Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו יודע מה הולך בכביש 2?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

לעיתים בימי ראשון מסוימים אני נוסע מכיוון הקריות לתל אביב באמצעות הרכב הפרטי.

אני צריך להגיע בסביבות 8, אבל בשביל לא להיתקע בפקקים האיומים אני יוצא ממש מוקדם, משהו כמו 5 לפנות בוקר, מגיע בסביבות 7:00 ואז נותן תנומה קלה ברכב. 

רציתי לשאול מה הסיבה שיש כ"כ הרבה פקקים ספציפית בכביש 2? אני לא זוכר שהיה כל כך כל כך כל כך פקוק בהשוואה לשנה וחצי-שנתיים אחורה (אותו מסלול).

הפקקים מתחילים מאזור חדרה, אבל לפעמים יותר מדי פקוק שזה אפילו מתחיל עוד לפני, וה-Waze פשוט מציע "לעקוף" חלק מהפקק ע"י כניסה לקיסריה. 

06f640bbb79831ffca658325b09bf7ec.thumb.png.ba8272c7f01dfb9bf9a68a9ab6904e58.png

עכשיו ראיתי שמתבצעות עבודות בכביש הזה, השאלה אם ידוע למישהו האם זה אמור לתת הקלה בפקקים? 

עריכה אחרונה על ידי Dushane
פורסם

1. מאז תחילת הקורונה פחות ישראלים נמצאים בחו"ל ובמקום זה הם על הכביש.

2. מאז תחילת הקורונה יש פחות נוסעים ברכבות, גם בשל כל עבודות התשתית בתחום, וגם הם על הכביש.

אלו הניחושים שלי וזה די תקף לכל הארץ. 

• אהבתי 1
פורסם

בין חבצלת לאולגה יש עבודות, הדבר גורר האטה בתנועה שבתורה רצה אחורה כגל הלם שהולך ומתגבר עד שמגיעים לעצירה.
כרגע מתבצעות עבודות הרחבה ל3 נתיבים עד לגשר נחל חדרה, העבודות כוללות גשר חדש בM הדרך מעל נחל אלכסנדר מה שישפר את הבטיחות ויקטין את צוואר הבקבוק הנוצר באיזור. בהמשך יחלו עבודות נוספות בגשר נחל חדרה שימחקו את הירידה ועליה אל הנחל, לאחר מכן (כרגע נמצא בתכנון) יחלו עבודות הרחבה עד למחלף זכרון כולל הרחבה של המחלפים, שיפור הבטיחות ומחלפון בג'אסר.
הנה עוד מידע:
https://www.civileng.co.il/כביש-החוף-הרחבת-כביש-האורך-העמוס-ביותר-בארץ

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 4 שעות, ch2856 כתב:

1. מאז תחילת הקורונה פחות ישראלים נמצאים בחו"ל ובמקום זה הם על הכביש.

2. מאז תחילת הקורונה יש פחות נוסעים ברכבות, גם בשל כל עבודות התשתית בתחום, וגם הם על הכביש.

אלו הניחושים שלי וזה די תקף לכל הארץ. 

בתחילת הקורונה, אנשים היו בסגר בבתים. העובדה נוצלה והחלה תנופה של הרחבה בכביש החוף, כביש 5, איילון וכביש 4 במקביל. 

תוך כדי החיים חזרו ל(סוג של) שגרה, אנשים חזרו לנסוע בכבישים, אבל העבודות עדיין מתקיימות ומורגש לחץ בכל הכבישים האלה בעיקר

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אפשר להרגע, גם בכביש 6 יש דברים כאלו. והכי מרגיע היא הידיעה שזה הולך להיות הרבה יותר גרוע. לא יעזור, השילוב של ארץ צפופה מאוד עם אובססיה לכלי רכב והיכולת האובייקטיבית לממשה, ותשתית הכבישים  והתחבורה ציבורית שבימי חיינו לא נראית כבעלת יכולת להדביק את קצב הגידול בכלי הרכב הפרטיים, הוא מתכון בדוק לקטסטרופה והמציאות מוכיחה את זה כל יום מחדש וביתר תוקף.

• אהבתי 2
פורסם

הייתי מחפש מסלול נסיעה אחר מאשר כביש 2 למרות הנוחות שהכביש מציע 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

2021 - כמעט 300 אלף מכוניות עלו לכביש.

2020 - 200 ומשהו אלף מכוניות על הכביש.

2019 - כמעט 200 אלף לדעתי על הכביש.

נוסיף את צמצמום נתיבים, או כאלו שנעשו 2+ או כאלו שנותבו לטובת נתיב תחב"צ.

תוסיף את זה שאנשים לא רוצים ליסוע בתחב"צ כי הוא גרוע (מניסיון) וקיבלת פקק בריבוע.

• אהבתי 1
פורסם

אין קשר לעבודות - במוצ"ש האחרון יצאנו מהקריות לכיוון הדרום הוויז אמר ש6 פקוק נסענו דרך כביש 2,

נסיעה שבדרך כלל לוקחת 1.5 שעות לקחה יותר מ3 שעות,

כביש 2 היה סתום כולו (עד אחרי נתניה).

פורסם

התח"צ חוותה צמצום בפעילות במהלך הסגרים ועד כה לא השתנה המצב. 

הפתרון לא כייפי - הגדלת השעות הפעילות למקסימום האפשרי. יענו 24/6

אני כמובן לא מצפה שיהיו לכל היעדים אוטובוסים בתדירות גבוהה. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

היו בעבר קווי לילה ברכבת - נהריה-נתב"ג ובאר שבע-תל אביב.

מאז תחילת הקורונה הם טרם חזרו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 25 דקות, itsik170 כתב:

היו בעבר קווי לילה ברכבת - נהריה-נתב"ג ובאר שבע-תל אביב.

מאז תחילת הקורונה הם טרם חזרו.

מצחיק שגם כאלה דברים גורמים ליותר רכבים על הכביש.

אפקט הפרפר במוד אקסטרים

למיכאלי הפתרונים

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...