Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, Giant_TA כתב:

זה פשוט קטע מטורף איך אתה צופה בראיונות עם נמצוב שחוסל ע״י פוטין ב2015, אבל נראה כאילו זה מהימים האחרונים…

סתם דוגמה. 

תאמת לא הבנתי מה ניסית להגיד פה...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, David32 כתב:

תאמת לא הבנתי מה ניסית להגיד פה...

מה לא הבנת? האיש תיאר ב-2014 1:1 את מה שפוטין עושה עכשיו. 

וככה כל ראיון איתו. הוא פשוט הבין הכול לפני עשור. 

פוטין חשש מנמצוב, כי לעומת נבלני הוא היה קליבר אחר לגמרי. חבל שלא הצליח לשרוד את ההתנקשות. 

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
לפני שעתיים, Giant_TA כתב:

וואי, חזרת אחורה בזמן. כן. אם אתה מכניס סרטן חי לא מהראש, כדי שהוא ימות מהר, זה לא כיף…

לפני שעתיים, nitch כתב:

אני פשוט מרתיח סיר ממש ממש גדול וזורק אותם כשהוא מבעבע לגמרי. הם מתים תוך שניה.

לפני שעתיים, Giant_TA כתב:

זה תלוי איזה סרטן ומה גודל הסיר 😁.

תנסה לעשות את זה בשטח עם סרטן גדול ואמגזית ירגיש אחרת.

לסרטנים יש מערכת עצבים מאוד רגישה, אני חושב שעד היום לא ממש ברור עד כמה הם סובלים בזמן הבישול.

אבל תאכלס יותר התכוונתי לזה: 

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Boiling_frog

יותר בקטע של משל)

יכול להיות שאני סתם מכניס אותם מהראש בבישול ביתי? לא שיצא לי לעשות את זה יותר מידי…

WTF?

תזכירו לי אף פעם לא לאכול את זה.

• אהבתי 3

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חשבתי שרק אני סבלתי שקראתי את זה...

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אפשר לחשוב. וכשאתה מכין שניצל אתה טובל את הבשר של האמא בעוברים של הילדים שיכלו להיות לה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 שעות, SlowRide כתב:

אפשר לחשוב. וכשאתה מכין שניצל אתה טובל את הבשר של האמא בעוברים של הילדים שיכלו להיות לה. 

אתה טובל את הבשר לא בעוברים, אלא בביצית שלא הופרתה.

לפני 8 שעות, Mech Morphix כתב:

אתם לא אוכלים בשר? זה בסדר אם מישהו אחר הרג את החיה?

כן, זה שונה אם מישהו אחר הרג את החיה, ואני לא צריך לעשות את זה בעצמי או לראות את זה.

וחוץ מזה, לפחות את התרנגולת או הפרה לא זרקו למים רותחים בעודה עדיין בחיים.

למרות שרק לחשוב על דרכי שחיטה גורם לי לשקול להפסיק לאכול בשר ודגים.

מה שבטוח, שברגע שיהיה זמין במחירים שפויים בשר שגודל במעבדה, אני מפסיק לאכול בשר של חיות.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 46 דקות, vadim6385 כתב:

מה שבטוח, שברגע שיהיה זמין במחירים שפויים בשר שגודל במעבדה, אני מפסיק לאכול בשר של חיות.

גם אני.

• רעיון טוב! 2
פורסם

כמובן כמובן... עם הגישה הזאת בסוף תהפכו לפמיניסטיות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המלחמה הזו יכלה להימנע בקלות

IMG-20220224-WA0010.jpg

• מצחיק 7

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 51 דקות, Mikelt89 כתב:

כמובן כמובן... עם הגישה הזאת בסוף תהפכו לפמיניסטיות.

ומה רע בשוויון זכויות לנשים?

או שדוד פוטין גם נגד זה?

• מצחיק 1

פורסם

לא הכל קשור לפוטין, אתה גם חולם עליו בלילה?

לגבי שוויון זכויות אין בו צורך, לא עניין של בעיה, ואם רוצים בו הוא צריך לבוא לשני הצדדים, אני בעד שנשים יעבדו כאינסטלטורים או באתרי הבניה, בסך הכך זאת פרופגנדה מודרנית, היא יותר נוראית ממה שאתה חושב, ושוב אין צורך בשוויון זכויות, יש נשים ויש גברים, זה משהו שהפמיניסטיות לא מסוגלות להכניס למוח הקטן שלהן.

פורסם

אם אישה תרצה לעבוד כאינסטלטורית או פועלת בניין, לא חושב שמישהו יגיד לה לא.

• מצחיק 1

פורסם
לפני 19 דקות, vadim6385 כתב:

אם אישה תרצה לעבוד כאינסטלטורית או פועלת בניין, לא חושב שמישהו יגיד לה לא.

זה בדיוק העניין שהן בעד ״שוויון זכויות״ רק כשזה בא לטובתן, למה שולחים רק את הגברים למלחמה? איפה הן במקרה הזה? ויש עוד הרבה דוגמאות פשוט המוח שלהן מעוות וקשה לבנאדם נורמטיבי להבין אותו, וגם עדיף שלא, אישה שמאמינה בעצמה תשיג את מטרותיה, גם יותר מגבר.

• תוכן חדש...