Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

להזכירך רוב האנשים שהם לא עצמאים קיבלו רשת ביטחון עד יוני 21.

מי שלקח התחייבות כמו משכנתא קפץ מעל הפופיק  ולא לקח תסריט של העדר תעסוקה של חצי שנה זה בעיה שלו עם כל הכבוד ובטח אם הוא קיבל כזו רשת בטחון מהמדינה.

לגבי עצמאים יכלו לסייע להם ייתר פרטנית ואז הם היו על אותו משקל של שכיר עם רשת בטחון.

אין שום סיבה להתערב בשוק בצורה גסה כזו, ולהשתין בקשת על ציבור שלם ואחראי. יש פה עידוד מטורף של לקיחת הלוואות בלי אחריות ועכשיו מוסיפים לזה היבט נוסף של להמר על המשכנתא. אחרי שנוכחו לדעת שהם יקבלו גלגל הצלה מהמדינה למה שאותם חסרי אחריות לא ימשיכו להמר? יהיה מי שישלם על זה וזה לא הם.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

@farkash7 

גם החייב, גם המשפחה שלו, גם הבנקים וגם בתי המשפט יעשו הכל, אבל הכל, כדי לא לממש את הנכס.

במציאות שאתה חי בה, אם לא משלמים משכנתא = הבית הולך.

במציאות האמיתית, זה רחוק מלהיות נכון. זה היה עוד לפני הקורונה וזה המצב בארץ.

בחלק ממדינות אירופה, ובארה"ב יש קצת פחות סנטימנטים לחייבים.

פורסם

לא הבנתי על מה הפאניקה.

כעת, אנשים רבים ימחזרו את המשכנתאות כדי לקחת יותר בפריים.

אם הפריים יעלה, אנשים יעשו בדיוק את אותו הדבר, רק ברוורס. ימחזרו שוב באופן שיהיה זול באותו זמן.

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם

מתן חודורוב מערוץ 13.

אמר שהבנקים לא פרירים ויעלו תריבית הרגילה בהתאם.

נחכה וניראה.

עוד דבר הבעיה זה הקנס על החזר לפני הזמן.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 15 שעות, פינדר כתב:

אבל אני ממש לא חושב שהממשלה ובנק ישראל, צריכים לתת למאות או אלפי אנשים להפוך לחסרי דיור, רק בשביל שספקולנטים יוכלו לקנות דירות להשקעה במחירי רצפה.

אבל מה שקורה בפועל שמאות ואלפי אנשים חסרי דיור ואחרים קונים דירות להשקעה (מחיר רצפה או לא זה לא מעניין. אנשים יודעים מה המחיר אף אחד לא מחייב אותם לקנות ולשעבד כל או לא מה שיש או אין להם)

בפשטות. למה להם הממשלה צריכה לדאוג ולא לי? אם הם לא יוכלו לשלם הם יאלצו למכור, המחירים ירדו ואני אוכל לקנות.

פורסם

אין פה שום דבר שלא ראינו עדיין. המשכנתא תוזל אבל הסיכון יעלה -> אנשים עדיין ישלמו אותו תשלום חודשי -> יקבלו קרן גבוהה יותר -> לכולם יש יותר כסף ביד -> מחירי הדירות עולים.

בקצרה, הציבור לוקח על עצמו יותר סיכון, הבנקים מרוויחים פחות (אבל חשופים לפחות סיכון), מי שצריך לקנות דירה לא מרוויח ולא מפסיד (בסוף משלם כל חודש כמה שהוא יכול, לא יעזור כלום), מחירי הדירות עולים אז הקבלנים, הממשלה, ובעלי דירות מרוויחים את ההפרש.

זה אותו תהליך, בשם אחר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני 9 שעות, GR8Day כתב:

לא הבנתי על מה הפאניקה.

אם הפריים יעלה, אנשים יעשו בדיוק את אותו הדבר, רק ברוורס. ימחזרו שוב באופן שיהיה זול באותו זמן.

אם הריבית תעלה כשתרצה למחזר את הפריים גם הריבית בשאר המסלולים תהיה גבוהה יותר

פורסם
לפני 12 שעות, stum כתב:

@farkash7 

גם החייב, גם המשפחה שלו, גם הבנקים וגם בתי המשפט יעשו הכל, אבל הכל, כדי לא לממש את הנכס.

במציאות שאתה חי בה, אם לא משלמים משכנתא = הבית הולך.

במציאות האמיתית, זה רחוק מלהיות נכון. זה היה עוד לפני הקורונה וזה המצב בארץ.

בחלק ממדינות אירופה, ובארה"ב יש קצת פחות סנטימנטים לחייבים.

גם בארץ מפנים דיירים שלא עומדים במשכנתא

חפש מודעות של כונסים ותראה.

לפני 10 שעות, GR8Day כתב:

לא הבנתי על מה הפאניקה.

ריביות המסלולים לא עולים ויורדים בקורלציה של 100% עם הפריים אלא עם תשואות של אג"חים בבבורסה אלה מתיישרים עם הפריים לאט אבל בטוח.

לכן כאשר הפריים יהיה 5% ותרצה למחזר הקל"צ יהיה כבר 8%.

לכן המלצתי ללכת על 50% קבוע 50% משתנה - פריים כאשר אתה משאיר לך מרווח לעליית ההחזר החודשי במקרה של העליה בפריים.

• רעיון טוב! 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני 10 שעות, עדי-אל כתב:

למה להם הממשלה צריכה לדאוג ולא לי? אם הם לא יוכלו לשלם הם יאלצו למכור, המחירים ירדו ואני אוכל לקנות.

כי הממשלה רוצה להיבחר שוב, כמו בכל מדינה בעולם. אני לא יודע את זה כעובדה מחקרית, אבל אינטואיטיבית נראה לי שכששיעור בעלי הבתים עולה, הסיכוי של הממשלה המכהנת להיבחר שוב עולה גם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

ניתקלתי בכתבה הזאות היום.

נשמע שטויות.

שיש אינפלציאה מעלים ריבית.

ושהריבית עולה. ריבית הפריים עולה.

משהו יכול להסביר בבקשה.

נ.ב בישראל יש אינפלציה שקטה המדד לא משקף תאמת.

הפריים מסוכן? תברחו מהמסלולים צמודי המדד (calcalist.co.il)

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

הכתבה מצביעה על הסיכון גם במסלול הצמוד קבוע או משתנה כל חמש שנים

מדהים איך הבנקים מצליחים למכור לציבור את המסלולים הצמודים!!

• מעניין 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני מחכה שאנשים יחזרו לקנות דירות.
השוק בקיפאון מוחלט, פרסמתי דירה למכירה לפני כשבועיים ולבינתיים קיבלתי רק שתי שיחות מלקוחות. שמתי מחיר ריאלי לאיזור שהדירה נמצאת בו ( מיקום מצויין בשכונה טובה).

פורסם

@beastmode מכירת דירה היא עניין לא פשוט, והניסיון של דירה אחת שנמצאת בשוק שבועיים אינו מלמד דבר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...