Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי דה-ז'ה-וו:

https://www.usnews.com/news/world/articles/2022-03-16/putin-warns-russia-against-pro-western-traitors-and-scum

"Of course they (the West) will try to bet on the so-called fifth column, on traitors - on those who earn their money here, but live over there. Live, not in the geographical sense, but in the sense of their thoughts, their slavish thinking," he told government ministers, three weeks into Russia's war with Ukraine.

"Any people, and especially the Russian people, will always be able to distinguish the true patriots from the scum and the traitors, and just to spit them out like a midge that accidentally flew into their mouths."

מתי יתחילו להפעיל את SLON מחדש?

נ.ב

ממתי פוטין כזה ניקולטורני?

עריכה אחרונה על ידי garicho
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

או שבגלל הנרי פורד אנחנו חייבים את הכול לאמריקאים?

הידעת שפורד הוא האמריקאי היחיד שהיטלר מתייחס אליו מפורשות בספר שלו, ומתאר אותו כמשפיען, שאת התאוריות שלו היטלר היה רוצה לממש בגרמניה?

אל תגיד שלא חייבים לו

• מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

מה שעצוב בנאום של פוטין, זה שכל החברים שלו הם הקולונה ה-5…

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
לפני 3 דקות, garicho כתב:

יש לי דה-ז'ה-וו:

כן, הוא גם האשים את הבוגדים בזה שכל מה שמעניין אותם זה חופש מגדרי ואוייסטרים. נשמע כמעט כמו שכתוב של מייקובסקי מלפני 100 שנה. וראש הכנסייה שלו נתן לזה גם מעטפת קלילה של מלחמה דתית עכשיו, כי כולם גייז במערב או משהו.

אבל אין בזה שום דבר חדש. זו תמיד הייתה רוסיה.

פורסם

האמת שכואב לי לראות את מה שקורה שם. אני עדין חושב שכל הדייסה הזו מבושלת ע״י ארה״ב במכוון, ושהממשל של אוקראינה ממשל בובות, אבל זה ממש לא אומר שאני בעד פוטין. הלוואי והיה אפשר לשנות שם משהו ולהעיף אותו ביחד עם כל החונטה ולשחרר את המוח לאנשים. אבל הבעיה עמוקה, ברמה שקרוב משפחה שלי(היחיד שבעד מה שקורה) עוד שניה מאשים אותי בבגידה באימא רוסיה כשאני מנסה לדבר איתו על המצב.  ואני עוד נחשב כאן לנציג של הקרמלין. 

• מצחיק 1
פורסם
לפני 55 דקות, David32 כתב:

חייב את האזרחות שלי לגורבוצ'וב.

לרייגן.

היה לי חבר רוסי שעלה בעקבות הרפורמות של גורבצ׳וב. היתה לו תמונה גדולה של רייגן בסלון. הוא יודע מי עשה מה.

לפני 46 דקות, Giant_TA כתב:

מהשקפת העולם שלך שיש בא גרעין מאוד נכון ולאף אחד אין ויכוח על כך, אתה בוחר באופן מכוון להטריל, אז על איזו "ענייניות" אתה מדבר?

לא גרעין, יסודות. אני לא מטריל אף אחד. איזו שפה מדברת המכונה שאתה מקליד עליה? מה המקור שלה? מי הפיץ אותה? באיזה ציוד ח״א שלך משתמש? כל דבר שלא תרים את העיניים ותסתכל בו או תשתמש בו או שאתה תלוי בו לא היה קיים אם ארה״ב של אמריקה לא היתה המעצמה מס׳ 1 בעולם. כל המערב קיים בחסדה של ארה״ב, שהואילה בטובה להציל את העולם במלחמת העולם השנייה מהנאצים, שיקמה את אירופה ויפן, והוסיפה להגן עליו מפני הקומוניסטים

זה לא ״גרעין״ זה כל מה שאתה ושיש לך בנוי עליו.

לפני שעה, David32 כתב:

או שבגלל הנרי פורד אנחנו חייבים את הכול לאמריקאים?

אתה חייב להם את פס הייצור והמכונית כמשחררת הניידות של מעמד הביניים.

אתה יכול בכלל לדמיין את העולם בלי המכונית?ֿֿ

אתה כותב פה בפורום על טכנולוגיה שמקורה בארה״ב, בעזרת טכנולוגיה שמקורה בארה״ב באמצעות רשת תקשורת שיוסדה בארה״ב.

כן, היו כל מיני מדינות ויוצרים אחרים שהיו מעורבים, אבל בלי ארה״ב כל זה... לא קיים.

