Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיר את התופעה של תמימות ועקשנות, שמגיע בדר"כ בגילאיים מבוגרים דווקא לאנשים הכי קרובים אלינו אבל להבא:

בדיקת רקע של חברת WeCheck (מבית יד2ל מיב זכרוני חינם)

המחמירים גם צ'ק בנקאי, מראש, של 3-4 חודשי שכירות (עלות של 15 ש"ח לשוכר וכמובן הסכום צריך להיות בעו"ש)

כמו בדיקה לרכב, אלו צריכים להיות חובה עבור משקיעי נדל"ן.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

לא מחייב בכלל

היו כאן מקרים בשכונה של אנשים שעקצו אנשי עסקים מאוד מבוססים ופשוט סמכו על זה שאחרי תקופה ארוכה אותו איש עסקים יסכים לוותר להם על 20-30 אלף שקל כי זה לא מזיז לו העיקר שיצאו מהדירה

הרוב באמת ויתרו כי עשו חשבון שבזמן הזה הם יכולים להכניס כבר מישהו אחר שישלם

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם
לפני 59 דקות, stum כתב:

מכיר את התופעה של תמימות ועקשנות, שמגיע בדר"כ בגילאיים מבוגרים דווקא לאנשים הכי קרובים אלינו

קלעת בול!

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
בתאריך 19.12.2020 בשעה 19:16, Transporter כתב:

אתה יכול לפנות לעו"ד ויכול לפנות לגורמים יותר זריזים

מסיפורים שאני שומע פה בשכונה

יש דרכים יותר זריזות מעו"ד לפנות דיירים

סקרנות נטו היכן אתם מוצאים את הגורמים האלו.

פורסם

איך זה שאני מחפש ולא מוצא עכשיו את השרשור "נגטיב" של השרשור הזה, שהיה כאן לא מזמן.

כשהשואל "נחרד" כשביקשו ממנו בטוחות (שהיו לטעמי סטנדרטיות פחות או יותר) בחוזה לשכירת דירה.

איך כל גיבורי המקלדת קפצו אז:

"תשכור ממישהו אחר!!!"

"מה זו החוצפה הזו לבקש ערבים והמחאות בטחון רשומות לטובת חח"י+העיריה+חברת הגז???"

"מי נותן ערבות בנקאית? שילך לחפש הזקן המליאן הזה".

אז אולי מה שהתאפקתי לא להגיב אז, יתקבל עכשיו אולי בקצת יותר הבנה:

גם אבא שלי, אדם שכבר מזמן עבר את גיל הפנסיה, היה עצמאי כל חיו. הדירות שהוא משכיר (כטייקון נדל"ן מאוס), הן פחות או יותר הפנסיה היחידה שיש לו אחרי קרוב לחמישים שנה שבהן הוא ניהל את משרד האדריכלים שלו (אם לא מחשיבים את הסכום המעליב שהוא מקבל כקצבת זקנה מב"ל).

אז כן. יש לו עו"ד, צעיר, אסרטיבי, וקשוח מאד, שמנהל עבורו את ההשכרות. (תמורת הסכום הסביר מאד של חודש שכירות בשנה עבור כל חוזה)

וכן, אותו עו"ד דורש מהשוכרים ערבות בנקאית, ועורך לכל שוכר בדיקת נאותות (עוד מלפני שהיו חברות כמו "ווישור" ודומיו) שכוללת תלושי משכורת, ממליצים וערבים. 

כל שוכר מפקיד בידיו  3 המחאות נוספות ע"ח שכר דירה, לחודשים שאחרי תום החוזה. 

כל שוכר מפקיד בידיו גם המחאות פתוחות שהמוטבים בהן הם חח"י והעיריה.

בתמורה, השוכר מקבל דירה שהיא שתי רמות מעל הסטנדרט המקובל בתחום, עם תחזוקה מיידית של כל מה שמתבלה או מתקלקל.

הדירות מושכרות ברציפות. כלומר, ישנם מספיק שוכרים שאין להם בעיה לספק את כל הנ"ל, כי הם לא מתכוונים להפר שום חוק או סעיף חוזה.

• אהבתי 6
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 27 דקות, yd b-4 כתב:

סקרנות נטו היכן אתם מוצאים את הגורמים האלו.

אצל איציק הגדול. אתה קונה שם נתח וואגיו.

חותך אותו לחתיכות קטנות.

מסדר את החתיכות בשורה מחוץ לדלת של הדירה שיובילו החוצה אל הרחוב.

אחרי כמה דקות הנוכל לא יכול לעמוד בפיתוי, הוא יצא מהדירה ויתחיל ללכת בעקבות הוואגיו.

אתה מתחבא בסביבה וכשהוא מספיק רחוק אתה רץ לדלת ומחליף את הצילינדר.

ככה מוציאים נוכל מהדירה בלי להימרח עם עורכי דין.

• מצחיק 9

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חשבתי הרבה לפני שאני יוסיף את הלירה שלי.

מה שאתה מציג הוא מאוד פשוט לצד של המשכיר.

אין ספק שמדובר על סיכון של נכס ששווה מיליונים ויניב אלפי שקלים ואין ספק שיש צורך לבנות מנגנון שיגן עליו.

אם אתה אדם ישר אז כביכול אין בעיה עם מה שאתה מציג.

