Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 דקות, Gosser1860 כתב:
לפני 50 דקות, MiniMiz3r כתב:

תראה, אמנם זה נורא מאוד מה שקורה באוקראינה (אני גם קצת מכיר, יש לי משפחה בקייב) אבל זה רחוק מאוד מההשוואה למשרפות, ואם מדברים על אוקראינה אז באבי יאר ודומיו.

בנוסף, למעט מגיב אחד לא חושב שיש מישהו שתומך. חלק מהאנשים מצדדים ב"לא לקחת צד" בעיקר כי חוששים מתמונות של מטוסי חיה"א מושמדים מעל שמי סוריה, אפשר באיזשהו מקום להבין את זה.

אף אחד לא משווה את מה שקורה שם עכשיו לשואה מן הסתם. ההשוואה היא לאדישות ולזה שכל אחד מסתכל מהצד ואומר "זו לא בעיה שלי", "לא בא לי להסתבך עכשיו עם X" וכו'. כשרואים עוול, צריך להגיד שזה עוול ולא להסתכל לצד השני.

החשש מתמונות של מטוסי חה"א מושמדים מעל סוריה הוא מגוחך - הכח הצבאי העליון בסוריה הוא ישראלי, לא רוסי. רוסיה מחזיקה שם סדר גודל של 4,000 חיילים, הם לא מאיימים על ישראל ואין להם שום אינטרס להפיל מטוסים ישראלים.

כמובן שאם זה אכן חס וחלילה יקרה, הסוללות האלו יושמדו על ידי חיל האוויר בדיוק כמו שהושמדו אינספור מטוסי קרב וסוללות נ"מ אחרות שאוישו על ידי רוסים בשכונה שלנו במאה האחרונה. העולם לא עצר מלכת אז והוא לא יעצור גם היום.

פורסם

מנסים להסביר לך שזה אפילו לא דומה.

זה שאף מדינה לא מתערבת כרגע אין בכלל מקום להשוואה לאדישות בזמן השואה.

פה זה צבא של מדינה נגד צבא של מדינה אחרת.

בשוטה ליהודים לא היה מקלט או מקום להתארגן אז בטח שלא צבא.

כרגע מדברים על סדר גודל של 250 הרוגים באוקראינה שרובם חיילים, אפשר להשוות את זה ל6 מיליון יהודים??

בוא פשוט נעצור.

פורסם
לפני 15 דקות, MiniMiz3r כתב:

אף אחד לא משווה את מה שקורה שם עכשיו לשואה מן הסתם. ההשוואה היא לאדישות ולזה שכל אחד מסתכל מהצד ואומר "זו לא בעיה שלי", "לא בא לי להסתבך עכשיו עם X" וכו'. כשרואים עוול, צריך להגיד שזה עוול ולא להסתכל לצד השני.

החשש מתמונות של מטוסי חה"א מושמדים מעל סוריה הוא מגוחך - הכח הצבאי העליון בסוריה הוא ישראלי, לא רוסי. רוסיה מחזיקה שם סדר גודל של 4,000 חיילים, הם לא מאיימים על ישראל ואין להם שום אינטרס להפיל מטוסים ישראלים.

כמובן שאם זה אכן חס וחלילה יקרה, הסוללות האלו יושמדו על ידי חיל האוויר בדיוק כמו שהושמדו אינספור מטוסי קרב וסוללות נ"מ אחרות שאוישו על ידי רוסים בשכונה שלנו במאה האחרונה. העולם לא עצר מלכת אז והוא לא יעצור גם היום.

מה זה שונה מאדישות בתקופה של דאע"ש  או סוריה ? שזה הרבה יותר גרוע ממה שקורה עכשיו באוקראינה.

להזכיר לך אסד זרק פצצות כימיות על האזרחים שלו ! , בחיי מלחמות תמיד היו וזה הרע במיעוטו.

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם
לפני 1 דקה, ProCC כתב:

מה זה שונה מאדישות בתקופה של דאע"ש  או סוריה ? שזה הרבה יותר גרוע ממה שקורה עכשיו באוקראינה.