נ.ב. לצרפת היתה רשת תקשורת משלה בשנות ה-80׳ שנקראה ׳מיניטל׳. אבל זה היה בצרפת ובצרפתית לצרפתים. בגלל זה אף אחד כמעט לא לומד יותר צרפתית. אתה דובר אנגלית. למה אתה דובר אנגלית?!

כי בפועל אתה ווסאל של ארצות הברית, לטוב ולרע.

לפני 27 דקות, Giant_TA כתב:

אמת שכואב לי לראות את מה שקורה שם. אני עדין חושב שכל הדייסה הזו מבושלת ע״י ארה״ב במכוון, ושהממשל של אוקראינה ממשל בובות,

ֿאם הממשל באוקראינה היה ממשל בובות, הצבא והעם לא היו משתפים איתו פעולה ונלחמים. ממשלי בובות קורסים ברגעים כאלו. אם אוקראינה נלחמת זה בגלל שהעם מאחורי הממשל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אז בוא. אני חייב לטויוטה על שיטות העבודה שלהם שמפס היצור יורדים מוצרים באיכות גבוהה (ולא כמו ב [הכנס דגל של ברית המועצות]).

באמת שאני לא מבין אם אתה מטריל או מה.

אתה בוחר נקודה אחת בהמצאת המחשב, ומפה משליך על זה שאני חייב הכול לאמריקאים. גם אני יכול לעשות דברים כאלה. ולהגיד שהכול אנחנו חייבים לצרפתים. או בריטניה. 

או כמו שגוסר אמר - הכול על היוונים הגייז האלה והמתימתיקה שלהם. בקיצור, על הבוקר לשים את ההמנון של יוון. אין ברירה.

זה דיון עקר ומיותר. במיוחד כשמתחשבים בזה שאנחנו בחברה גלובלית. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

אתה חיי בכלוב של זהב.

ארה"ב בשנייה אחת הופכת לדיקטטורות שאתה מפחד מהם. כרגע יש להם מי שירסן אותם. בלי רוסיה, שוב דבר לא יעצור אותם. לא רוצה רוסיה בלי ארה"ב ולא רוצה ארה"ב בלי רוסיה. זה משקולות ובלמים.

גם ככה לאמריקאים שליטה מוחלטת בטק, בתרבות, בעיתונות, במדיה ובפולטיקה ואבוי למי שימרה את פיהם.

כל המסרים שאתה מקבל הם אמריקאים. אנשים כאן איבדו יכולות חשיבה עצמית ומדקלמים כל מה שהם רואים בטלויזיה ומזדהים טוטלית עם האמריקאים.

בעקבות המלחמה כל המדינות צריכות ליישר איתה קו אחרת.. אחרת אנחנו מפחדים לחשוב מה יעשו לנו. אילו חברים?

אתה חושב שהם ליברלים אבל הם לא.

חופש ביטוי? הם פועלים לחסום כל תקשורת מרוסיה שלא תשמע את הצד השני.

חסימת תחנות טלוויזיה, חסימות במדיה חברתית. חברות טק ענקית מיישרות קו עם הממשל וקבועות איזה מידע תחשף לו ובעיקר איזה לא..

מי שלא מסכים איתם מחסלים אותו בדעת הקהל.

מי חשב שנהפוך לעם שמזדהה עם מדינה סופר לאומנית, אנטישמית, איסלמופובית, עם בעיה של לאומנות לבנה!  איזה עולם הפוך, משהו דפוק עם הליברלים, הם מזדהים עם כל הלאומנים הקיצוניים בעולם! פלסטינים, אוקראינים..

כשמחוקק אמריקאי, ROHAN KHANNA, חבר המפלגה הדמוקרטית, רצה לעצור את הסיוע הצבאי לניאו נאצים אוקראינים, ישר קיבל התקפות ב3-4 כלי עיתונות נחשבים שהוא סוכן של פוטין! כל המאמרים נכתבו ע"י אדם אחד. כמה מגוחך - מחוקק דמוקרט שמנסה למנוע העברת נשק לנאצים -  מסומן כסוכן של פוטין.

זה נשמע לך כמו ארה"ב או כמה ברה"מ?

יוטיוב דוחפת תכנים שלא מתאים לנרטיב האמריקאי לתחתית החיפוש (גם אם בעבר זה בראש, גם אם זה ממדיה מערבית לפני כמה שנים שעכשיו התוכן סותר את הנרטיב), פייסבוק מרשה להלל נאצים אוקראינים, טוויטר ופייסבוק חוסמת נשיא אמריקאי מכהן, אבל שתיהן מאפשרות לאירנים לשפוך את הפרופגנדה שלהם. 

