Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אנחנו באמת לא אוקראינה. באוקראינה כל בבושקה בת 80 יותר קשוחה מערס ישראלי ממוצע.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • מצחיק 1

פורסם (נערך)

המטרה של ישראל זה לדאוג לאינטרסים שלה.

יש לנו מספיק אוייבים מבית ומחוץ, יוקר המחיה, דתיים, ערבים,ממשלה הזייה, עזה,לבנון,סוריה רוצים עוד???

מה אנחנו צריכים עכשיו את רוסיה ואוקראינה על הראש שלנו?? זה ממש no brainer

אנחנו לא האום, והתפקיד שלנו זה לא לעשות שלום עולמי (בינינו - אנחנו הכי גרועים בזה).

בואו קודם ננסה לפתור רבע מהבעיות כאן במדינה ורק אחר כך נלך לעשות ועידות פסגה עם פוטין וזנלסקי.

עריכה אחרונה על ידי boy23
  • אהבתי 3
פורסם

אני חייב לשבח את זלנסקי והאוקראינים בלחימה.

אין להם כלום חוץ מכוח רצון, ועדיין הם ממשיכים להלחם בכל הכח.

מפוצצים גשרים, מסירים שלטים בדרכים מרכזיות, זורקים בקבוקי תבערה.

בהיבט התקשורתי-פסיכולוגי-דעת קהל יש לנו המון ללמוד מהם:

הסרטון עם האבא שנפרד מהבת שלו

ראיונות הפליטים על הגבול

תושבים שמתאחדים כדי להכין בקבוקי תבערה

הגיוס של אילון מאסק לפתוח את סטארלינק לאוקראינה (גם אם אין דואר נכנס, זה צעד סמלי חזק)

שיירות אנושיות שחוסמות משוריינים

שיחות הטלפון של השבויים, מסירת גופות לצלב האדום

התמונות של התינוקות שנולדים במטרו

סיפור הגבורה של אי הנחשים, פיצוץ הגשר

הנשיא שלובש מדי צבא ביחד עם הצוות שלו ומעדכן את העם בצורה ישירה

זה מדבר חזק אל דעת הקהל העולמית, וגורם לי לחשוש מזה שמדינת ישראל תקבל בראש בסבב הבא מול עזה שילווה בהתפרעויות הגיס החמישי מבפנים.

• אהבתי 2
פורסם

אגב, אני לא יודע אם ידעתם על זה, אבל אני מודה שאני לא ידעתי, 

אבל מאז 2014 בקרבות בין הבדלנים הפרו רוסים, לצבא אוקראינה במזרח המדינה, נהרגו בין 13-14 אלף איש. 

זה מספר הזייתי, שאם אתה לא חי באיזור/מחפש באופן אקטיבי, אין לך שמץ של מושג לגביו. 

לא לוקח שום צד אחרי שאני שומע את זה, אבל האטימות התקשורתית הזאת, זה מאוד מזכיר לי לצערי את מה שהולך אצלנו במדינה שכול מבצע עם עזה.

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

לא צריך להתייחס אליהם כאל מי שיגיעו ויימחצו אותנו בשנייה. אנחנו לא אוקראינה

אז זהו. גם את אוקראינה הוא לא מצליח למחוץ תוך שניה, וזה אפשר להגיד שכמעט המגרש הביתי שלו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

אני רוצה להזכיר לכל אלו שחוששים מהרוסים שהרוסים כבר היו בגבול שלנו, כמעט הנחיתו נחתים לטובת המצרים ביום הכיפורים, הופלו להם טייסים במלחמת ההתשה... ובכלל, היו אקטיבים מאוד בפעילות נגדנו, כולל הקמת אש"פ

לא צריך להתייחס אליהם כאל מי שיגיעו ויימחצו אותנו בשנייה. אנחנו לא אוקראינה.

גם בסוריה. הרוסים הגיעו לעזור לסורים במלחמת יום כיפור.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 5 שעות, vadim6385 כתב:

ה בערך כמו שהולנדי מצוי רואה חדשות על מבצע צבאי כלשהו בעזה, אומר "ואי ואי" בהולנדית, מעשן ג׳וינט והולך לישון.