אם אתה לא בנאדם ישר אז יש בעיה גדולה.

הבעל בית האחרון שלי החליט שיש חוב חשמל שלא שולם( מה שלא היה נכון) סירב לשנות שם על חשבון חשמל סירב לשנות שם בארנונה החליט שעל פי דעתו הדירה לא נקיה ועל כן יכניס מנקה ותמורת עבודתה ישלם לה עם הצ'ק ביטחון.

עכשיו ברור כביכול שיש לי מסלול שאני יכול לפתור הכל (בית המשפט) אבל מה אמור לעשות עכשיו אדם בן 25 עובד? להשתעבד לנושא לעזוב הכל ולהתחיל לרדוף אותו?

לא רוצה לציין בכלל את נושא הצ'ק פתוח שמסתובב.. מכיר סיפורים על צ'קים נודדים..

שוב ברור שמבחינה חוקית אי אפשר לפדות אותם אבל לא בהכרח הגורמים הרשמיים הם אלו שמנסים.

מאוד קל לראות הכל מצד אחד ולהיות החלטי.

מעדיף בית פחות איכותי ובלי כל הסחלה שעבר עלי בפעם האחרונה.

פורסם (נערך)

רגב מבין אותך לגמרי, לכן חשוב לשים הכול בחוזה.

ברגע שיש חוזה הכול מובן.

אם בעל הבית הפר את החוזה, בתביעות קטנות השופט ינקנק אותו. תתפלא שלתבוע לא עולה כסף, אבל כן עולה זמן כשהולכים לדיון.

אם לא שווה לך ללכת לדיון (בגלל זמן עבודה), זה כבר משהו אחר ואולי לא מדובר על סכום מהותי בשבילך. אני סתם נתתי דוגמה בקשר לסכום.

עריכה אחרונה על ידי aka77

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי זה לא חוקי לעשות את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

לדעתי זה לא חוקי לעשות את זה.

אם זה נרשם בחוזה השכירות אז כן.

ואם זה לא נרשם בחוזה השכירות אז השאלה מה עדיף? שיתכבד הנוכל החוצפן ויגיש תביעה לסעד מביהמ"ש....

פורסם

הנוכל מתקשר למשטרה.

ואתה בעל הנכס צריך לפתוח תדירה.

אני לא יודע תחוקים היום.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

השוכר יזמין משטרה שתדאג לכניסתו חזרה לדירה, הנזק יחול על המשכיר והשופט בתביעת הפינוי יסתכל על זה בעין לא יפה.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

פורסם

נושא מעניין.

החוק מתיר באופן נדיר מאוד עשיית דין עצמי ופינוי בכוח... בתנאי שלא חלפו 30 יום ממועד ה"פלישה"
18. שימוש בכוח נגד הסגת גבול:
(א) המחזיק במקרקעין כדין רשאי להשתמש בכוח במידה סבירה כדי למנוע הסגת גבולו או
שלילת שליטתו בהם שלא כדין.
(ב) תפס אדם את המקרקעין שלא כדין רשאי המחזיק בהם כדין, תוך שלושים ימים מיום התפיסה, להשתמש בכוח במידה סבירה כדי להוציאו מהם.

נוכלים יש גם בצד של השוכרים וגם בצד של המשכירים,
אם אתה משכיר... תעשה כל שביכולתך למקסם את הבטוחות - לא בכל מקום בארץ יש ביקוש, לא בכל מקום בארץ אפשר לקבל בטוחות (אין דין דימונה כדירה בת"א)
אם אתה שוכר... תעשה בדיוק הפוך

המדינה לא מעניקה צלשים לאלו שיורים בפורצים - גנבים - נוכלים ואפילו רודפת אותם, כך שהם הופכים לקורבנות. עצוב
למרות שהפתרון לשלוח להם לשיחת "יחסינו לאן?" את "מקרר הגרוזיני" נראית לגמרי הגיונית... כנראה שאין מנוס משימוש בדרכים הקונבנציונליות דרך מוסדות המדינה.

שיהיה בהצלחה ותעדכן איך מתקדם.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 18 שעות, natco כתב:

אז כן. יש לו עו"ד, צעיר, אסרטיבי, וקשוח מאד, שמנהל עבורו את ההשכרות. (תמורת הסכום הסביר מאד של חודש שכירות בשנה עבור כל חוזה)

וכן, אותו עו"ד דורש מהשוכרים ערבות בנקאית, ועורך לכל שוכר בדיקת נאותות (עוד מלפני שהיו חברות כמו "ווישור" ודומיו) שכוללת תלושי משכורת, ממליצים וערבים. 

כל שוכר מפקיד בידיו  3 המחאות נוספות ע"ח שכר דירה, לחודשים שאחרי תום החוזה. 

כל שוכר מפקיד בידיו גם המחאות פתוחות שהמוטבים בהן הם חח"י והעיריה.

אתה שוכח את היתרון הנוסף, בניהול מו"מ מול עו"ד, האחרון מחוייב להתנהל בתום לב ובאופן חוקי, וכל התנהלות לא חוקית מבחינתו, יכולה לעלות לו ביוקר. כלומר, יותר בטוח להפקיד צ'קים של ערבון כזה ואחר בידי עו"ד, בידיעה שהסיכוי שיעשה בהם שימוש לא חוקי, קטן.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...