על ישראל מפעילים לחץ לעצור שידורים לווין מרוסיה.

אלו רק כמה דוגמאות, אבל מי שעיניים בראשו רואה מה עובר על ארה"ב בשנים האחרונות. הליברלים הופכים לפשיסטים.

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, falou כתב:

איזו שפה מדברת המכונה שאתה מקליד עליה?

בינארית. אבל אתה בטח מתכוון לאנגלית: היא שפה ממשפחת השפות הגרמאניות שמקורה באנגליה

לפני 29 דקות, falou כתב:

מי הפיץ אותה?

את האנגלית? האנגלים...

לפני 29 דקות, falou כתב:

באיזה ציוד ח״א שלך משתמש?

שלי. אבל הוא לא היחיד בעולם...

לפני 29 דקות, falou כתב:

כל דבר שלא תרים את העיניים ותסתכל בו או תשתמש בו או שאתה תלוי בו לא היה קיים אם ארה״ב של אמריקה לא היתה המעצמה מס׳ 1 בעולם

אתה רציני? נשמע שצריך לעדכן את הרבנים על תאריך מעודכן של הבריאה.

לפני 29 דקות, falou כתב:

כל המערב קיים בחסדה של ארה״ב

בהקשר התרבותי מציין המושג את המדינות שתרבותן התפתחה מתוך תרבות מערב אירופה, ובאופן רחב זו שהתפתחה, ושואבת, מתרבות יוון העתיקה.

לפני 29 דקות, falou כתב:

שהואילה בטובה להציל את העולם במלחמת העולם השנייה מהנאצים

פשוט זלזול באנושות כולה להגיד את זה, אבל זה מובן מהמקום של ההשקפה שלך.

לפני 29 דקות, falou כתב:

שיקמה את אירופה ויפן

לא בחינם. עד היום אלו מדינות שלא עושות צעד ללא אישור ארה''ב ורוב המדיניות שלהם מוכתבת על ידי הדוד סם. אז בוא...

לפני 29 דקות, falou כתב:

הוסיפה להגן עליו מפני הקומוניסטים

נכון. ואחרי הקומוניסטים תמיד יהיו עוד כאלה שצריך להגן עלינו מפניהם כדי שנהיה משועבדים לחסדי אמריקה הגדולה. היום בשביל אירופה זו רוסיה, בשבילנו איראן. מחר אין רוסיה ואיראן אז סין ועוד משהו... ככה הם עובדים, יוצרים פחדים ע''י סכסוכים.

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
לפני 13 דקות, David32 כתב:

אז בוא. אני חייב לטויוטה על שיטות העבודה שלהם שמפס היצור יורדים מוצרים באיכות גבוהה

אתה חייב להרבה מאוד את הקיום שלך. לאדם אין קיום עצמאי, אנחנו חיים בחברה שנחה על מוסדות שנוצרו במהלך כל האבולוציה של התרבות האנושית. לדעת את מקומך, זה חשוב. אבל עם כל הכבוד לטויוטה, על פס הייצור הם למדו מהאמריקאים. פס הייצור, כתפיסה, הוא תולדה של התרבות האמריקאית. גם התרבות הזו לא צמחה מוואקום, אבל כרגע האימפריה בעולם שאתה חי בחסותה זו ארה״ב, לא רומא.

לפני 2 דקות, Giant_TA כתב:

נכון. ואחרי הקומוניסטים תמיד יהיו עוד כלאה שצריך להגן עלינו מפניהם כדי שנהיה משועבדים לחסדי אמריקה הגדולה. היום בשביל אירופה זו רוסיה, בשבילנו איראן. מחר אין רוסיה ואיראן אז סין ועוד משהו... ככה הם עובדים, יוצרים פחדים ע''י סכסוכים.

אם אתה יכול לבחור, איפה היית חי, ברוסיה או בארה״ב?

אולי סין מתאימה לך? איראן?

לגבי המקור של התרבות האמריקאית, אתה יכול לראות את דברי למעלה.

אני לא מנהל דיון על זכויות יוצרים, רק על הכרה בפרקטיקה של המציאות. אם ארה״ב מושכת מחר את ידה מהתעסקות בענייני העולם, בכלל זה ישראל, הלך עלינו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, Coro כתב:

אתה חיי בכלוב של זהב.

