדרגה ואף "חימם" את העסק בועידת בוקרשט ב 2008 !

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

https://eurasianet.org/armenia-anticipates-influx-of-russian-businesses-capital

בקצב העניינים הנוכחי - נראה שההייטק ברוסיה יפסיק ברובו להתקיים תוך כמה חודשים. כמה מפעלים ממשלתיים וצבאיים, מפעל הטרולים של פוטין וזהו זה - זה כל מה שישאר שם. המדינות שמקיפות את רוסיה והאיחוד האירופאי הולכים להרוויח הון אנושי אדיר.

• מעניין 1
פורסם

חכה שפוטין יחליט שצריך לשחרר את ארמניה מנאצים מסוממים שהשתלטו עליה.

• מצחיק 2
  • מבאס 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

בטח קודם הוא יחכה שהתרנוגלת תיגדל ותתחיל להטיל את ביצי הזהב ואז יקח הבעלות...

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • מצחיק 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

הנה היטלר יוגנד לילדים אוקראינים. מדריכים עם קעקועים של צלבי קרס, ילדים עם קעקועים White Pride.

יש לזכור שזו המדינה הכי ענייה באירופה, והכסף בא מחוץ -  ארה"ב, נאטו, אוליגרכים אוקראינים. 

כרגע מי שמגן על מריופול זה גדוד אזוב הנאלח.

הנה וידאו שראיתי במדיות החברתיות ומציגים את הנאצי הזה כגיבור. פשוט בושה למקצוע העיתונות.

ועוד וידאו של היחידה כשהם משמידים טנקים רוסים, מצויידים היטב הנבלות.

זוכרים שהתקשורת קפצה על כל מקרה שרק מזכיר איסלמופוביה? איפה הם עכשיו?

וידאו שפירסם גדוד אזוב על חייל שמצפה כדורים שמיועדים לצ'צ'נים בשומן חזיר.

כשכל העולם צועק איתם "סלבה אוקראיני" Слава Україні זה מעביר בי צמרמורת, אני חושב שאולי אלו המילים האחרונות ששמעו יהודי אוקראינה שנשחטו.

קטע מעיתון נאצי , רשום למעלה בימין "סלבה אוקראיני", מה שהיום כל אידיוט מערבי מצוי מדקלם כמו תוכי.

File:Novezhittya10121941.jpg

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

אז בגלל יחידה צבאית אחת שמטפחת תרבות רעילה של גזענות ורצון להרוג אחרים אתה מצדיק פלישה למדינה אחרת ואומר שכל מי ששייך לאותה מדינה הוא כמו אותם אנשים ביחידה הזו?

לא בטוח אם זו דמגוגיה, חוסר הבנה מוחלטת או פשוט שנאה עיוורת.

אגב, אל תשכח שגם אצלנו יש לא מעט גזענים שמתנהגים בצורה אלימה כלפי כל מי שלא מהקולקטיב.

חלקם אפילו חברי כנסת ששולפים נשק על אנשים פעם בחודשיים ומגיעים לחדשות.

זה לא הוגן כלפי אף ישראלי נורמלי להגיד שאנחנו חלק מזה.

מי שקיים היום באוקראינה הם הנכדים של מי שהיו בתקופת מלחמת העולם השניה.

אי אפשר להאשים אותם במה שקרה אז וגם לא לחבר אותם לזה כי הם לא קשורים, בדיוק כמו שאי אפשר להאשים אמריקאי בן 20 במדיניות ההפרדה שהיתה לפני 60 שנה בארה"ב.

• אהבתי 2
פורסם

לא שאני בצד הרוסי, אבל לפחות בואו נשמור על נתונים נכונים:

לפני 36 דקות, יוסי פרנקוס כתב:

אז בגלל יחידה צבאית אחת שמטפחת תרבות רעילה של גזענות ורצון להרוג אחרים אתה מצדיק פלישה למדינה אחרת ואומר שכל מי ששייך לאותה מדינה הוא כמו אותם אנשים ביחידה הזו?

גדוד אזוב, מעולם לא היה גדוד, הוא היה מיליציה אנטישמית נאצית פר אקסלנס (כולל סימוני SS על הקסדות, הצדעות במועל יד וכו', כל החבילה).

הסיבה היחידה שהוא הפך לגדוד, ונכנס תחת כנפי הצבא האוקראיני זה כתגובת נגד לפלישה לקרים בזמנו.

ובוא, זה עדיין בושה גדולה שזו יחידה צבאית תחת הצבא האוקראיני ממש.

ממש אותם אלה שמטיפים לנו שהם היו מצפים ממדינת ישראל יותר (כי אמא של זלנסקי יהודיה או משהו), הם אלו שבאופן קונסיסטנטי מאוד מצביעים נגדנו באו"ם, ומטפחים אצלם מיליציות אנטישמיות ממש.

לפני 39 דקות, יוסי פרנקוס כתב:

אגב, אל תשכח שגם אצלנו יש לא מעט גזענים שמתנהגים בצורה אלימה כלפי כל מי שלא מהקולקטיב.

חלקם אפילו חברי כנסת ששולפים נשק על אנשים פעם בחודשיים ומגיעים לחדשות.

זה לא הוגן כלפי אף ישראלי נורמלי להגיד שאנחנו חלק מזה.

גזענים שמתנהגים בצורה אלימה כלפי כל מי שלא מהקולקטיב, זה בעיקר, לא פוליטיקלי לומר, החברה הערבית.

עוד לא עברה שנה מאז הפרעות שבהן רצחו יהודים, רק כי הם יהודים.

הייתי שומר את הפרופוגנדה המנותקת מהמציאות שלך לפחות עוד שנה בבוידעם, אולי אנשים ישכחו עד אז מי הגזען.

• אהבתי 5

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...