Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

בטח בגלל זה האם חושבים על דולר דיגיטלי, להדפיס כמויות כאלה סתם עולה להם הון תועפות 🤣

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 12 דקות, פינדר כתב:

הסינים מאוד ממושמעים. אם השלטון יורה להם להיות יצירתיים וחדשנים הם יהיו יצירתיים וחדשנים.

זה לא בדיוק עובד ככה, כמו שתנסה להורות למישהו לצייר אומנות יפה הוא יכול לצייר לך ציור אבל הסיכוי שהוא יפיק אומנות ייחודית\חדשה הוא אפסי.
התרבות בסין לא סובלת כשלונות ופזילות ימינה או שמאלה וזה מגיע קודם כל משיטת השלטון הטוטליטרי. נתין צריך לפעול בהתאם למה שאמרת לו ואם הוא לא עשה בדיוק מה שהורת לו אז כולם יחפשו איפו הוא נכשל ויזמברו אותו על כך לכן הפחד של סינים לחשוב ולהעיז מושרש בתרבות.
גם אם תתן פקודה הפחד וההתנהגות עדיין קיימות ומושרשות והאנשים יסתכלו על המשימה שנתת להם מבעד לפריזמה של החשיבה הזאת בעיקר כדי לרצות את מי שמעליהם.

בסופו של דבר הסינים ניסו לא פעם ושרפו מיליארדים על הניסיונות האלו, לא עבד להם כמו לעשרות מדינות אחרות שגם ניסו.

פורסם

נו מה הבעיה? שיפתו כמה ישראלים להקים שם את הסיליקון וואלי וזהו, אנחנו נביא את היצירתיות ונגיד לעובדים הסינים מה בידיוק לעשות :-)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 6 דקות, Gavrik כתב:

זה לא בדיוק עובד ככה, כמו שתנסה להורות למישהו לצייר אומנות יפה הוא יכול לצייר לך ציור אבל הסיכוי שהוא יפיק אומנות ייחודית\חדשה הוא אפסי.
התרבות בסין לא סובלת כשלונות ופזילות ימינה או שמאלה וזה מגיע קודם כל משיטת השלטון הטוטליטרי. נתין צריך לפעול בהתאם למה שאמרת לו ואם הוא לא עשה בדיוק מה שהורת לו אז כולם יחפשו איפו הוא נכשל ויזמברו אותו על כך לכן הפחד של סינים לחשוב ולהעיז מושרש בתרבות.
גם אם תתן פקודה הפחד וההתנהגות עדיין קיימות ומושרשות והאנשים יסתכלו על המשימה שנתת להם מבעד לפריזמה של החשיבה הזאת בעיקר כדי לרצות את מי שמעליהם.

בסופו של דבר הסינים ניסו לא פעם ושרפו מיליארדים על הניסיונות האלו, לא עבד להם כמו לעשרות מדינות אחרות שגם ניסו.

מכיר את חוק פו?

https://he.wikipedia.org/wiki/חוק_פו

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 22 דקות, פינדר כתב:

מכיר את חוק פו?

אז תוסיף איזה ריגשון לבהירות ;)

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

הם מצפים שהסינים יעזרו להם.

שר האוצר הרוסי: הסנקציות הקפיאו כחצי מעתודות המט"ח שלנו, סומכים על סין (ynet.co.il)

שר האוצר הרוסי: הסנקציות הקפיאו כחצי מעתודות המט"ח שלנו, סומכים על סין

השר אמר בריאיון לטלוויזיה הממלכתית ברוסיה כי הסנקציות מהמערב גרמו להקפאת 300 מיליארד דולר מתוך 640 שהיו לרוסיה ביתרות הזהב והמט"ח, והוסיף כי הוא מאמין ששיתוף הפעולה עם סין עשוי להתחזק בצל המלחמה.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, Gavrik כתב:

לכן כל הניסיונות הסיניים לבנות את ה"סיליקון וואלי" הבא בבית עם השקעות מטורפות כשלו כאשר שינוי תרבות של חברה זה משהו שלוקח עשרות שנים אם לא יותר.

בגלל זה סין גם לוטשת עיניים לטאיוואן, טאיוואן הצליחה לפתח תרבות של תעוזה וחדשנות אצלה לכן היא יכולה להפוך ל"סיליקון וואלי" של סין

אם הם כל כך רצו להקים סיליקון ואלי למה הפ העלימו את ג׳ק מא, ביטלו לו הנפקה, קנסו את החברה שלו ועוד רבות אחרות ובגדול נכנסו באם אמא של מגזר ההייטק שם.

הבעיה של סין היא לא בחוסר יצירתיות, אלה בחיסול כל יצירתיות שלא מתיישרת 100% עם השלטון והשליטה שלו, ומה לעשות שככה קשה מאוד להתקדם ולהיות יצירתיים.

אנשים יצירתיים יש שם כנראה יותר מכל מקום אחר בעולם כי יש שם פשוט המון אנשים ומתוכם אחוז גבוה מאוד של מהנדסים. 

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני מניח שהבעיה היא שאנשים מאוד עשירים מרשים לעצמם לעבור גבול במה שאומרים או עושים שהשלטון לא מוכן שיעברו.

זה חלק מהסיפור גם עם חלק מהאוליגרכים הרוסיים.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, יבגניפ כתב:

אני מניח שכרגע הציפיה של הרוסים זה שסינים יעזרו להם עם ציוד ואמל"ח ובעיקר תחמושת.

אני בטוח ב-100 אחוז שהרוסים אינם זקוקים לעזרה בתחמושת וציוד אמל"ח. אני בטוח שהתעשיה הרוסית יכולה לספק את כול צרכי התחמושת והציוד הנדרש להמשך לחימה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 5 דקות, מרק10 כתב:

אני בטוח ב-100 אחוז שהרוסים אינם זקוקים לעזרה בתחמושת וציוד אמל"ח. אני בטוח שהתעשיה הרוסית יכולה לספק את כול צרכי התחמושת והציוד הנדרש להמשך לחימה.

אנחנו לא בימי מלחמת העולם ה2. מפעלי פלדה כבר לא מספיקים בשביל לייצר אמצעי לחימה.

צריך הרבה רכיבי אלקטרוניקה, מה שדורש ידע ומומחיות ויכולות יצור שלא בטוח שקיימות ברוסיה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 29 דקות, מרק10 כתב:

ביקשו סיוע, אז כנראה צריכים אותו.

אם לא אמל"ח ותחמושת, אז דברים אחרים שבסין יודעים לייצר וברוסיה לא (כי הם התרכזו בלחפור/לקדוח דברים מהקרקע ולמכור לחו"ל)

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, מרק10 כתב:

ממה שקראתי כל התעשיה שלהם תלויה בייבוא. זה הרי לא רק שאלה של חומרי גלם

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אויש נו בחייכם.

מישהו אומר שהם ביקשו סיוע בציוד צבאי מסין. אז הם כמובן צריכים אותו.

ולפי וואדים הרוסים התרכזו בלחפור/לקדוח ולא לפתח ולייצר נשק. תגיד לי אתה בסדר שם?

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני שעה, מרק10 כתב:

כשמישהו שיושב בישראל כותב באינטרנט שהוא בטוח ב100 אחוז בדברים מסווגים בטחונית שקורים 2700 קילומטר ממנו, קשה להאשים את מי שבוחר לא להאמין לו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1
  • מצחיק 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...