Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, RK כתב:

מעניין איך האמריקאים אשמים בחוסר השאיפות של הרוסי הממוצע ובשנאה לכל יזם באשר הוא, והעדפת הבינוניות הקולבטיבית על פני קידום עצמי.

הם תופסים אותו ושופכים לו בכח וודקה לגרון.

אותי מעניין איך אותו רוסי חסר שאיפות מגיע למערב, ונהיה עובד מצטיין באחת החברות המערביות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

הם בדוק שמים להם סודה בוודקה !

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • מצחיק 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, vadim6385 כתב:

השיא שלהם היה בשנים 2000-2008, אחר כך הכל התחיל להידרדר.

האמת שפוטין בהתחלה באמת היה שפוי ועשה הרבה סדר

לפני 13 דקות, יבגניפ כתב:

אני לא חושב, כי היה אפשר להגיד את זה גם על יפן (נראה לי עדיין הכלכלה השלישית בגודלה בעולם) ואולי גם גרמניה. וזה לא שאין תחרות וחיכוכים. 

לדעתי אחד ההבדלים הגדולים כאן הוא שלמרות שכולם מזלזלים במחצבים, כי טכנולוגיה והכול, יש להם ערך גדול.

לפני 7 דקות, RK כתב:

מעניין איך האמריקאים אשמים בחוסר השאיפות של הרוסי הממוצע ובשנאה לכל יזם באשר הוא, והעדפת הבינוניות הקולבטיבית על פני קידום עצמי.

הרוסי הממוצע לא חושב על יזמים, בדיוק כמו שהישראלי לא. אם אנחנו מדברים על אלה שכן, אז אני לא מסכים איתך שיש חוסר שאיפות, בסוף יש הרבה יזמים, אנשי עסקים, וסתם אנשים משכילים שכן רוצים לפתח ולהתפתח. הבעיה שהרוב מוגבל ע''י הממשל ולכן בוחר או לעשות את זה בחו''ל או להיות ממש זעיר ברוסיה, כי מה לעשות אם תהיה מוצלח מידי, זה מחייב התערבות של נציגי ה"שלטון"...

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, RK כתב:

רוסיה מתחה קו אדום, וכולם, מבחינתך, צריכים לעמוד דום. ערך העצמאות של אוקראינה, כמדינה, כמקבלת החלטות, ככל דבר אחר, לא קיים אצלך ואצל אלה שמחזיקים בדעתך (יש כאלה לא מעט, במיוחד פה משום מה). עצם הרטוריקה שלך מראה על איזו סלידה מאוקראינה או אוקראינים, מה שדי מסביר את העמדה ואת שלילת זכותה של המדינה למה שמאפיין כל מדינה ריבונית, החלטה עבור עצמה. היא זו שרוצה להחליט למי לחבור, ועינינו הרואות, הייתה לה סיבה טובה מאד לא ללכת עם רוסיה.

אם אתה מעוות את דברי כדי להוכיח את טענותיך הפסדת.  רוסיה אמרה מה מהווה איום בטחוני עליה. כמו שאנחנו לא נסבול אירן על הגבול שלנו, כמו שארה"ב לא תסבול רוסיה על הגבול הדרומי שלה (זוכר קובה?) זה מה שרוסיה אמרה והתעלמו מהאזהרות שלה. אוקראינה תעשה מה שהיא רוצה, אבל אם היא מצטרפת לברית צבאית נגד רוסיה אל תשחק אותה דביל ותדבר עם ערכי עצמאות וריבונות כשזה עניין ביטחוני לרוסיה. זה בטח השטויות שאתה שומע בטמבלוויזיה מדך המסרים האמריקאי. כשארה"ב פתחה בעשרות מלחמות ברחבי הגלובוס הם לא מפירים עצמאות של מדינות בצד השני של העולם? ישראל ורוסיה לפחות תוקפות מדינות שכנות שמהוות עליהן איום (סוריה, לבנון, עזה והגדה) גם פה אתה רוצה לחזור על הטענה האווילית שזו הפרת ריבונות ופגיעה בערך העצמאות של סוריה לבנון והפלסטינים?

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 30 דקות, vadim6385 כתב:

הם תופסים אותו ושופכים לו בכח וודקה לגרון.

אותי מעניין איך אותו רוסי חסר שאיפות מגיע למערב, ונהיה עובד מצטיין באחת החברות המערביות.

