Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

הסינים לא צריכים אמל"ח, יש להם את ג'קי צ'אן

פורסם
לפני 15 דקות, Mikelt89 כתב:

הסינים לא צריכים אמל"ח, יש להם את ג'קי צ'אן

לא יודע עד כמה הסינים יכולים לסמוך על קנטונזי מהונג-קונג שייצג את האינטרסים שלהם.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

No worries 8)

פורסם (נערך)
לפני כשעה, David32 כתב:

ולפי וואדים הרוסים התרכזו בלחפור/לקדוח ולא לפתח ולייצר נשק. תגיד לי אתה בסדר שם?

נשק הם יודעים לייצר טוב מאוד, השאלה מה עם כל השאר.

זה פחות או יותר למה קרסה ברית המועצות (בין היתר). למדו לייצר טילים וטנקים ברמה מאוד גבוהה, אבל לא למדו לייצר טלוויזיות, מכוניות וצעצועים.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אהא, וכשלטענת איזה גורם הם מבקשים אמצעי לחימה מהסינים... הם הולכים להפציץ את חארקוב בטלוויזיות וצעצועים?

דלגו על החדשות האלה. הם מגייסים סינים, הם מגייסים סורים.... מה מזה אמת? רק הרוסים יודעים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 6 דקות, David32 כתב:

אהא, וכשלטענת איזה גורם הם מבקשים אמצעי לחימה מהסינים... הם הולכים להפציץ את חארקוב בטלוויזיות וצעצועים?

דרגת על לגו פעם? אתה יודע איזה כואב זה?

שלא לדבר על טלוויזיה על הראש.

• מצחיק 3
  • מעניין 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

עוד מעט גם יגידו שתחמושת 7.62  נגמרה לרוסים... כן בטח.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

כשמישהו שיושב בישראל כותב באינטרנט שהוא בטוח ב100 אחוז בדברים מסווגים בטחונית שקורים 2700 קילומטר ממנו, קשה להאשים את מי שבוחר לא להאמין לו.

בשבילך 90 אחוז. <3

לפני 3 שעות, פינדר כתב:

אנחנו לא בימי מלחמת העולם ה2. מפעלי פלדה כבר לא מספיקים בשביל לייצר אמצעי לחימה.

צריך הרבה רכיבי אלקטרוניקה, מה שדורש ידע ומומחיות ויכולות יצור שלא בטוח שקיימות ברוסיה.

בתקופת ברית המועצות היה להם גם מפעלי שבבים שבהם כמעט כול השבבים שיוצרו בעמק הסיליקון הועתקו 1:1 ועד היום ניתן למצוא באיביי שבבים תוצרת רוסית.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

לא יודע איזה שבבים הם ייצרו פעם.

הידע, הטכנולוגיה והמומחיות שנדרשים היום כדי להקים Fab מודרני היא פסיכית. לא סתם מעט מאוד חברות עוסקות בזה, ולא נדבר על הידע הנדרש לייצור ותכנון על כל המשתמע…

תראה את הסינים שכבר שנים לא מצליחים לשבור את המחסומים. 

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

ואיפו המפעלים האלו כיום? כמעט הכל נגנב ונמכר בשנות ה90 למרבה במחיר על מנת לרפד כיסים בשטרות וגם מה שנשאר קיים ומתפקד באורח נס יכול לייצר אולי רכיבים לחימוש תואם חימוש סובייטי משנות ה80.

אפילו הכוונות של הטנקים הרוסים מיוצרות בצרפת על ידי THALES, וזה לא כי הן הכי טובות או אפילו זולות\משתלמות, זה פשוט כי אין ברירה.

פורסם
Just now, farkash7 כתב:

הידע, הטכנולוגיה והמומחיות שנדרשים היום כדי להקים Fab מודרני היא פסיכית. לא סתם מעט מאוד חברות עוסקות בזה, ולא נדבר על הידע הנדרש לייצור ותכנון על כל המשתמע…

לא כזה חשוב להיכנס לדיון הזה ואני במסכים איתך ב 99% אבל לא הכול צריך להיות ב 5 ננומטר... 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
Just now, David32 כתב:

לא כזה חשוב להיכנס לדיון הזה ואני במסכים איתך ב 99% אבל לא הכול צריך להיות ב 5 ננומטר... 

נכון אבל עדיין היכולת להמציא משהו משלך, אין להם את זה. הכל מועתק ממקום אחר. מישהו עשה R&D והם העתיקו אותו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 33 דקות, מרק10 כתב:

בשבילך 90 אחוז. <3

בתקופת ברית המועצות היה להם גם מפעלי שבבים שבהם כמעט כול השבבים שיוצרו בעמק הסיליקון הועתקו 1:1 ועד היום ניתן למצוא באיביי שבבים תוצרת רוסית.

יש היום מוצר כלשהוא שנמכר ברחבי העולם לצרכן פרטי/לקוח עסקי שמיוצר או מתוכנן ברוסיה? 

אני לא מכיר כזה. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 5 דקות, SurfHigh כתב:

יש היום מוצר כלשהוא שנמכר ברחבי העולם לצרכן פרטי/לקוח עסקי שמיוצר או מתוכנן ברוסיה? 

אני לא מכיר כזה. 

לאדה.

והיו אמורים לייבא לארץ גם אופנועי אוראל (אני מניח שבונים אותם ברוסיה).

אבל זה לא כזה משנה. אני מניח שבכל תהליך יצור הם תלויים באחרים (כמו רוב העולם כנראה)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 11 דקות, David32 כתב:

אבל לא הכול צריך להיות ב 5 ננומטר... 

נכון ועדיין יש גם דברים ״טרוויאליים״ שהסינים לא מצליחים לייצר גם אם אפשר להסתפק בטכנולוגיית ייצור ישנה.

למשל בFPGA הם הרחק מאחור…

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...