קצת הגזמת.. הם גם שותים בירה

לפני 4 שעות, boy23 כתב:

הבן אדם השתגע על השכל! איך אנחנו קשורים למלחמות שלהם? יש לנו כל כך הרבה בעיות במדינה שזה הדבר האחרון שאנחנו צריכים עכשיו

צריך שיהיה מי שיציע כי שאר המדינות האחרות פחות עפות על קיום משא ומתן בשטחיהם.

לפני שעתיים, Legend כתב:

זה מדבר חזק אל דעת הקהל העולמית, וגורם לי לחשוש מזה שמדינת ישראל תקבל בראש בסבב הבא מול עזה שילווה בהתפרעויות הגיס החמישי מבפנים.

כל הסבבים האחרונים מדינת ישראל גרועה עד כדי פדיחה רצינית, בייצור דעת קהל חיובית על ישראל והלחימה נגד חמאס\אש"פ. 

לפני 51 דקות, davemustaine87 כתב:

מבצע עם עזה

אין מבצעים בעזה, יש סבבים

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 58 דקות, David32 כתב:

אז זהו. גם את אוקראינה הוא לא מצליח למחוץ תוך שניה, וזה אפשר להגיד שכמעט המגרש הביתי שלו.

אנחנו עוד לא מבינים בדיוק מה קורה שם. אם הם לא מפעילים את מלוא הכוח, כי לא רוצים או כי זה קשה מנטלית לתקוף עם שדי דומה לך ושיש לכם שפה משותפת. אולי, כמיטב הדוקטרינה הסובייטית, קודם כל שולחים את הבררה...

לא יודע.

לפני כשעה, davemustaine87 כתב:

זה מספר הזייתי, שאם אתה לא חי באיזור/מחפש באופן אקטיבי, אין לך שמץ של מושג לגביו. 

אם אתה חושב שזה מספר הזוי, תבדוק את המספרים בעירק אחרי המלחמה 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 3 שעות, falou כתב:

לא צריך להתייחס אליהם כאל מי שיגיעו ויימחצו אותנו בשנייה. אנחנו לא אוקראינה.

אני חושב שאתה טועה. עוצמת הכוח הצבאי והציוד שיש לרוסים יכולים למחוק את ישראל מהמפה מהר מאוד.

• מצחיק 1

איזה כייף לי :)

פורסם

אני חושב שאתה טועה. אנחנו רחוקים ואין להם שום סיבה. מבחינת למחוק, אנחנו יכולים למחוק אותם באותה מידה. אני לא מדבר על תסריטים דימיוניים, אני מדבר על היסטוריה ארוכה של עימותים בפועל, שאף פעם לא התדרדרו.

פורסם
לפני 8 דקות, מרק10 כתב:

אני חושב שאתה טועה. עוצמת הכוח הצבאי והציוד שיש לרוסים יכולים למחוק את ישראל מהמפה מהר מאוד.

ואני חושב שאתה טועה. לצבא הרוסי אין אפשרות להפעיל את הכח הזה רחוק מהגבול שלו. אנחנו גם רואים כמה יכולת יש להם בתחום הלוגיסטי נגד מדינה שאשכרה חולקת איתם גבול. מספיק שישראל רק תריח שיש ניסיון לצבירת כח מהצד הרוסי וכל הנוכחות שלהם בסוריה (לטקיה, חמימים) תימחק בתוך רבע שעה. סורי, הדבר היחיד שיש להם זו יכולת גרעינית. כל שאר הצבא בנוי מחיילים צעירים, מפגרים, מבולבלים, הלומי אלכוהול, אחרי שכנראה עברו תקיפה מינית מצד עמיתיהם והתעללות מצד המפקדים שלהם. אלו שלא, לא מהווים כח מספיק גדול כדי להטות את כף בלחימה מול מדינה במגרש הביתי שלה, בטח לא מדינה שמומחית בהפעלת כוח אגרסיבי וקטלני עם עליונות טכנולוגית מובהקת כמו ישראל.