להזכיר לך אסד זרק פצצות כימיות על האזרחים שלו ! , בחיי מלחמות תמיד היו וזה הרע במיעוטו.

נו ויש מישהו שלא לקח צד נגד אסד בסיפור הזה? אה, כן, פוטין. 

פורסם (נערך)

BERLIN, Feb 27 (Reuters) - Chancellor Olaf Scholz said on Sunday Germany would sharply increase its spending on defence to more than 2% of its economic output in one of a series of policy shifts prompted by Russia's invasion of Ukraine.

Germany this week also halted its Nord Stream 2 gas pipeline project with Russia and agreed to send weapons to Ukraine after long resisting pressure from Western allies on both issues and facing accusations of being too dovish towards the Kremlin. read more

"We will have to invest more in the security of our country to protect out freedom and democracy," Scholz told an extraordinary session of the Bundestag lower house of parliament on Sunday.

Germany has long resisted pressure from the United States and others to raise its defence spending to 2% of economic output in the light of its 20th century history and resulting strong pacifism among its population.

מה שלא השיג לחץ אמריקאי השיג פוטין אחד ומיוחד.
הגרמנים מתחילים לחשוב ברצינות על הצבא שלהם... מקווה רק שהם ישמרו על ההגיון הבריא שמוביל אותם.
אני לא מקנא במחשבות של פוטין אם בסוף הוא יקבל צבא גרמני רציני באירופה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

בנט אשכרה התקשר עכשיו לפוטין בניסיון לתווך הפסקת אש.

הבן אדם השתגע על השכל! איך אנחנו קשורים למלחמות שלהם? יש לנו כל כך הרבה בעיות במדינה שזה הדבר האחרון שאנחנו צריכים עכשיו

עריכה אחרונה על ידי boy23
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 2 דקות, MiniMiz3r כתב:

נו ויש מישהו שלא לקח צד נגד אסד בסיפור הזה? אה, כן, פוטין. 

שוב , אני לא אומר שפוטין מלאך או יוצא טוב בסיפור הזה , אבל צבא שנלחם נגד צבא זה לא משהו 

חדש , ולא צרי "התייחסות" או משהו מיוחד , אף אחד לא עזר לנו , אף אחד לא יעזור להם , יש הרבה מלחמות בסוריה , איראן , לוב , מצריים אני לא רוצה מישהו רץ לעזרתם .

מכונאי BMW

פורסם (נערך)

למי שהשווה בין שתיקה של העולם בשואה לשתיקה עכשיו..

יש הבדל עצום בין מה שקורה עכשיו באוקראינה, סוריה, ועוד אלף מקומות - לשואה.

המאבקים היום הם על שליטה, לו יצוייר שכל העם האוקראיני יכנע מיידית ויסכים לשליטה של פוטין, אף אוקראיני לא יהרג. 

כנ''ל בסוריה מאבק בין מורדים לממשל - על שליטה במדינה.

בשואה היהודים לא רצו לשלוט..

הם הסכימו לחלוטין לכל שלטון שלא יהיה כולל של הגרמנים,

הם נרצחו כי הם יהודים, וזה לא דומה לשום דבר שקורה היום.

עריכה אחרונה על ידי - XM -
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
לפני 1 דקה, boy23 כתב:

בנט אשכרה התקשר עכשיו לפוטין בניסיון לתווך הפסקת אש.

הבן אדם השתגע על השכל! איך אנחנו קשורים למלחמות שלהם? יש לנו כל כך הרבה בעיות במדינה שזה הדבר האחרון שאנחנו צריכים עכשיו

האוקראינים ביקשו. מה אכפת לך, אתה פוחד מזה שיהיו פקקים בכביש 1?

פורסם (נערך)
לפני 1 דקה, - XM - כתב:

יש הבדל עצום בין מה שקורה עכשיו באוקראינה, סוריה, ועוד אלף מקומות - לשואה.

המאבקים היום הם על שליטה, לו יצוייר שכל העם האוקראיני יכנע מיידית ויסכים לשליטה של פוטין, אף אוקראיני לא יהרג. 

כנ''ל בסוריה מאבק בין מורדים לממשל - על שליטה במדינה.

