Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 41 דקות, farkash7 כתב:

לא זכור לי שה-205 הגיע עם כריות אוויר.

חיפוש זריז בגוגל מוכיח שאני צודק וה-205 הייתה זמינה בחלק מהדגמים לפחות עם כרית אוויר אחת. נראה שגם בארץ. כמובן מהשנתונים המאוחרים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כרית אוויר זה סבבה, אבל מה לגבי שאר התכנון של הרכב?

אני עדיין חושב שאלטו תהיה יותר בטיחותית מ205. גם בעניין של בטיחות אקטיבית.

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כשבית עולה 2-3 מיל' , 20-25 זה לא סכום שיעיף אותך יותר מדי אחורה בחסכונות. במיוחד כשצעירים.

ולכן כאדם עם זיקה כלשהי לרכב (אחרת לא היית פה) ממליץ כן לשקול החלפה.

אלטו או 205 ליומיום לא באמת דיון שכדאי להיכנס אליו, לא רק בגלל שהוא לא מעניין, אלא בעיקר שביחס לאטרנטיבות הוא לא רלוונטי.

פורסם

גם לדעתי עדיף להחליף לרכב יותר נורמלי, אם אתה מרגיש שאתה סובל.

או למצוא פתרונות תחבורה אחרים, ואת האלטו להשאיר על תקן אוטו לבלת"מים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

פתרונות תחבורה אחרים זה רק אופנוע/קטנוע ואני עדיין לא רוצה לעלות על הכבישים עם כלים כאלה באופן יומיומי.

ממה שאני רואה האופציות הטובות (תקציב 20-30) הם בעיקר רכבים ידניים מתוצרת צרפת. טובות=שנתון גבוה, נוח, בטיחות סבירה+.
בוקי המחיר של הסנדרו באמת נמוך. רק צריך לעקל את המראה. כאילו לקחו את הקליאו דור 3 ואמרו לעצמם "עכשיו צריך להפוך אותה למכוערת".
בלטו לטובה:
קקטוס בגירסת 1.2 אטמוספרית. זכור לי שאהבו אותה מאוד במבחני הדרכים למרות המנוע החלש. כנראה שהמשקל הקל מפצה. האם גם ב1.2 האטמוספרי יש רצועת טיימינג בעייתית?
208/קליאו, בערך על אותה משבצת כל אחת והיתרונות שלה.
סנדרו - זה ממש זול.

אפילו איתרתי בלוח C4 עם מנוע 1.2T בפחות מ-30, זה פינוק אמיתי רק שזה חתונה קתולית (על פניו יכול בעוד שנתיים לעבור להיות הרכב השני).

אני חושב שבשלב הראשון אמכור את האלטו. יש לה טסט בעוד חודש, נעביר אותה בשבוע הבא ונוציא אותה לשוק. אם התוצאה תהיה טובה אולי נגדיל את התקציב אפילו מעבר ל-30.

מה אנחנו אומרים על טויוטה אוונסיס?
1. זה בהחלט שידרוג.
2. יוכל לשמש בעוד שנתיים כרכב השני.
3. נראה די בטוח.
4. תמיד אפשר למכור.

דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 שעות, farkash7 כתב:

Slowride הלוואי... זה אפשרי כמובן, אבל אני לא רוצה לטחון אותה. אולי הייתי צריך לרכוש את ה309 של דיסקו ולטחון אותה 😕

20 ק"מ ביום זה לא לטחון. יש גם בעיות שנוצרות ברכב שעומד יותר מדי זמן בלי שימוש.

בכל אופן אל תקנה עוד "גרוטאה" בשביל זה. במקומך, אם הסבל מהאלטו הוא בעיקר מנטלי ולא פיזי (תנוחת נהיגה מכאיבה, אין מקום לברכיים, כאבי גב מהמושב) הייתי משאיר אותה ונוהג בה כמו כמה שאני שונא אותה וסוחב איתה עד שתתפגר. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

זה 20 ק"מ לכיוון. עדיין לא סוף העולם, אבל סביב מרץ זה כבר יהיה 33 ק"מ לכיוון...
המושב שלה חרא. לא יודע אם הוא גורם למיחושים שאני מתחיל להרגיש בגב התחתון או לא. מה שבטוח שהמושב של הפונטו טוב בהרבה, יש שם אחלה תמיכה לגב התחתון וזה מורגש, אבל המושבים בפונטו מצויינים בלי קשר. אלו מושבים משופרים גם ביחס לפונטו בתחילת השיווק.