• אהבתי 1
פורסם

שום עימות ביננו הוא לא (1) עימות על כל הקופה ו-(2) עימות של ישראל לבדה מול רוסיה. אנחנו לא אוקראינה, יש לנו יכולות, יש לנו בריתות, יש לנו משמעות גלובאלית

פורסם
לפני 15 דקות, gorelshv כתב:

כל שאר הצבא בנוי מחיילים צעירים, מפגרים, מבולבלים, הלומי אלכוהול, אחרי שכנראה עברו תקיפה מינית מצד עמיתיהם והתעללות מצד המפקדים שלהם. אלו שלא, לא מהווים כח מספיק גדול כדי להטות את כף בלחימה מול מדינה במגרש הביתי שלה, בטח לא מדינה שמומחית בהפעלת כוח אגרסיבי וקטלני עם עליונות טכנולוגית מובהקת כמו ישראל.

ומאיפה המידע הזה ? אתה במקרה ראש ענף כוח אדם בצבא הרוסי ?

לא קונה את מה שכתבת.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
לפני שעה, davemustaine87 כתב:

אגב, אני לא יודע אם ידעתם על זה, אבל אני מודה שאני לא ידעתי, 

אבל מאז 2014 בקרבות בין הבדלנים הפרו רוסים, לצבא אוקראינה במזרח המדינה, נהרגו בין 13-14 אלף איש. 

לא לוקח שום צד אחרי שאני שומע את זה, אבל האטימות התקשורתית הזאת, זה מאוד מזכיר לי לצערי את מה שהולך אצלנו במדינה שכול מבצע עם עזה.

וכמו שהמצב בעזה זה באשמת איראן ומי שדואג לחמש את העזתים ולהרעיל אותם על ישראל, כך גם המצב בדונבאס הוא באשמת פוטין שדואג לחמש ולהקים ארגוני מיליציה\טרור אנטי אוקראיניות באזור שם. 
ידעת שבמרחק לא רב מדונבאס בצד האוקראיני יש עיר גדולה עם אוכלוסיה רוסית שיש שם 0 הרוגים ושום טרור או מלחמה? רק בגלל שהם לא חולקים גבול עם רוסיה ולפוטין קשה לנהל משם מלחמת פרוקסי.

אגב חצי מהמספר הזה הם אוקראינים, לא שזה משנה משהו.

לפני 45 דקות, falou כתב:

אנחנו עוד לא מבינים בדיוק מה קורה שם. אם הם לא מפעילים את מלוא הכוח, כי לא רוצים או כי זה קשה מנטלית לתקוף עם שדי דומה לך ושיש לכם שפה משותפת. אולי, כמיטב הדוקטרינה הסובייטית, קודם כל שולחים את הבררה...

לא יודע.

אם אתה חושב שזה מספר הזוי, תבדוק את המספרים בעירק אחרי המלחמה 

על פי דיווחים של סוכנויות הביון האמריקאיות פוטין כבר זרק שתי שליש ממה שיש לו לכיוון אוקראינה וכרגע הוא מבקש עזרה מבני הברית שלו להיכנס להילחם איתו (בלארוס למשל)

לפני 34 דקות, מרק10 כתב:

הצבא הרוסי לא מצליח להתמודד מול צבא שכמעט לא מספק לו שום התנגדות, הוא בעיקר הולך לאיבוד ויורה בשלהם.
גם אני פעם חשבתי ככה אבל ככל שהזמן עובר אני רואה פעם אחר פעם עד כמה המצב גרוע, צבא ענק מבולבל לא מקצועי ומרושל.

לפני 3 דקות, מרק10 כתב:

ומאיפה המידע הזה ? אתה במקרה ראש ענף כוח אדם בצבא הרוסי ?

לא קונה את מה שכתבת.

אנחנו רואים את התוצאות בשטח פעם אחר פעם, בין אם זה בצ'צניה ששם הצבא הרוסי לא הצליח להתמודד מול קבוצה לא מאורגנת ולא מוכנה של טרוריסטים בשיטות גרילה דבר שישראל התמודדה איתו כבר עשרות פעמים ואף פעם לא נחלה תבוסה צורמת כמו רוסיה ובין אם זה התקיפה שאוקראינה ששם אנחנו רואים את מצבו של הצבא הרוסי בשטח שלא מצליח לספק עליונות אווירית עם סד"כ של 1500 מטוסי תקיפה ועוד מאות מסוקי תקיפה מול חייל אוויר עם 50 מטוסים שמישים.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • תוכן חדש...