בשואה היהודים לא רצו לשלוט..

הם הסכימו לחלוטין לכל שלטון שלא יהיה כולל של הגרמנים,

הם נרצחו כי הם יהודים, וזה לא דומה לשום דבר שקורה היום.

אתה לא אומר את זה לבנאדם הנכון ....

@MiniMiz3r הפחד שזה מלחמה שלא קשורה אלינו ואנחנו לא צריכים בעיות עם פוטין או כל מדינה אחרת , יש לנו מספיק חרא להתמודד איתו .

עריכה אחרונה על ידי ProCC
  • רעיון טוב! 1

מכונאי BMW

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 29 דקות, MiniMiz3r כתב:

כשרואים עוול, צריך להגיד שזה עוול ולא להסתכל לצד השני

כשאין לך יכולת להשפיע כל המצב זה לא משנה כמה תתעלם או כמה תצעק.

מלחמה זה חרא וזה לא סוד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 13 דקות, ProCC כתב:

@MiniMiz3r הפחד שזה מלחמה שלא קשורה אלינו ואנחנו לא צריכים בעיות עם פוטין או כל מדינה אחרת , יש לנו מספיק חרא להתמודד איתו .

קודם כל, להיות בעמדת המתווך זה הכי טוב כי אז אתה יוצא בסדר עם כולם.

שנית כל, הטענה "אנחנו לא צריכים בעיות עם פוטין" היא הזויה כשהעולם כולו פשוטו כמשמעו מתחלק בשבוע האחרון לשניים - מי שבעד פוטין (איראן, סוריה וונצואלה) ומי שנגד פוטין (כל העולם המערבי). מכיוון שישראל מצד אחד מקבלת מימון נכבד מאוד מהמערב, והנשק הישראלי מיוצר במערב וכיפות הברזל של ישראל ממומנות על ידי המערב, ומצד שני האויבים הגדולים ביותר של ישראל ממומנים ומחומשים על ידי רוסיה, זה די no brainer שעדיף לישראל ליישר קו עם המערב מאשר עם רוסיה.

לפני 13 דקות, SlowRide כתב:

כשאין לך יכולת להשפיע כל המצב זה לא משנה כמה תתעלם או כמה תצעק.

מלחמה זה חרא וזה לא סוד.

תמיד יש יכולת להשפיע, השאלה באיזה מחיר. ישראל דווקא התערבה לא מעט (אבל לדעתי לא מספיק) במלחמת האזרחים בסוריה. אף אחד לא מצפה לצנחנים ישראלים בשמי קייב, רק לא להזדהות עם התוקף, זה הכל.

פורסם

ישראל מייבאת שמן חמניות וגרעינים (חיטה וכדומה) מאוקראינה, בנוסף לעמדה המוסרית, להתיישרות עם המערב ולמכירות שלנו לאוקראינה- יש לנו אינטרס די גדול להיות בצד שלהם.

חוץ מזה, ממתי בדיוק רוסיה חברים שלנו? מעולם לא היו, ונמצאים כבר עשורים בצד שמספק את האויבים שלנו.

נראה לי מאוד no brainer הסיפור הזה.

פורסם
לפני 35 דקות, MiniMiz3r כתב:

קודם כל, להיות בעמדת המתווך זה הכי טוב כי אז אתה יוצא בסדר עם כולם.

או שאתה יוצא מסוסך עם כולם.

כמה פעמים מכמה אנשים שמעתי את המשפט "ניסיתי לעזור ועכשיו אני בכסאח עם שניהם)

פורסם

אני רוצה להזכיר לכל אלו שחוששים מהרוסים שהרוסים כבר היו בגבול שלנו, כמעט הנחיתו נחתים לטובת המצרים ביום הכיפורים, הופלו להם טייסים במלחמת ההתשה... ובכלל, היו אקטיבים מאוד בפעילות נגדנו, כולל הקמת אש"פ

לא צריך להתייחס אליהם כאל מי שיגיעו ויימחצו אותנו בשנייה. אנחנו לא אוקראינה.

• אהבתי 5

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...