Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשכתבתי שראיתי שרשורים אז לא דובר על כמה בודדים. 

מדובר בעשרות רבות שכתבו פה ואלה רק פרומילים מהאנשים שחוו בעיה כי לא כל אחד כותב פה . 

וזו לא סטיגמה אלא בעיה אמיתית שנים אחורה . זה מגובה גם בסרטונים ביוטיוב וגם בפוסטים בפורומים בחול . 

אפשר לטמון את הראש ולומר שאין בעיה וללכת עם הראש בקיר. 

אני באופן אישי לא אתקרב למנוע בנזין 1.2 טורבו ולא אמליץ לאיש לקנות, מה גם שרואים איזה יחס הלקוחות מקבלים אצל היבואן . 

הדרך היחידה לשקם אמון היא הרחבת אחריות למספר שנים כזה שלא יגרום לחשש והחלפה של המנוע לכל לקוח עם בעיה אמיתי ולא רק החלפת רצועה . 

אבל זה כנראה לא יקרה . 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אף אחד לא טען שאין בעיה.

אך עשרות העמודים הם בגלל השיח שהתפתח, לא מדובר על 50 איש או יותר שהתלוננו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה צודק יוליאן ועדיין ככל שהשיח התפתח עוד ועוד גולשים הציפו אותה בעיה ברכבים שלהם, היו חודשיים ששני השרשורים חיו במקביל ובשניהם יש במצטבר עשרות בעלי רכבים , זה התחיל עם הקטנות ואז צצו גם ה 3008 מהדור החדש אחרי שהפסיקו ייצור שלהם עם 1.6 .

ורק שני השרשורים האלה מצטרפים לכמה עשרות בשנים האחרונות . באמת לא שווה את ההתעסקות , אלא אם יש לבעלים טונות של זמן פנוי ועצבים מברזל. חשוב שכל אחד לפני רכישה יידע לאן הוא נכנס . 

זו אחת הסיבות שאת הסיטרואן שלנו בחרנו עם מנוע דיזל למרות האוריאה . 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
לפני 37 דקות, nepet כתב:

3008 מהדור החדש אחרי שהפסיקו ייצור שלהם עם 1.6

לא הפסיקו את הייצור של הדגם הזה.

• רעיון טוב! 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני שעתיים, nepet כתב:

אתה צודק יוליאן ועדיין ככל שהשיח התפתח עוד ועוד גולשים הציפו אותה בעיה ברכבים שלהם, היו חודשיים ששני השרשורים חיו במקביל ובשניהם יש במצטבר עשרות בעלי רכבים , זה התחיל עם הקטנות ואז צצו גם ה 3008 מהדור החדש אחרי שהפסיקו ייצור שלהם עם 1.6 .

ורק שני השרשורים האלה מצטרפים לכמה עשרות בשנים האחרונות . באמת לא שווה את ההתעסקות , אלא אם יש לבעלים טונות של זמן פנוי ועצבים מברזל. חשוב שכל אחד לפני רכישה יידע לאן הוא נכנס . 

זו אחת הסיבות שאת הסיטרואן שלנו בחרנו עם מנוע דיזל למרות האוריאה . 

ושים לב שהכול מופנה בעיקר לרצועה מהדור הראשון.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יכול להיות , באיזשהו שלב הפסקתי לעקוב ,רק ראיתי שהשרשור צובר עוד ועוד תגובות של בעלי רכבים ,  אני זוכר שהחליפו רצועה איפשהו בסביבות 2019 אם אני לא טועה , יכול להיות ששנתיים וחצי - שלוש זה לא מספיק זמן כדי למדוד . אם לא יהיו 5 שנים של שקט מכיוון הרצועה החדשה אני לא אקנה שום רכב עם המנוע הזה . 

ושוב, אולי זה רק אני , אם יש אנשים עם יותר זמן פנוי ממני אז יש כמה רכבים עם המנוע המדובר שהייתי יכול להמליץ לקנות. 

גם הקורסה גם ה 208 גם ה 308 שתגיע שנה הבאה נראית כזו שהייתי שוקל אחרי נסיעת מבחן , אבל אני פוחד שכל הצרות יתחילו בתום האחריות כי אני נוסע מעט ולא בא לי הפתעות כאלה .

פורסם

רצועה הוחלפה ב 2017..

• תוכן חדש...