כי מוסר עבודה ויוזמה זה שני דברים שונים. אם תוציא את השתויים הגמורים בקצה הכפר, מוסר עבודה לא חסר ברוסיה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה הקשר לקובה. קובה היה בזמן המלחמה הקרה. פעם אחרונה שבדקתי - אין יותר ברית המועצות. יותר מזה, אסטוניה חברה בנאטו, והמרחק מאסטוניה למוסקבה/סנט-פטרסבורג לא בדיוק מהווה בעיה לטילים, במיוחד מודרניים...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 23 דקות, Coro כתב:

אם אתה מעוות את דברי כדי להוכיח את טענותיך הפסדת.  רוסיה אמרה מה מהווה איום בטחוני עליה. כמו שאנחנו לא נסבול אירן על הגבול שלנו, כמו שארה"ב לא תסבול רוסיה על הגבול הדרומי שלה (זוכר קובה?) זה מה שרוסיה אמרה והתעלמו מהאזהרות שלה. אוקראינה תעשה מה שהיא רוצה, אבל אם היא מצטרפת לברית צבאית נגד רוסיה אל תהיה דביל ותדבר עם ערכי עצמאות וריבונות כשזה עניין ביטחוני לרוסיה. מקשקש לי שטויות ששומע בטמבלוויזיה מדף המסרים האמריקאי על עצמאות של מדינות. כשארה"ב פוצחת במלחמות הם לא מפירים עצמאות של מדינות בצד השני של העולם? ישראל ורוסיה לפחות תוקפות מדינות שכנות שמהוות עליהן איום (סוריה, לבנון, עזה והגדה) גם פה אתה רוצה לטעון  בטפשות שזה הפרת ריבונות ופגיעה בערך העצמאות? כמה טמבלים יש פה יאללה, פשיסטים מטומטמים במסווה של ליברלים.

יא אללה איזה גיבור, מדבר בטון אגרסיבי, אל תשכח לנגב את הרוק מהמשקפיים מרוב עצבים, הרי כולה עוד בריון מקלדת שלא היה מסוגל להגיד שליש מזה פנים אל פנים.

לגופו של עניין, אתה ממשיך, בלהט די קומי יש לומר, לדבר על אזהרות של רוסיה כאילו מישהו חייב לה משהו. הנה, לא שמעו לה, היא פלשה, כרגע אוכלת זרנוק ונהיית מושא ללעג של כל העולם ואשתו. מבסוט?

• אהבתי 1

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 33 דקות, Giant_TA כתב:

הבעיה שהרוב מוגבל ע''י הממשל ולכן בוחר או לעשות את זה בחו''ל או להיות ממש זעיר ברוסיה, כי מה לעשות אם תהיה מוצלח מידי, זה מחייב התערבות של נציגי ה"שלטון"...

זה מאז הכיבוש המונגולי ככה, כשהאיכרים והבעלי מלאכה היו צריכים לשלם מיסים כבדים לכובש. אחר כך לצאר. אחר כך לשלטון הקומוניסטי. אחר כך לפשע מאורגן. אחר כך לאותו פשע מאורגן, רק שהפעם זה בא עם דרגות והגדרת תפקיד ממשלתית.

למה להתאמץ, ליזום ולעבוד קשה, אם בסוף יבואו ויחרימו את זה ממך.

• רעיון טוב! 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם לי, מותר לי לדבר על זה 😂

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

לגבי רוסיה, אני כרגע לא מסתכל עליה כפקטור. מה שכן מעניין אותי זה לראות איך זה מתפתח במישור של סין. האם המהלך הזה מתואם ברמה שהסינים היו חלק מרכזי בהובלה שלו על מנת לשבור את השליטה של ארה״ב. 

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם

כרגע, לפחות הצהרתית, סין הביעו תמיכה באוקראינה. מה קורה בפועל, במיוחד בשוק מקורות האנרגיה, לא ברור.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני כשעה, Coro כתב:

זה מה שרוסיה אמרה והתעלמו מהאזהרות שלה

תשמע יש גבול כמה אפשר לפמפם את הנרטיב השקרי הזה. 

אוקראינה הייתה נייטרלית ולא התכוונה להצטרף לנאטו, זו עובדה. הטריגר לרצון שלה להצטרף לנאטו היה הפלישה הרוסית ב 2014 לקרים ודונבאס. 

יתרה מזאת, אוקראינה אפילו הסכימה לוותר על השאיפה הזאת לפני המלחמה, כך שברור שאין שום קשר בין הפלישה הרוסית לבין נאטו. 

יתרה מזאת #2, מספיק להקשיב למה שפוטין אומר בקולו בפומבי - לאוקראינה אין זכות קיום כמדינה, לעם האוקראיני אין זכות להגדרה עצמית, מטרת המלחמה - סליחה, מבצע צבאי מיוחד - היא דה-נאציפיקציה של אוקראינה. 

פוטין לקח הימור מחושב אבל למזלנו הוא ממש גרוע במתמטיקה. מה שבטוח זה שלנאטו אין מה לחשוש מהצבא הרוסי, זה ממש walk in the park בשביל צבא מערבי. 

• אהבתי 1
פורסם

אז קודם היה את השקר של אי הנחשים. השלחו את הספינה ווסילי ביקוב נאחוי, וכול הכוח שישב באי נהרג.

אחר כך מסתבר שכולם שרדו.

ואז סיפרו לנו שהנה עשו תרגיל לספינה הזאת - ווסילי ביקוב, ומשכו אותה לאיזה איזור וירו עליה המון גראדים והטביעו אותה.

סבבה.

עכשיו מסתבר שהספינה הזאת נצפתה אתמול חוזרת לנמל בסבסטופול שלמה.

הכול שקרים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...