תמונה להמחשב.
cartube - פיאט פונטו איבו - cartube

לא הבנתי למי אתה קורא גרוטאה? לאוונסיס?

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

פתרונות תחבורה אחרים זה רק אופנוע/קטנוע ואני עדיין לא רוצה לעלות על הכבישים עם כלים כאלה באופן יומיומי.

ממה שאני רואה האופציות הטובות (תקציב 20-30) הם בעיקר רכבים ידניים מתוצרת צרפת. טובות=שנתון גבוה, נוח, בטיחות סבירה+.
בוקי המחיר של הסנדרו באמת נמוך. רק צריך לעקל את המראה. כאילו לקחו את הקליאו דור 3 ואמרו לעצמם "עכשיו צריך להפוך אותה למכוערת".
בלטו לטובה:
קקטוס בגירסת 1.2 אטמוספרית. זכור לי שאהבו אותה מאוד במבחני הדרכים למרות המנוע החלש. כנראה שהמשקל הקל מפצה. האם גם ב1.2 האטמוספרי יש רצועת טיימינג בעייתית?
208/קליאו, בערך על אותה משבצת כל אחת והיתרונות שלה.
סנדרו - זה ממש זול.

אפילו איתרתי בלוח C4 עם מנוע 1.2T בפחות מ-30, זה פינוק אמיתי רק שזה חתונה קתולית (על פניו יכול בעוד שנתיים לעבור להיות הרכב השני).

אני חושב שבשלב הראשון אמכור את האלטו. יש לה טסט בעוד חודש, נעביר אותה בשבוע הבא ונוציא אותה לשוק. אם התוצאה תהיה טובה אולי נגדיל את התקציב אפילו מעבר ל-30.

1. זה בהחלט שידרוג.
2. יוכל לשמש בעוד שנתיים כרכב השני.
3. נראה די בטוח.
4. תמיד אפשר למכור.

דעתכם?

רכב מעולה. 

בזמנו חיפשתי כזאת רק היה קשה מאוד למצוא אחת שמורה במצב טוב שלא רצו עליה 5-10 אלף מעל המחירון. 

מול אלטו זה שמיים וארץ, השאלה אם רכב מנהלים זה מה שאתה מחפש. 

אם אתה בונה על האוונסיס שמפורסמת פה באתר, אני לא אתפלא אם היא כבר לא רלוונטית. 

פורסם (נערך)

אני מחפש רכב נוח. אמין. שהתמודד טוב עם הנסועה העודפת ושיוכל להימכר בעוד שנתיים בקלות/לרדת למשבצת רכב שני.
על פניו היא עונה על כל ההגדרות. היא לא חדשה, אבל מפצה בדברים אחרים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 51 דקות, farkash7 כתב:

לא הבנתי למי אתה קורא גרוטאה? לאוונסיס?

מה פתאום, ל309.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, farkash7 כתב:

אני אומר שזה שיפור עצום לעומת כל מה שהציעו לך פה. בטח שלעומת האלטו.

בעצם לעומת האלטו הכל זה שיפור עצום.

פורסם (נערך)

תלוי איזו אוונסיס בתקציב של 20-30 אלף שקל זה יהיה רכב בן 14 ישן ועייף אני חושב שC4 בת 6-7 תספק תמורה טובה יותר.

לגבי הC4 יש עכשיו RECALL של הרכבים האלו שקשור לרצועה ומחליפים במסגרתו חלקים אחרים שיכלו להינזק מבעיית הרצועה בגדול אתה יכול לקבל רכב שמספק הרבה מאוד תמורה גם ככה יחסית למחירו + מחליפים לך כמעט חצי מנוע בחינם לדעתי עסקה מאוד משתלמת.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

יש פה ב'מכירה' פונטו וקליאו ידניות 2010 בערך, בסביבות ה-13k פלוס גמישות. רק אומר..[emoji57]
ככה גם אין יותר מדי ערך לאבד.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...