Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם ישראל תעזור להם בלחימה ברוסים וכשכל הסיפור הזה יגמר פוטין לא ישב בכלא או בקבר, אנחנו נאכל מלא חרא מסוריה והטרוריסטים השכנים שלנו הרבה שנים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 35 דקות, Buki כתב:

יש לי קרובי משפחה שם ואני בקשר איתם, זה שיש עיירות שנהרסו ורבי קומות רבים הופצצו, זה לא שקרים. 

זה לא שקרים אבל זה עדיין רחוק (ממש ממש רחוק) ממיצוי יכולות האש של הצבא הרוסי. זה אפילו רחוק מכמות האש שישראל הפעילה בעזה בסיבוב האחרון.

אפשר לראות בבירור שהם מנסים למזער פגיעה באוכלוסיה אזרחית (אזרחים שחוסמים טנקים בכביש, תקיפות מדויקות ויחסית מצומצמות על בניינים ספציפיים וכו'). ברור שאם הם היו רוצים הם היו מפזרים פליירים שקוראים לתושבים להתפנות, מחכים שעתיים ואז משמידים כל עיר שנקרית בדרכם.

אני כמובן לא מצדיק חו"ח את הפלישה (ויש לי קולגות שנמצאים עדיין בקייב ובאזורים שכבר למעשה נכבשו על ידי הרוסים), אבל צריך לנסות להסתכל על זה מנקודת מבט אובייקטיבית אם אנחנו רוצים לנסות להבין מה קורה שם.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 דקות, SlowRide כתב:

אנחנו נאכל מלא חרא מסוריה והטרוריסטים השכנים שלנו הרבה שנים.

למה לכתוב בלשון עתיד כשזה כבר קורה מתחת לשטח?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, omar87 כתב:

מצד שני הרבה חיילים רוסים נהרגים על ימין ועל שמאל. וכמות אדירה של כלים ששרפו האוקראינים והשחיתו, חוץ מאלה שנגנבו על ידי הסיגנים שמסתובבים שם ללא מעשה ...

האוקראינים כבר אמרו שספק הנשק הגדול ביותר שלהם זה רוסיה. זה לא מפליא אותי...

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 48 דקות, DareDevil כתב:

למה לכתוב בלשון עתיד כשזה כבר קורה מתחת לשטח?

בינתיים שקט בצפון ובעזה.

התערבנו במלחמה ועזרנו לצד המפסיד - אנחנו מצטרפים אליו.

פורסם

רק עכשיו יצא לי להבחין שלשני הנשיאים קוראים וולדימיר 

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

התערבנו במלחמה ועזרנו לצד המפסיד - אנחנו מצטרפים אליו.

מי אתה חושב שנמצא בצד המפסיד? אוקראינה?

מבחינה צבאית, כנראה שכן. מכל בחינה אחרת - רוסיה מפסידה הרבה יותר. המדינה חזרה עשרות שנים אחורה. האזרחים שם עוד לא מבינים לאיזה בור של ח*א הצאר שלהם גרר אותם...

• אהבתי 2
פורסם
לפני 3 שעות, Giant_TA כתב:

אתמול והיום בבוקר חרטות נוספות כמו בבאבי יאר

כתבתי את זה כבר, כותב שוב:

בתקופה הסובייטית, בעשורים שאחרי

מלחמת העולם השניה ניסו לטייח את הרצח ההמוני בבאבי יאר. זה היה תהום שכיסו אותו באדמה, בנו שכונת מגורים, פארק ומגדל שידור טלוויזיה. רק בשנים מאוחרות יותר הוקמו שם אתר זיכרון ומספר אנדרטות. 

יתכן מאוד שבתקיפת מגדל הטלוויזיה  האנדרטה (יש שם כמה) נפגעה, זה ממש קרוב. אני בספק גדול שהתקיפה הייתה מכוונת לאנדרטה עצמה. 

פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, Mikelt89 כתב:

רק עכשיו יצא לי להבחין שלשני הנשיאים קוראים וולדימיר 

הנשיא האוקראיני הוא ולודומיר. אולי זה בעצם שורש המחלוקת?

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 דקות, garicho כתב:

מי אתה חושב שנמצא בצד המפסיד? אוקראינה?

מבחינה צבאית, כנראה שכן. מכל בחינה אחרת - רוסיה מפסידה הרבה יותר. המדינה חזרה עשרות שנים אחורה. האזרחים שם עוד לא מבינים לאיזה בור של ח*א הצאר שלהם גרר אותם...

האזרח הקטן, הרוסי והאוקראיני, מפסיד.

אבל מבחינתנו? עדיף לנו שלא נתמוך באף אחד ואוקראינה מנצחת מאשר רוסיה מנצחת אחרי שתמכנו באוקראינה.

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

האזרח הקטן, הרוסי והאוקראיני, מפסיד.

אבל מבחינתנו? עדיף לנו שלא נתמוך באף אחד ואוקראינה מנצחת מאשר רוסיה מנצחת אחרי שתמכנו באוקראינה.

במלחמה תמיד האזרחים הם אלה שמפסידים. זה לא חדש.

וברור שעדיף שנתמוך באוקראינה ולא ברוסיה. אנחנו לא מהאו"ם או שוויץ (שגם הם שברו את הנייטרליות שלהם והטילו סנקציות על רוסיה - לראשונה מאז המאה ה-19). ואנחנו יודעים להתמודד עם רוסים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לדעתי אתה טועה. לתמוך באויבים של פוטין זה לא אומר שרוסיה תתקוף אותנו אלא שארגוני הטרור שסביבנו יקבלו חיזוק משמעותי, ובהם יותר מסובך להילחם מאשר בצבא הרוסי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 42 דקות, garicho כתב:

האזרחים שם עוד לא מבינים לאיזה בור של ח*א הצאר שלהם גרר אותם...

דווקא אני חושב שהרבה מבינים. אבל מה יש להם לעשות?

אני גם תוהה בנושא התחליף לפוטין. אומנם אני לא חובב נבלני, אבל אם הוא עוד היה בחופשי ומסתובב שם, אולי הוא היה מצליח להרים מספיק אנשים להפיכה, לא יודע.

אבל כרגע, גם אם תיהיה הפיכה, את מי ישימו במקום פוטין?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אני לא חושב שסביר שפוטין יוחלף במישהו שהוא לא היורש שלו, אלא אם שירותי הבטחון ברוסיה יתמרדו, או יבחרו לא להתערב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יש משהו שאנשים לא מבינים, מחיר הפיכה ברוסיה יגרום למה שקורה באוקראינה להראות כמו גן עדן. זה לא אלות ופיזור הפגנות. זה לא הפיכות כמו באוקראינה איפה שהנשיא בורח. זה לפחות מחיר של 1/4 מהאוכלוסיה וגם זה לא נותן 100% הצלחה. 

ומה יהיה אחרי זה? שנות ה-90 ברוסיה יראו כתקופה טובה…

• תוכן חדש...