ארה"ב בשנייה אחת הופכת לדיקטטורות שאתה מפחד מהם. כרגע יש להם מי שירסן אותם. בלי רוסיה, שוב דבר לא יעצור אותם. לא רוצה רוסיה בלי ארה"ב ולא רוצה ארה"ב בלי רוסיה. זה משקולות ובלמים.

בשנות ה90 עם התפרקות ברית המועצות לא היה מי שירסן אותם, רוסיה עוד לא התאוששה ולא הייתה קיימת כישות צבאית\מדינית וסין עוד הייתה מדינת איכרים אם ארה"ב הייתה רוצה היא יכלה להשטלת על רוסיה בלי שום מאמץ אבל הם עשו את הטעות ונתנו להם להסתדר בעצמם ואת התוצאות של זה אנחנו רואים עכשיו בדמות מנהיג חולה בראש שפותח במלחמה מול מדינה חופשית, מאיים על כל העולם במלחמה גרעינית והולך להרעיב את הנתינים שלו בגלל שאיפות אימפריאליות.

שום דיקטטורה ושום נעליים אתה מתקשה להבין שהעולם המערבי מתקיים על בסיס אידיאולוגיה מבוזרת שבו הכוח לא נמצא בידי אדם אחד מה שיוצר שדה משחק ותנאים שבהם ההתקדמות האנושית והשגשוג הכלכלי פורחים. אפילו סין חייבת את ההתעצמות שלה לאידיאולוגיה הזאת כי אם בשנות ה90 ארה"ב הייתה פועלת כדיקטטורה הם היו סוגרים להם את ברז הייצוא ומונעים מהם להפוך למעצמה תוך שתי צעדים.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

בסופו של דבר ארה"ב מהווה את היעד מס' 1 להגירה ממדינות העולם. כולל רוסיה. רוסיה מהווה יעד להגירה ממדינות המרחב הפוסט-סובייטי בלבד, וגם אם יש הגירה ממדינות המערב לרוסיה (ואני בספק), מימדיה זניחים כדי קוריוז. זה בגדול מה שמגדיר את הטוב והרע מבחינת, נקרא לזה, האדם הפשוט.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 36 דקות, falou כתב:

אתה חייב להם את פס הייצור והמכונית כמשחררת הניידות של מעמד הביניים.

אתה יכול בכלל לדמיין את העולם בלי המכונית?ֿֿ

כן. עולם הרבה יותר טוב. מעטים הם הדברים שמייצרים יותר שעבוד  בעולמנו מרכב פרטי. 

לפני 42 דקות, falou כתב:

כל המערב קיים בחסדה של ארה״ב, שהואילה בטובה להציל את העולם במלחמת העולם השנייה מהנאצים, שיקמה את אירופה ויפן, והוסיפה להגן עליו מפני הקומוניסטים

מסקרן אותי איפה המשבר הכלכלי הגדול שלפני מלחמת העולם השניה נמצא אצלך.

אנחנו חייבים המון לארה"ב. להתייחס לאנשים שמבקרים את המדיניות שלה כ-"טייניג'רים מתמרדים" או מה שלא היה הניסוח המדויק? נו באמת. 

פורסם

בשביל ארה"ב שאר המדינות הם רק כלי משחק. כל אלו שמתים באוקראינה רק בגלל שארה"ב ניצלה אותה לעימות עם רוסיה. רוסיה הבהירה שנים שהצטרפות אוקראינה לנאטו זה קו אדום, שהיא לא תסכים לנוכחות אמריקאית על הגבול שלה, ובכל זאת ההנהגה חסרת הניסיון של האוקראינים הלכה עם הראש בקיר עם הבטחות אמריקאיות שארה"ב תעזור לה צבאית ובטח פינטזה שהיא תכבוש את רוסיה.. חבורה של מטומטמים. עכשיו הנשיא הלאומן המפגר שלהם יודע שהוא צריך לרדת מעניין נאטו באופן רשמי כדי להציל את עמו אבל האגו שלו עוצר אותו. כמה ימותו לפני שהוא יבלע את הגאווה האוקראינית המטופשת שלו.

כפי ההרצאה שפירסמתי פה של פרופסור לעניינים גיאו פוליטים, שאמר לפני 8 שנים שאוקראינה חייבת להשאר ניטרלית בין נאטו ורוסיה -  זה בדיוק מה שגם למלחמה וזה בדיוק מה שמדברים עליו עכשיו במו"מ ולא כל הבולשיט שארה"ב מאכילה את התקשורת.

• רעיון גרוע 1
  • משעמם 1
  • מצחיק 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...